SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 3 – Ärsyttävät muutoksen tuulet

Viikko alkaa edellisen viikon teemoissa. Voit tuntea itsesi oudon hermostuneeksi, ärtyisäksi tai huolestuneeksi. Jos tunnetilat saavat yliotteen, voi masennus iskeä päälle.

Jos meinaa masentaa, on hyvä kurinalaisesti pitää oma mieli korkealla sekä olla vaatimatta itseltään täydellisyyttä. Huomata myös, ettei vaadi sitä muiltakaan, sillä Pluton ja Auringon yhtymä vaikuttaa vielä. Tämä on hyvä, sillä se auttaa sinua muuttumaan henkisesti. Hiljalleen jotain voi myös poistua elämästäsi antaen tilaa uudelle. Saat tästä paljon energiaa tehdä tarvittavia suunnanmuutoksia elämässäsi. Pluton ja Uranuksen välinen neliökulma voi tuoda elämääsi suuriakin muutoksia, jolloin myös maailmankuvasi voi mennä päälaelleen. Vaikka muutoksen tuulet puhaltaisivat, niin pidä pääsi kylmänä ja ole harkitsevainen, ettet liian hanakasti tuhoa tai hävitä asioita. Säilytä oma identiteetti ja persoonallisuus.

Myös Merkuriuksen ja Saturnuksen yhtymä on neliössä Marsiin, jolloin voit tuntea itsesi ärtyneeksi ja voi tulla pelko omasta kyvyttömyydestä.

Nyt ei kannata kiirehtiä, vaan toimia maltilla ja pitää itsensä rauhallisena keinolla millä hyvänsä, sillä tähän kuvioon kuuluu mahdollisuus väärinkäsityksiin ja kovaan sanailuun. Neptunuksen pehmeä kulma Saturnuksen ja Merkuriuksen yhtymälle antaa apuja oman itsensä tutkiskeluun ja henkiseen heräämiseen. Yleensä kaikenlainen luova työskentely auttaa tuomaan mielihyvän ja mielenrauhan, tai jopa löytämään itsestään uusia psyykkisiä kykyjä.

Saturnuksen ja Neptunuksen pehmeä kulma antaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa ihanteita käytännön tasolle, sillä saatat olla totisempi ja vakavampi sekä näet maailmasi realistisemmin kuin yleensä, jolloin on mahdollisuus laittaa haaveet käytäntöön kurinalaisesti intuitioon luottaen. Jos toiminta menee liian vakavaksi niin huumorinkukka auttaa aina, joten hakeudu sellaiseen seuraan missä voi nauraa.

Neptunus on neliössä Jupiterin kanssa, jolloin saatat sortua haaveilemaan ja odotuksesi saattavat olla epärealistisia. Tämä voi tehdä sinusta liian hyväuskoisen. Huijatuksi tulemisen vaara on olemassa tai voit yrittää itse huijata toista. Neptunus on pehmeässä kulmassa Merkuriuksen kanssa, jolloin kaikki luova toiminta sujuu ja jos olet taiteellinen niin voit saada jotain omaperäistä aikaiseksi. Tämä transiitti antaa luovuudelle intuitiivisen merkityksen ja voit käyttää luovuuttasi käytännöllisesti sekä tehokkaasti, myös keskustelut ja viestittelyt sujuvat. Tätä transiittia voi myös luonnehtia henkiseksi heräämiseksi.

Kun Neptunus on pehmeässä kulmassa Pluton kanssa, huomaat monien asioiden tulleen päätökseen ja poistuvan elämästäsi.

Menneisyyden taakat sekä velvoitteet poistuvat ja antavat tilaa uudelle. Suurin osa muutoksista liittyy laajempiin yhteyksiin, jolloin vaaditaan sopeutumiskykyä. Uranuksen ja Pluton neliö saattaa aiheuttaa yhteiskunnan kautta tapahtuvaa muutosta elämässäsi. Yleisesti yhteiskunnassa on nyt muutosten aika. Vanhaa hävitetään ja uutta tulee tilalle, jolloin on hyvä vaan hengailla muutoksen virrassa ja yrittää sopeutua.

Mars on kolmiossa Jupiterin kanssa, antaen ympärillesi myönteisen ja innostuneen ilmapiirin. Matkat ja seikkailut onnistuvat tänä aikana. Tämä transiitti on liike- ja työelämässä onnekas kuvio, jonka aikana voi löytää unelmien työn tai liiketoimet kukoistavat. Marsin ja Venuksen välillä on edelleen kolmio, joka on suosiollinen luovalle toiminnalle.

Ihmissuhteille tämä on hyvää aikaa, jolloin rakastetaan hengen tai idean tasolla, iloitaan vapaasti tai iloitellaan vapaamielisesti sekä huolettomasti, tutustutaan uusiin ihmisiin sekä laajennetaan ystäväpiiriä. Marsin ollessa samanaikaisesti neliössä Saturnuksen kanssa, ihmissuhteissa on huomioitava ettei painosta tai toimi toista ärsyttävästi, sillä myös Mars on Merkuriuksen kanssa neliössä. Se lisää ärtymysriskiä sekä väärinkäsityksiä.

Merkurius tulee haasteelliseen kulmaan Uranuksen kanssa 19.1. jolloin hätäily ja hermoilu lisääntyy.

Kannattaa harkita tarkkaan, kuinka asiansa esittää, sillä voi olla ettei kukaan ymmärrä toistensa juttuja välttämättä ollenkaan. Tai jos ymmärtää, niin mahdollisuus ymmärtää väärin on suuri, jolloin soppa on valmis. Varsinkin jos pitää omista näkemyksistään ja ajatuksistaan härkäpäisesti kiinni. Tämä saattaa vaikuttaa myös tiedonvälityslaitteiden häiriöihin. Liikenteessä kannattaa olla varovainen eikä ottaa turha riskejä. Maltti on valttia, sillä seuraava viikko alkaa täydenkuun ajalla ja samaan päivään tulee myös täydellinen kuunpimennys, joka näkyy myös Suomessa.

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa