SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 52 – Älä hätäile

Jouluviikko alkaa edellisen viikon kaltaisena, sillä lauantaina ollut täysikuu ravussa vaikuttaa vielä. Kuten myös Auringon siirtyminen kauriin merkkiin, jolloin se saattaa laittaa ”työhullut” ja perfektionistit liikkelle täydellisen joulun saavuttamiseksi. Kaiken kiireen alla on hyvä muistaa oma jaksaminen, sillä niin moni kaadetaan petiin lepäämään, kun ei kuunnella viestejä joita keho antaa.

Oma asenne ja mielentila vaikuttaa eniten joulun valmisteluihin ja pyhien tunnetasoon. Mielensäpahoittajia syntyy, kun asetetaan omat odotukset liian korkealle tai ei osata sanoa ei, vaatimuksiin jotka ovat omia arvoja vastaan. Vaikka joulunaika on kuinka lähimmäistä muistavaa niin omatkin rajat on tunnistettava. Omasta sydämestä lähtevä huomioiminen ei ole taakka vaan rikkaus.

Jouluaatto 24.12. johon monet ovat panostaneet, suunnitelleet ja tehneet töitä, että joulusta tulisi harmooninen ja kaunis rauhoittumisen aika perheen ja ystävien kesken. Täydenkuun energia vaikuttaa vielä tähän hetkeen, jolloin tunteellisuus ja tunnepuoli on vahvana ja käsinkosketeltavana.

Syvältä sisältä nousee tarve tehdä hyvää ja olla lähimmäisen auttajana.

Kirjallinen ja suullinen viestintä on vilkasta, vaikkakin omien tavoitteiden tai omien halujen näkeminen voi olla haasteellista. Mieliala voi vaihdella iloisesta surulliseen. Toteutumattomat haaveet joulusta ja joulun ajasta voivat kirvoittaa kieliä perhejuhlissa. Varsinkin jos on uupumukseen asti toteuttanut vain toisten toivomuksia ja haaveita, muistamatta itse nauttia tuosta ajasta.

Noususolmu tekee pehmeää kuviota Chironin kanssa, haasteellista kulmaa Uranukselle ja Plutolle, jolloin muutoksen tarve voi tulla voimakkaana. Oman itsensä ja läheisten sisäiseen parantamiseen, omien ja toisten sisäisten haavojen avaamiseen ja arpeuttamiseen, sekä omien asenteiden ja näkökulmien muuttamiseen. Tämä kuvio haastaa kohtaamaan oman itsensä siinä tilanteessa missä on ja pakottaa miettimään mitkä ovat ne arvot miten itse haluaa itseään ja muita kohdeltavan.

Se on asettumista toisen housuihin ja toisen elämään.

On hyvä katsoa tapahtumia, tilanteita ja ihmissuhteita isommalla linssillä. Rakkauden ja romantiikan kaipuu laittaa huomaamaan oman elämän rakkauden tason, joka saattaa aiheuttaa tunteenpurkauksia. Rajujakin, jos tulee tunne ettei omiin tunteisiin vastata samoin kuin itse rakkauttaan ja hellyyttään jakaa. Myös ulkopuoliset asiat tai tapahtumat saattavat aiheuttaa turhaa hämmennystä elämään.

Mars tulee yhtymään Chironin kanssa 29.12. jolloin syvältä sisältä annetaan voimaa ja itsehillintää agressiivisten halujen työstämiseen. Kuten myös kykyä nähdä itsensä objetiivisesti hyväsydämisenä ja ystävällisenä. Venus on kolmiossa Mars/Chiron yhtymän kanssa, jolloin erotiikka saattaa olla korkeissa lukemissa, romantiikan jäädessä vähän vähemmälle.

Kaikenlainen luova toiminta on hyvässä myötätuulessa ja yleisesti tämä on onnellista aikaa.

Ihmissuhteet toimivat hyvin ja uusi rakkaussuhde voi saada alkunsa, jos olet sellaista toivonut. Parisuhteessa oivallat uusia piirteitä kumppanistasi ja tämä vahvistaa suhdettasi, jos se on vahvalla rakkaudellisella pohjalla.

Venus on kolmiossa Marsin kanssa, molemmat kolmiossa noususolmuun ja Mars yhtymässä Chironiin. Jupiterin ja Neptunuksen haasteellinen kulma voi laittaa haaveilemaan ja liialliseen optimistisuuteen. Tämän transiitin aikana kannattaa olla varovainen huumaavien aineiden kanssa.

31.12. vietään vuoden 2018 viimeistä päivää ja kuviot lisääntyvät Uranuksen ja Merkuriuksen kolmiolla. Itseluottamus lisääntyy, tarmo ja rohkeus antaa mahdollisuuden tehdä jotain uutta ja outoa. Merkuriuksen ja Marsin haasteellinen kulma saattaa aiheuttaa ärtymystä, varsinkin raha-asioissa.

Itseluottamuksen lisääntyessä myös mahdollisuus hätäisyyteen lisääntyy, joten jäitä hattuun uusien asioiden esittämisen ja eteenpäin viemisen kanssa. Tällä transiitilla on suuri mahdollisuus väärinkäsityksiin. Luova toiminta kuitenkin onnistuu, mutta uusien ideoiden esittäminen kannattaa suosiolla jättää seuraavan vuoden puolelle.

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa