SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 2 – Energiaa ja erotiikkaa

Viikko alkaa uuden kuun ja osittaisen auringonpimennyksen jälkimainingeissa. Saturnus on edelleen yhtymässä Aurinkoon ja se yhdessä patistaa järjestelmällisyyteen viimeistellä keskeneräisiä projekteja ja ottamaan vastuuta syrjään siirretyistä asioista tai tehtävistä.

Saturnuksen ja Neptunuksen pehmeä kulma antaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa unelmiasi käytännön tasolle. Olet kuitenkin totisempi ja vakavampi ja näet maailmasi realistisemmin kuin yleensä. Jos meinaa mennä liian vakavaksi, niin huumori auttaa. Varo ettet ärsytä liikaa muita ihmisiä tai käyttäydy öykkärimäisesti ja päällekäyvästi, sillä Marsin ja Saturnuksen neliö alkaa vaikuttaa jo, ja saattaa aiheuttaa turhaa ärsytysherkkyyttä.

Uranuksen ja Pluton neliö saattaa aiheuttaa yhteiskunnan kautta tapahtuvaa muutosta elämässäsi. Yleisesti yhteiskunnassa voi olla muutosten aikaa, vanhaa hävitetään ja uutta tulee tilalle, jolloin on hyvä vaan hengailla muutoksen virrassa ja yrittää sopeutua mahdollisiin muutoksiin. Uranus on pehmeässä kulmassa Merkuriuksen kanssa, joka auttaa kaikessa uuden tiedon tai taidon oppimisessa ja sisäistämisessä. Se tuo iloa elämääsi.

Neptunus, illuusion planeetta, on neliössä Jupiterin kanssa, jolloin saatat sortua haaveilemaan ja odotuksesi saattavat olla epärealistiset.

Tämä voi tehdä sinusta liian hyväuskoisen, joten huijauksen vaara on olemassa. Neptunus on pehmeässä kulmassa Pluton kanssa, joten tänä aikana voit huomata monien asioiden tulleen päätökseen ja poistuvan elämästäsi. Menneisyyden taakat ja velvoitteet lähtevät ja antavat tilaa uudelle. Suurin osa muutoksista liittyy laajempiin yhteyksiin, jolloin vaaditaan sopeutumiskykyä muutokseen. Neptunus on pehmeässä kulmassa Saturnuksen kanssa, jolloin saat apuja hyödyntää sisäistä näkemystäsi ja intuitiotasi. Tämä auttaa sinua olemaan kohtuullinen ja harkitsevainen toimissasi. Silti tämä antaa sinulle myös mahdollisuuden toteuttaa haaveitasi käytäntöön.

Marsin ja Venuksen välillä on kolmio, jolloin aika suosii luovaa toimintaa ja seksiä.

Ihmissuhteille tämä on hyvää ja eroottista aikaa, vaikkakin romantiikka saattaa jäädä hiukan vähemmälle, painottuen enemmän fyysiselle puolelle. Marsin ollessa samanaikaisesti neliössä Saturnuksen kanssa, ihmissuhteissa on tärkeää ettei painosta tai toimi toista ärsyttävästi. Myös Mars on neliössä Merkuriuksen kanssa, joka lisää ärtymysriskiä sekä väärinkäsityksiä. Mars ja Venus ovat molemmat myös pehmeässä kulmassa noususolmuun, jolloin romantiikkaa ja rakkaudenosoituksia voisi tietoisesti yrittää jaella.

8.1. Venus vaihtaa skorpionista jousimiehen merkkiin, jolloin rakastetaan hengen tai idean tasolla, iloitaan vapaasti tai iloitellaan vapaamielisesti sekä huolettomasti, tutustutaan uusiin ihmisiin sekä laajennetaan ystäväpiiriä. Venus jousimiehessä voi tehdä ihmisen myös liian optimistiseksi rakkauden suhteen ja saattaa laittaa ottamaan isompia riskejä. Auringon ja Pluton yhtymä kauriissa lähestyy (tarkalleen 10.1), jolloin elämässäsi voi olla perinpohjainen muutos tulossa. Vanhaa poistuu antaen tilaa uudelle. Tämä auttaa sinua muuttumaan myös henkisesti.

Saat valtavan määrän energiaa ja saat paljon aikaiseksi. Varo kuitenkin ettet ala yksipuolisesti määräilemään muita.

9.1. Neptunus on pehmeässä kulmassa Merkuriuksen kanssa, jolloin luova toiminta sujuu, ja jos on taiteellinen niin voi saada jotain erityisen omaperäistä aikaiseksi. Tätä transiittia voi myös luonnehtia henkiseksi heräämiseksi. Samana päivänä Mars tulee kolmioon Jupiterin kanssa, antaen ympärillesi myönteisen ja innostuneen ilmapiirin. Matkat ja seikkailut onnistuvat tänä aikana. Transiitti on myös businessmielessä ja työelämässä onnekas, jonka aikana voit löytää joko unelmien työn tai liiketoimesi kukoistavat.

10.1. Saturnus on matkalla yhtymään Merkuriuksen kanssa (tarkalleen 13.1.), jolloin voit tuntea itsesi oudon hermostuneeksi, ärtyiseksi ja huolestuneeksi. Jos se saa yliotteen, voi masennus iskeä päälle, jolloin on hyvä kurinalaisesti pitää oma mieli korkealla vaatimatta täydellisyyttä itseltä tai muilta. Samana päivänä on myös Pluton ja Auringon tarkka yhtymä, joka auttaa sinua muuttumaan henkisesti. Jotain voi myös poistua elämästäsi ja antaa tilaa uudelle.

Uranuksen ja Merkuriuksen välinen kolmio poistuu, mutta Merkurius tulee pehmeään kulmaan Neptutuksen kanssa, jolloin luovuudelle tulee intuitiivinen merkitys ja voit käyttää luovuuttaasi käytännöllisesti sekä tehokkaasti. Myös keskustelut ja viestittelyt sujuvat moitteettomasti.

11.1. Pluton ja Auringon yhtymä kauriin merkissä saattaa tuoda muutosta elämääsi ja antaa mahdottoman määrän energiaa käyttöösi.

Tämä yhtymä on tarkassa neliössä Uranuksessa, jolloin sinua voidaan koetella toden teolla ja saatat lyödä hanskat tiskiin kaikissa niissä asioissa ja ihmissuhteissa, missä sinua on rajoitettu. Esteenä toimineet tekijät joutuvat poistumaan. Voit joutua arvioimaan asioita uudeelleen tai voit itse joutua uudelleenarvioinnin kohteeksi. Kannattaa muistaa, ettei liian hanakasti tämän transiitin aikana tuhoa tai hävitä asioita, vaan mielummin pitää pään kylmänä jotta ei ammu yli. Maailmankuvasi on muutoksen alla, kuten myös sopetuminen siihen. Tämän yhtymän ollessä pehmeässä kulmassa Neptunuksen kanssa, se voi herkistää sinut syventymään ja tarkastelemaan itseäsi ja omia motiivejasi.

13.1. Merkuriuksen ja Saturnuksen yhtymä on tarkassa neliössä Marsiin, jolloin voit tuntea itsesi ärtyneeksi ja se voi tuoda pelon omasta kyvyttömyydestä. Nyt ei kannata kiirehtiä, vaan toimia maltilla ja pitää itsensä rauhallisena keinolla millä hyvänsä, sillä tähän kuvioon kuuluu mahdollisuus väärinkäsityksiin ja kovaan sanailuun. Neptunuksen pehmeä kulma antaa apuja oman itsen tutkiskeluun ja henkiseen heräämiseen. Luova työskentely auttaa tuomaan mielihyvän ja mielenrauhan sekä löytämään itsestä uusia psyykkisiä kykyjä.

Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa