SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 1 – Puhtaita pöytiä

Uuden kalenterivuoden vaihtuessa itseluottamus on kovassa kurssissa Uranuksen ja Merkuriuksen pehmeän kulman ansiosta. Myös tarmokkuus ja rohkeus lisääntyy, joten on mahdollisuus aloittaa jotain uutta, ihmeellistä ja erilaista.

Mars siirtyy oinaan merkkiin 1.1. joka on merkkiparina voimakkaasti eteenpäin puskeva ja täynnä toimintaa. Marsin ja Merkuriuksen haasteellinen kulma saattaa aiheuttaa pientä ärtymystä, varsinkin jos tuntuu etteivät muut ymmärrä tai innostu uusista ideoistasi. Myös raha-asiat saattavat nostattaa ärsyyntymistä.

Mars on kauniissa kolmiossa Venuksen kanssa, jolloin saattaa olla runsaasti erotiikkaa ilmassa.

Kaikenlainen luova toiminta on hyvässä myötätuulessa ja yleisesti tämä on onnellista aikaa. Ihmissuhteet toimivat hyvin ja jopa uusi rakkaussuhde voi saada alkunsa, jos olet sellaista toivonut. Parisuhteessa oivallat uusia piirteitä kumppanistasi ja tämä vahvistaa suhdettasi, jos se on vahvalla rakkaudellisella pohjalla.

Neptunus on neliössä Jupiterin kanssa, jolloin voit sortua haaveilemaan merkillisistä asioista ja odotuksesi saattavat olla epärealistiset. Saatat myös ajatella, ettei mikään voi mennä pieleen. Tämän transiitin paras voima on auttaa muita ihmisiä. Neptunuksen ja Pluton välinen pehmeä kulma auttaa tajunnan laajentumista henkiseen kasvuun. Se saattaa näyttää tämän hetkisen elämän epäkohdat, jotka kaipaavat muutosta henkisen kasvusi polulla, jolloin moni asia saattaa tulla päätökseen ja poistua elämästäsi menneisyyteen, jotta voit aloittaa puhtaalta pöydältä ilman menneisyyden painolastia.

Neptunuksen ja Saturnuksen välinen pehmeä kulma auttaa sinua tekemään haaveista totta sekä tasapainottamaan ihanteet ja käytännöllisyyden.

Samoilla teemoilla mennään planeettakuvioissa 2.1. jolloin Auringon ja Saturnuksen yhtymä on tarkka (päättyy 11.1.). Voit huomata työtaakkasi lisääntyvän sekä vastuusi kasvavan. Tämä transiitti kehottaa tekemään keskeneräiset työtehtävät loppuun ennenkuin aloittaa mitään uutta. Tähän saattaa kuulua myös luopumisen tuskaa vanhoista asioista tai ihmissuhteista, ja voi nostaa myös tunteen yksinäisyydestä tai hylätyksi tulemisesta.

Aurinko on yhtymässä myös Pluton kanssa, jolloin elämäsi saattaa kokea suurenkin muutoksen. Muutos tuntuu henkisesti ja se heijastuu myös ihmissuhteisiin tai materiaalisella tasolla. Vanha, jo aikansa elänyt poistuu ja tuo mukanaan uutta ja puhdasta. Tämä aika nostaa paljon uutta energiaa käyttöön, jolloin saat paljon aikaan. Varo kuitenkin ettet määräile liikaa muita.

On erittäin hyvä aika viimeistellä ”vanhan” kuun teemoja, putsailla pöytiä ja laittaa vanhoja kuluneita ”juttuja” menneisyyteen.

On myös hyvä tehdä keskeneräiset työt sinnikkäästi loppuun, sillä loppuviikko mennään näillä samoilla teemoilla, aina uuden kuun syntyyn saakka, loppiaiseen 6.1. aamuyölle klo 03:29. Uusikuu mahdollistaa aina uuden siemenen kasvun.

Aurinko ja Kuu ovat yhtymässä Saturnukseen sekä Plutoon ja kaikkeen kurinalaiseen ja järjestelmälliseen kauriin merkissä, jolloin voit tuntea olevasi masentunut ja yksinäinen tai tunne-elämässi voi tapahtua jokin perinpohjainen muutos. Perhepiirissä voi ihmissuhteissa kemiat muuttua.

Tämän ajanjakson aikana suhteet naispuolisiin henkilöihin voivat joutua kovalle koetukselle tai olla hyvinkin intensiivisiä.

Tämä transiitti kehottaa pitämään itsestä huolta, lepäämään tarpeeksi sekä menemään ihmisten joukkoon, sen sijaan että vetäytyisi itsesääliin rypemään oman tunne-elämän alemmuutta.

Neptunuksen pehmeä kulma Auringon ja Kuun kanssa herkistää taiteeseen ja sen tekemiseen. Saatat herkistyä saamaan visioita omasta tulevaisuudestasi ja tämä ajankohta voi nostaa mieleesi myös muistoja menneisyydestä, jotka eivät välttämättä ole kaikki niin miellyttäviä ja voivat viedä mielialaasi alaspäin.

Herkkyytesi ansiosta aistit myös ympärillä olevien mielialoja, joten vältä negatiivisia ja agressiivisia ihmisiä ja ihmisryhmiä. Neptunuksen illuusiot saattavat sumentaa ajatuksiasi elämän karikoista. Tämän transiitin aikana on myös hyvä välttää päihdyttäviä aineita, varsinkin jos syntymäkartallasi on Kuu veden merkissä.

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa