SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Vuosihoroskooppi 2019

Miltä näyttää vuosi 2019 – Astrologinen vuosiennuste horoskooppimerkeittäin

Oinas

Onnenplaneetta Jupiter tarjoaa menestystä ja mahdollisuuksia keväästä vuoden loppuun asti. Panostaminen hyvältä tuntuviin asioihin omaan intuitioon luottaen tuo parhaan tuloksen. Menestyminen ei millään saralla ole itsestäänselvyys, sillä mukana on myös Neptunuksen neliö, joka saattaa tuoda huijareita matkaan, vähän kuin testaamaan omassa visiossa pysymistä. Vapaus on avainsana kaikissa ihmissuhteissasi, sillä olet kriittinen läheisissä suhteissa ja samaan aikaan ihastumisen mahdollisuudet ovat korkealla. Huhtikuun loppupuolella rakkauselämässä on vipinää, vanhoja suhteita hiotaan uusiin uomiin. Ihastutaan joko uudestaan syvemmin tai uudet rakkaudet ovat mahdollisia, jos niille on tilaus. Myös muut ihmissuhteet tulevat tänä ajanjaksona tarkkailun alle.

Jaksaminen ja omien voimien mittaaminen on Oinaalle tämän vuoden haaste, sillä Saturnus ja Pluto tekevät haasteellista kulmaa merkkiisi. Tämä aika näyttää sinulle sen mistä on aika luopua ja mihin voimat on hyvä kohdistaa. Kun mielenkiinnon kohde löytyy, on hyvä ladata siihen koko energia ja jättää muu sivuun. Vastustusta saattaa olla ja hyvä onkin, sillä ne laittavat sinut pysähtymään. Muutoksen planeetta Uranus on ollut merkissäsi jo muutaman vuoden, poistaen ja muuttaen elämästäsi tarpeetonta ja samalla tuoden siihen paljon tarpeellista. Tämä jatkuu aina alkukevääseen saakka.

Härkä

Alkuvuodesta olosi voi ailahdella vapauden kaipuusta turvallisuushakuisuuteen. Viime vuoden tapahtumat Uranuksen poiketessa merkissäsi nostivat aaltoja jämähtäneissä kuvioissasi. Ne aiheuttivat osittain epävarmuutta, mutta myös pilkahduksen vapaudesta, josta pääsetkin keväällä nauttimaan. Kesään päin mentäessä, pystyessäsi ottamaan Pluton ja Saturnuksen aspektit käyttöön niiden osuessa juuri omille henkilökohtaisille planeetoille, voit ikäänkuin aloittaa aivan uudelta pohjalta ja rakentaa oman näköisesi elämän.

Vapauden ymmärtäminen tuo myös turvallisuutta, jonka avulla uskallat luoda tuon unelmaelämäsi härkämäisellä päättäväisyydellä. Kesän kynnyksellä Härkä-ihmiset saavat mahdollisuuksia Venuksen rakkausenergiasta. Muutoksia ja yllättäviä kohtaamisia rakkauselämässä ja ihmissuhteissa on tarjolla, sillä Venus tekee yhtymää Uranukselle, Saturnuksen pehmeää kulmaa unohtamatta, jotka antavat näkyväksi sen millaista rakkautta ja kumppanuutta sinä haluat elämääsi.

Kaksoset

Vuonna 2019 Kaksosten kannattaa olla tarkkana kaikenlaisten suunnitelmien, uusien aloitusten ja sitoumusten kanssa. Kannattaa uskoa vain siihen mitä näkee oikeasti edessään. Jupiterin oppositio ja Neptunuksen neliö voivat tehdä liian optimistiseksi ja rohkeaksi, sumentaen todellisuuden. Kaiken kaikkiaan on tärkeä pysyä omassa tekemisen fiiliksessä ja tarttua niihin juttuihin mistä nauttii sydämestään. Tavoite tai menestys elämässä ja varsinkin toisten silmissä ei ole tässä se avainsana. Kuuntele sisintäsi ja kehoasi, se kertoo oletko oikealla tiellä.

Elämä ja onni on tässä ja nyt, ei menneessä, eikä tulevassa. Jos olet vähänkään tyytymätön tai ärsyyntynyt joihinkin ihmisiin, asioihin tai tapahtumiin, niin se on muutoksen merkki. Muuttaa voi vain itseään, ei ketään muuta. Alkukesästä saat rakkausplaneetta Venuksen merkkiisi, jolloin olet hyvin herkällä päällä huomaamaan ensisijaisesti rakkauselämässäsi ja ihmissuhteissasi olevat muutoksen tarpeet. Tähän tilaan vaikuttaa myös Jupiterin oppositio ja Neptunuksen neliö, jolloin on hyvä uskoa vain oman sydämen viesteihin ja siihen tunteeseen miltä sinusta tuntuu, sillä Neptunuksen neliö merkkiisi saattaa tuoda myös petollisuutta ja sumuisuutta.

Rapu

Vuosi 2019 laittaa nyt jaksamisen avaimeksi muutokseen elämässäsi. Pluto ja Saturnus ovat oppositiossa merkkiisi, jolloin saat hyvät merkit siihen että näet ja tunnistat sen minkä teet ilolla, rakkaudella ja omalla intohimolla itseäsi kuunnellen, etkä vain toisten takia tai velvollisuuden tunteesta. Nyt tuo planeettapari ohjaa sinua tarkasti, kun vain kuuntelet omaa kehoasi ja huomioit kaikki merkit. Ihmissuhteissa tai työelämässä näet, mikä vie sinulta energiat minimiin. Silloin lepää, kunnioita omaa kehoasi ja mieltäsi.

Pienillä muutoksilla saa helpotuksia jaksamiseen, vaikka vain muistamalla että elämä on ensisijaisesti itseä varten. Keskikesällä Venus, rakkauden planeetta, tulee merkkiisi tehden samalla pehmeät kulmat Uranuksen ja Neptunuksen kanssa. Voit nauttia ja iloita elämän tarjoamista nautinnoista, vaikkakin ulkopuolelta saattaa tulla rajoitteita tälle nautinnolliselle jaksolle, joita tarjoilee oppositio Saturnukselta ja Jupiterilta. Tällä ajanjaksolla mitataan myös parisuhteen rakkauden määrä. Jos suhde on vankalla pohjalla, niin tämä ajankohta vahvistaa suhdetta. Heikolla pohjalla taas dynamiikat suhteessa tulevat nyt suurennuslasin alle.

Leijona

Leijonan vuoden 2019 haasteeksi tulee irrottautuminen vanhoiksi käyneistä rutiineista, malleista ja rakenteista. Tämä muutoksen tarve ja irroittautuminen saattaa teettää suurta levottomuutta, joka on tärkeä viesti siitä mitä pitäisi elämässä muuttaa ja mistä irrottaa ote. Tämän tarjoilee Uranus planeetta neliökulmassa merkkiisi alkukesästä eteenpäin. Onnenplaneetta Jupiter antaa sinulle hyvää voimaa ja rohkeutta tehdä vaadittavia siirtoliikkeitä. Samalla Uranus, jatkuvan muutoksen ja uudistamisen planeetta vauhdittaa sinua taistelemaan vapautesi puolesta.

Sinulle tullaan tarjoamaan erilaisia mahdollisuuksia heti vuoden alussa. Tarjouksiin, jotka oikeasti tuntuvat hyvältä sisälläsi, kannattaa vastata kyllä. Kun taas tarjoukset, jotka hiukankin nostavat ahdistusta tai pelkoa, niin sano rohkeasti ei, vaikka tarjous innostaisikin. Näiden tunnistamisessa on hyvä kuunnella hetki sisintään, tunnistaa epäröinti ja ahdistus, eikä missään tapauksessa toimia vain egon takia. Varmaa on myös se, että vapaustaistelussa läheiset ja ystävät saattavat nousta vastustamaan, jolloin noudata vain omaa intuitiota.

Menestys syntyy aina ilosta, onnen hetkistä ja onnistumisesta, joka sinun on itsellesi suotava. Venus saapuu merkkiisi loppukesästä, jolloin se parhaimmillaan tuo elämääsi paljon ihania ja nautinnollisia hetkiä, jotka ovat myös menestyksesi kannalta tärkeitä. Samaan aikaan myös onnenplaneetta Jupiter tekee pehmeää kulmaa Venukseen. Tämä Venuksen ajanjakso kehottaa sinua nauttimaan elämästäsi ja sen tuomista onnenpotkuista ilman velvollisuuksien tai toisten ihmisten luomaa taakkaa. Aito rakkaus on vapautta rakastaa.

Neitsyt

Vuonna 2019 on Neitsyen aika ottaa uusi suunta elämälle. Neptunus tekee oppositiota merkkiisi ja Jupiter neliötä, jolloin sinulle näytetään selvästi ne asiat ja ihmissuhteet elämässäsi, jotka ovat tulleet sinulle tarpeettomiksi ja joista on aika irrottautua. Voit joutua pettymään joihinkin odotuksiisi toisista ihmisistä, asioista tai tapahtumista, kun näet tarkkaakin tarkemmin nämä uudessa valossa. Pluton ja Saturnuksen kolmio merkkiisi tarjoaa uusia ratkaisuja ja tilaisuuksia menneiden tilalle, joka on kuin balsamia pettymysten haavoille.

Kaikki mikä tuntuu sydämessäsi hyvältä, on avain toimiviin ja itsenäisiin ratkaisuihin elämässäsi, jolloin myös tulos on paras mahdollinen. Ole välittämättä läheisten ja ystävien asenteesta oman polkusi kohdalla. Alkava syksy tuo merkkiisi rakkauden planeetta Venuksen ja vetovoimasi on korkeimmillaan. Tänä aikana Pluto, Uranus, Satunus ja Mars tekevät parasta mahdollista kulmaa Venuksen kanssa, jolloin tästä ajanjaksosta kannattaa nauttia täysin rinnoin. Olla onnellinen tässä ja nyt, ei huolta huomisesta. Muista silti pitää jalat maassa, ilman suurempia tulevaisuuden suunnitelmia.

Vaaka

Vaa`an tehtävä vuonna 2019 on pysyä jatkuvassa liikkeessä. Mitä aloitit noin 2 vuotta sitten – Jupiter antaa tälle tai näille aloituksille uudenlaiset tuulet menestykseen. Vaa`an on hyvä katsoa hiukan taaksepäin ja jatkaa sitä mikä hyvä jäi kesken tai tauolle. Löydät sen uudelleen, uudelle innostumisen tasolle vietynä. Tämä löytö johtaa mahtavaan innostumisen ja onnistumisen tilaan, jolla luodaan omaa menestystarinaa.

Vaaka -merkki on diplomaattinen ja aina toiset huomioon ottava, mutta voit huomata, että olet siirtynyt enemmän johtavampaan asemaan. Tämä on hyväksi sinulle ja saat paljon voimaa omaan jaksamiseen ja selkeyteen Plutolta sekä Saturnukselta.

Pluto ja Saturnus antavat sinulle rohkeutta tehdä päätökset itsenäisesti ja intuitioon luottaen. Rakkauselämän pohjaa luodaan, kun Venus saapuu merkkiisi syksyllä. Olet tietoinen omista tunteistasi ja mitä kaipaat, mitä haluat, mitä et, mitä arvostat ja kuinka rakastat. Venus tekee samaan aikaan haasteellista kulmaa Plutolle ja Saturnukselle, jotka ikäänkuin pakottavat sinut näkemään mieltä painavat ja muutosta vaativat asiat läheistesi tai kumppanisi kanssa. Puhtaalta pöydältä on hyvä tunnistaa todellinen ja aito rakkaus ja se voi saapua elämääsi myös yllättävältä suunnalta.

Skorpioni

Aloititko jonkinlaisen hankkeen tai teitkö aloituksen johonkin suuntaan viime vuonna? Tänä vuonna tuon uuden aloituksen tai odotusten jatkuvuus mitataan, sillä kärsivällisyydellä ja innostuksella tehdään nyt tulosta. Sinulle tullaan näyttämään selkeästi se mikä ei kulje eteenpäin. Kiitos Jupiterin haasteellisen kulman, jolloin olisi hyvä katsoa laajemmin ja toisen ihmisen silmin. On uskallettava tehdä muutoksia, eikä jääräpäisesti noudattaa alkuperäistä suunnitelmaa. Pluto ja Neptunus ovat hyvissä kulmissa merkkiisi ja antavat mahdollisuuksia menestystarinaan koko vuoden. Kunhan vain ottaa ja uskaltaa pysyä muutoksen virrassa ja keskittyä punaiseen lankaan, joka sinulle on annettu. Kärsivällinen työ tullaan palkitsemaan ja Neptunuksen tuoma intuitiivinen herkkyys kannattaa ottaa käyttöön.

Rakastumiset, ihastumiset ja uudelleen rakastumiset tulevat ajankohtaiseksi myöhemmin syksyllä tai talven alussa, kun Venus tulee merkkiisi, ollen yhteydessä myös Saturnuksen, Pluton ja Neptuksen kanssa. Tämä ajanjakso tuo iloa ja onnea elämääsi. Se saattaa tuoda paljon satunnaisia kohtaamisia, ihastumisia ja jopa rakastumisia. Täysillä elämästä nauttiminen on tämän jakson paras anti.

Jousimies

Jousimiehen vuoden 2019 oppi on, että mikään ei tule ilmaiseksi. Vaikkakin onnenplaneettaa Jupiter saapui Jousimiehen merkkiin, ollen siellä vuoden ja aloittaen 12 vuoden menestystarinan sinulle. Tämä vuosi haastaa sinut pitämään jalat maassa, vaikka tiedossa on kaikenlaisia kermakakkuja materiaaliseen menestykseen. Vältä huijaamasta itseäsi tällä menestyksen ja onnistumisen innostavalla fiiliksellä ja laajentamalla elämäsi kuvioita oman jaksamisen äärirajoilla. Jupiter tuottaa liiallista optimistisuutta ja huumaa vauhdillaan.

Tässä eletään nyt, ei huomisessa eikä eilisessä, joten nauti jokapäiväisestä tekemisestä. Kiire ja stressi vievät nautinnon tekemisestä, jolloin olet erehtynyt polultasi ja silloin voi tulla suuria pettymyksiä suurien odotusten takia, kehokin voi reagoida tähän. Venus tulee merkkiisi alkutalvesta, jolloin myös se on yhtymässä Jupiteriin. Tällainen planeettayhteys antaa mahdollisuuden suureen rakkauteen. Se on mahdollista, jos osaat nauttia elämästäsi rehellisesti ja aidosti sekä rakastaa aidosti myös itseäsi. Vetovoiman lain mukaan saat sitä mitä tilaat, joten tee tästä ajasta vuoden ihanin aika itsellesi. Se vaikuttaa myös koko seuraavaan vuoteen.

Kauris

Kauriin haaste vuodelle 2019 on tietoisesti antaa tilaa elämän uusille mahdollisuuksille. Viime vuonna olet saanut nähdä ketkä tai mitkä ovat verottaneet energiavarojasi. Tässä vaiheessa alkaa olla aika irroittaa näistä energiasyöpöistä, jotta pääset tekemään tämän ajanjakson aikana elämästäsi oman näköistäsi. Saturnus on ollut merkissäsi jo 2,5 vuotta, näyttäen ja pakottaen muuttamaan tiettyjä asioita elämässäsi. Muutokset olet huomannut painolastin keventymisenä ja asioiden rullaamisella oikeaan ja selkeämpään suuntaan.

Saturnus näyttää selkeästi väsymyksenä ja ahdistuksena ne asiat mitkä vievät voimiasi, olipa se sitten työ, velvollisuudet tai ihmissuhteet. Saturnus antaa rohkeutta rakentaa itsellesi ja läheisillesi turvallista elämää. Vain sinä näet sen päivittäin, joten avaa rohkeasti silmäsi totuuteen, jotta voit väsymättä ja kärsivällisesti rakentaa itsesi näköisen ja tuntuisen elämän.

Tulokset eivät ole niin ratkaisevassa asemassa, vaikka niitäkin pakosta syntyy, kun ”vanhoista” rakenteista luopuu. Venus rakkaudenplaneetta saapuu merkkiisi talvella vuoden lopussa ja tekee samanaikaisesti yhtymää Saturnukselle, jolloin rakkauden vakauttaminen on ajankohtaista. Rakkautesi saa selkeät raamit ympärilleen ja syvenee. Myös rakkaus omaan itseesi tarkentuu. Tämän ajan rakkaudellinen vakaus ja ajasta aidosti nauttiminen takaavat vuoden mittaisen onnellisuuden.

Vesimies

Vesimiehen on oltava rohkea vuonna 2019. Tiedostat oman vapautesi rajat ja löydät ympärillesi omat raamit. Tulet tiedostamaan tarkasti millaisten ihmisten kanssa ja millaisella alueella et ainakaan halua olla, joten ole rohkea ja tee tarvittavat siirtoliikkeet. Nämä kaikki ovat seurausta Uranuksen tiivistäessä neliökulmaansa Vesimiehen merkkiin, jolloin vapaus tehdä omia juttuja, omilla ehdoilla ja oman elämän näköiseksi on pakottavaa ja helpottavan mahdollista. Se mikä on riittävästi vapautta, et voi edes sinä tietää, mutta kyllä sen huomaat kun sen saavutat, oma olotilasi sen kertoo.

Menestystä ja onnistumista erilaisissa projekteissa on tarjolla Vesimiehen merkille läpi koko vuoden. Oman kartan henkilökohtaisten planeettojen ohitukset antavat osviittaa mihin mikäkin onnen mahdollisuus kohdistuu ja samalla joutuu antamaan tilaa uudelle. Irrottaa vanhasta ja aikansa kuluneista velvotteista tai rutiineista. Itsestään selvänä ja helppona nakkina tälläisiä tilaisuuksia ei kannata odottaa, sillä kaikki nämä vaativat Vesimiehen vapauden tehdä muutokset ja irtaantumiset omalla tavallaan.

Keväällä Venus tulee Vesimiehen merkkiin, tehden sekstiiliä Jupiterin kanssa ja välillä Marsin kanssa haasteellista kulmaa, jolloin intensiiviset uudet kohtaamiset ja intohimon hallitsemat tunteet ovat vallalla. Nämä tunneryöpyt kannattaisi ottaa tilanteen ja fiiliksen mukaisesti, vain nauttien ilolla ja vapaudella omasta vetovoimasta. Siten samaa iloa on luvassa koko vuoden ajan.

Kalat

Kaloille vuosi 2019 avautuu mahdollisuutena käyttää oman merkkinsä planeettaa Neptunusta hyödykseen, sillä Jupiter tekee sille neliötä koko vuoden. Tämä avaa herkkyytesi ja vaistosi uudenlaiselle taajuudelle ja voi käyttää alitajuntaasi keskittyneeseen rehellisyyteen. Varoittavat tuntemukset ovat merkki katteettomista lupauksista, jolloin olisi hyvä uskaltaa irrottautua materiaalisesti ja taloudellisesti lupaavista hankkeista, jotka aiheuttavat sinussa levottomuutta tai ahdistusta. Sinulle annetaan nyt lahja kuunnella intuitiotasi erilaisin tuntemuksin Jupiterin ja Neptunuksen neliöllä. Luota tuntemuksiisi, sillä onnistuminen ja menestys tulee vain sellaisesta tekemisestä mistä nautit niin paljon, ettet mieti sitä tuloksen tai rahan kautta.

Samanaikaisesti Saturnus ja Pluto antavat sinulle paljon innostusta ja rohkeutta henkistä kasvuasi palvelevissa projekteissa. Vaikkakaan et voi ennakkoon aavistaa, kuinka korkealle se tulee sinut vielä viemään. Rakkausplaneetta Venus on merkissäsi alkukeväästä, jolloin se tekee välillä Jupiterin kanssa haasteellista kulmaa ja välillä yhtymää Neptunukselle. Ihastumiset ja rakastumiset kuuluvat tähän hetkeen, mutta olisi hyvä pitää jalat maassa ja olla suunnittelematta tulevaisuutta, tai luoda tulevaisuuteen liittyviä odotuksia. Tämä aika on hetkessä elämistä ja luottamista vain omiin tunteisiin, sillä Neptunus tuppaa sumentamaan ja vääristämään kaikenlaisia rakkaudellisia lupauksia tällä jaksolla.

Vuosihoroskoopin on laatinut Auttajamme Kati Keskinen. Voit myös soittaa Katille tai tilata henkilökohtaisen kirjallisen tulkinnan Kuudes Aisti Puodista.

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa