SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Joulukalenteri: LAHJA 19

Lahja nro 19: Marjaana Kaakinen: Meedioistunto puhelimitse

19-lahja-puhelintulkinta-2018

Osallistu tämän veloituksettoman tulkinnan arvontaan täyttämällä alla oleva lomake. Arvonta suoritetaan 31.12.2018 ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse.

Tulkinnan kuvaus

Marjaana: ”Meedio toimii linkkinä henkimaailmaan. Meedioistunnon alussa kerron henkimaailman vieraasta tunnisteita – minkä näköinen hän on, minkälainen hän on ollut luonteeltaan, mitä hän on mahdollisesti tehnyt työkseen jne. Koen heidät hyvin voimakkaasti oman kehoni kautta. Saan myös tietoa suoraan päähäni. Kun vieras on tunnistettu, on viestin vuoro. Viestit ovat rakkaudellisia, iloisia ja usein mukana on myös viestin vastaanottajalle hyviä neuvoja tähän päivään, toisinaan saatetaan kertoa jotain tulevaisuuteen liittyvää. Meedioistunnossa ei ole mitään pelättävää.”

Ajankohdan varausta varten Marjaana Kaakinen ottaa sähköpostitse yhteyttä lahjan voittajaan, joten tarkistathan huolellisesti ilmoittamasi sähköpostiosoitteen. Istunnon pituus on 30 minuuttia ja arvo 60,00 euroa.

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinä kanavointia sekä meediokortteja.

Osallistu tämän lahjan arvontaan

Osallistumisaika on päättynyt.


Kuudes Aisti Auttajat on puhelinpalvelu, jossa sinua palvelevat herkät kuuntelijat, joiden työtä ohjaa aito halu auttaa lähimmäistä rakkaudesta ja valosta käsin. Puhelun hinta on 2,00 €/min + pvm. Katso tällä hetkellä paikalla olevat Auttajamme

Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen