SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Joulukalenteri: LAHJA 17

Lahja nro 17: Tiina Sillankorva: Intuitiivinen tulkinta ja rukous

17-lahja-tulkinta-2018

Osallistu tämän veloituksettoman tulkinnan arvontaan täyttämällä alla oleva lomake. Arvonta suoritetaan 31.12.2018 ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse.

Tulkinnan kuvaus

Tiina: “Tulkinta rakentuu kysymysten pohjalle ja sisältöä ohjaa maallisessa mielessä intuitio ja hengellisessä mielessä Jumalalta rukoiltu tieto. Pyrin ratkaisukeskeiseen tapaan tulkita asioita. Tulkinta on aina parhaimmillaankin apuväline, jonka lopullisesta hyväksymisestä ja vastaanottamisesta päättää tulkittava itse.”

Tulkinnan tekoa varten Tiina Sillankorva ottaa sähköpostitse yhteyttä lahjan voittajaan, joten tarkistathan huolellisesti ilmoittamasi sähköpostiosoitteen. Tulkinnan arvo on noin 40 euroa.

Tiina Sillankorva on Näkijä, Tietäjä ja Intuitiivinen tulkitsija. Hän auttaa sinua tulkitsemaan itseäsi ja antaa työkaluja totuuteen. Tiina on tulkitsija Jumalan työssä ja kanavoi Korkeinta Lähdettä. Hän käyttää apunaan myös ratkaisukeskeisen SFT-terapeutin sekä intuitiivisen parantajan pätevyyttä.

Osallistu tämän lahjan arvontaan

Osallistumisaika on päättynyt.


Kuudes Aisti Auttajat on puhelinpalvelu, jossa sinua palvelevat herkät kuuntelijat, joiden työtä ohjaa aito halu auttaa lähimmäistä rakkaudesta ja valosta käsin. Puhelun hinta on 2,00 €/min + pvm. Katso tällä hetkellä paikalla olevat Auttajamme

mm
Kirjoittajasta

Näkijä, Tietäjä, Intuitiivinen tulkitsija
Lue lisää milloin Tiina on paikalla: Tiina Sillankorva