SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Tammikuun Tarot: Lanttien 6 – avainsana anteliaisuus

Auttajamme Sari Vihriälä nosti tammikuun energioille Tarot -kortin, ole hyvä:

”Olemme juuri viettäneet joulua, joka on usein antamisen ja saamisen juhlaa. Joulun jälkeen moni kuitenkin huomaa, että kodin normaali järjestys ja energia on muuttunut ja se on hyvä saattaa tasapainoon. Joulua siivotessa pois on hyvä keskittää ajatukset tulevaan vuoteen ja luopua kaikesta turhasta joka ei enää tuota itselle iloa. Laita säilöön vain ne koristeet joista pidät. Heitä rikkinäiset roskiin ja lahjoita turhat eteenpäin. Voit laajentaa tämän raivauksen myös kaappeihisi, laatikoihisi ja varastoosi. Luopuessamme vanhasta saamme tilaa uudelle, joka tulee palvelemaan meitä tulevaisuudessa paremmin. Enkä puhu nyt pelkästään materiasta vaan samoin käy kun luovumme esimerkiksi vanhoista ajatusmalleista tai ennakkoluuloista. Ole rohkeasti utelias elämää kohtaan ja anna sen yllättää sinut positiivisesti.”

”Anteliaisuuteen liittyy tietysti itsemme lisäksi aina muut kanssakulkijat. Anna valosi loistaa sisältäsi ja tee konkreettisia tekoja ilahduttaaksesi muita. Hymyile tuntemattomalle, tervehdi naapuriasi tai kerro ystävällesi miksi pidät hänestä. Kun annat valosi loistaa vapaasti, saat sen leviämään ympärilläsi ja siten valaiset tätä pimeää vuodenaikaa.”

”Anteliaisuus kulkee käsikädessä kiitollisuuden kanssa. Kun annamme pyyteettömästi ja olemme kiitollisia elämäämme kohtaan, vedämme puoleemme positiivisuutta ja valoa. Moni varmaan ennen nukkumaan menoa kertaakin päivän tapahtumia tai elettyä elämäänsä ja kiittää mielessään. Mikäli et tätä vielä tee, voit ottaa tammikuun tehtäväksi kokeilla miten se sinulla vaikuttaa. Joskus elämäntilanne voi olla niin haastava ettei elämästä tahdo löytyä mitään mistä olla kiitollinen, niin aloita silloin jostain pienestä. Vietä aikaa luonnossa, käy vaikka kävelyllä lähimetsässä tai puistossa ja huomaa ympärilläsi oleva kauneus. Näin tammikuussa luonto tarjoaa huikean määrän uskomattoman kauniita lumihiutaleita, kun vain osaa ja uskaltaa pysähtyä niitä ihmettelemään.”

Ihanaa vuoden ensimmäistä kuukautta Teille, Ystäväni

Sari Vihriälä <3

Tahdotko tietää lisää? Voit myös soittaa Sarille tai tilata Kuudes Aisti Puodista henkilökohtaisen kirjallisen tulkinnan.

Vastaa