SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Joulukalenteri: LAHJA 21

Lahja nro 21: Sari Autere: Kirjallinen Sielun viesti

21-lahja-sielunviesti-2018

Osallistu tämän veloituksettoman tulkinnan arvontaan täyttämällä alla oleva lomake. Arvonta suoritetaan 31.12.2018 ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse.

Tulkinnan kuvaus

Sielun viesti on intuitiivisesti vastaanotettu viesti “sinulta itseltäsi”. Tulkinta voi sisältää viestejä henkimaailman oppailta, mestareilta, enkeleiltä tai rajan taakse siirtyneiltä läheisiltä. Se voi olla meditaatio, neuvo tai selvänäköinen tulkinta. Sielun viestin sisältö on jokaiselle erilainen, koska viestiin välittyy sinun elämäsi kirjo.

Sari: ”Viestiä vastaanottaessani näen värejä ja kuvia, saatan kuulla selväkuuloisesti tai joissain tapauksissa yksinkertaisesti vain “tiedän”. Tiedän myös sen, että vastaanottaessani viestin, yhdistyn juttelemaan sinun sielusi kanssa, siksi tulkinnan nimi on Sielun viesti. Teen mukaan myös intuitiivisen, postikortin kokoisen mehiläisvahamaalauksen, joka tukee tekstin sisältöä.”

Tulkinnan tekoa varten Sari Autere ottaa sähköpostitse yhteyttä lahjan voittajaan, joten tarkistathan huolellisesti ilmoittamasi sähköpostiosoitteen. Tulkinnan arvo on noin 50 euroa.

Sari Autere on Henkinen ohjaaja, keskustelija ja intuitiivinen tulkitsija. Sari auttaa sinua pääsemään yhteyteen sisäisen viisautesi kanssa. Hän motivoi, tukee ja rohkaisee sinua kuuntelemaan sydämesi ääntä ja seuraamaan sen viitoittamaa polkua. Sarin kanssa voit keskustella syvällisesti, myös sellaisista asioista, joita et uskalla tai halua jakaa ystäviesi kanssa. Esimerkiksi enkelit, luonnonhenget ja henkimaailma ovat Sarille luonnollisia asioita.

Osallistu tämän lahjan arvontaan

Osallistumisaika on päättynyt.


Kuudes Aisti Auttajat on puhelinpalvelu, jossa sinua palvelevat herkät kuuntelijat, joiden työtä ohjaa aito halu auttaa lähimmäistä rakkaudesta ja valosta käsin. Puhelun hinta on 2,00 €/min + pvm. Katso tällä hetkellä paikalla olevat Auttajamme