SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Joulukalenteri: LAHJA 23

Lahja nro 23: Marja Sääski: Kirjallinen Eläinkommunikointi

23-lahja-elainkommunikointi-2018

Osallistu tämän veloituksettoman tulkinnan arvontaan täyttämällä alla oleva lomake. Arvonta suoritetaan 31.12.2018 ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse.

Tulkinnan kuvaus

Marja: ”Tiedän, kuinka huolissamme voimmekaan olla kun näemme rakkaan lemmikkimme voivan huonosti ja emmekä tiedä, mikä hänellä on. Mietimme, miksi sille ei jokin ruoka maistu? Miksi se käy pissalla puolisoni kenkiin? Miksi se karkailee koko ajan? Tai miksi se ei enää leiki? Voit kysyä tulkinnan yhteydessä näitä ja paljon muita kysymyksiä. Vaikka sinulla on yhteys lemmikkiisi, tunteet usein sekoittavat yhteyttämme. Silloin on hyvä ottaa puolueeton apu sinun ja rakkaan lemmikkisi välille. Teen sen sydämestäni.”

Tulkinnan tekoa varten Marja Sääski ottaa sähköpostitse yhteyttä lahjan voittajaan, joten tarkistathan huolellisesti ilmoittamasi sähköpostiosoitteen. Tulkinnan arvo on noin 50 euroa.

Marja Sääski on Eläinkommunikoija ja Energiahoitaja. Marja ottaa yhteyden lemmikkiisi ja välittää tämän viestit sinulle, myös edesmenneiltä eläimiltä. Tarvittaessa hän lähettää lemmikillesi energiahoitoa. Marja käyttää työvälineinä kanavointia ja selvätuntoisuutta.

Osallistu tämän lahjan arvontaan

Osallistumisaika on päättynyt.


Kuudes Aisti Auttajat on puhelinpalvelu, jossa sinua palvelevat herkät kuuntelijat, joiden työtä ohjaa aito halu auttaa lähimmäistä rakkaudesta ja valosta käsin. Puhelun hinta on 2,00 €/min + pvm. Katso tällä hetkellä paikalla olevat Auttajamme