SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 4 – Onko tämä sitä mitä haluat?

Viikko alkaa täydenkuun ja kuunpimennyksen merkeissä. Auringon siirryttyä vesimiehen merkkiin sunnuntaina 20.1. on maanantaina 21.1.2019 klo 07:16 täysikuu ja superkuu. Superkuu syntyy silloin, kun Kuu on lähellä maata omalla ellipsiradallaan. Samaan aikaan on myös täydellinen kuunpimennys, jolloin maa varjostaa kuun kokonaan ja näin ollen kuu muuttuu punaiseksi, josta sanonta verikuu tulee. Täysikuu ja kuunpimennys tapahtuu leijonan merkissä.

Kuu leijonassa haluaa voimakasta vastakaikua tunteilleen, tunne-elämässä on laajutta ja syvyyttä sekä jopa dramatiikkaa, vuolaita tunteita ja suureellisia tarpeita, jotka saattavat peittyä näyttäviin eleisiin ja näyttelemisen alle. Kun kuu on leijonassa on Aurinko vesimiehessä, joka yksinkertaisuudessaan korostaa vapautta, veljeyttä ja tasa-arvoa. Aurinko vesimiehessä on parhaimmillaan idealisti, jota ei normaalit normit sido, on vain vapautta tehdä ja toimia niin kuin itse haluaa.

Täydenkuun aikaan tapahtuva pimennys leijonassa nostaa Aurikoa enemmän jalustalle ja tietysti vielä kun se on leijonan oma planeetta, on sillä voimakkaampi painotus. Leijonan täydenkuun ja pimennyksen yhteydessä kysymys kuuluu, että kuka huomaa minut, miten minä näyn muille, millainen minun kuuluisi olla, muutanko itseäni siksi etten yrittäisi muuttaa muita minun kaltaisekseni?

Pimennys leijonassa laittaa myös miettimään, olenko tässä mukana sydämestäni vai teenkö tätä muiden mieliksi?

Onko tämä sitä mikä haluan olla ja mihin veri vetää? Tämä hetki voi hetkellisesti tuntua kuin sinua ei olisi, kuin olisit ilmaa ja tarpeeton. Tämä aika mittaa sinun omia arvojasi suhteessa siihen millaisena muut sinut näkevät.

Kuu leijonassa on yhtymässä kuun noususolmuun, joka on ravun merkissä ja herkistää sinut tunteelliseksi ja käpertymään hetkeksi kuoreesi. Aurinko vesimiehessä on yhtymässä laskusolmuun kauriin merkissä, joka auttaa sinua poistumaan tarpeettomasta marttyyrin ja työjuhdan viitasta. Aurinko vesimiehessä on haasteellisessa kulmassa Uranukseen, joka on vesimiehen planeetta. Tämä transiitti voi laittaa eteesi vuosien varrella sinua estäneet tai rajoittaneet tekijät suurennuslasin alle, jolloin mitta on tullut täyteen ja on aika irrottautua niistä painolasteista.

Uranus on haasteellisessa kulmassa myös Kuuhun, jolloin kotona olevat haasteelliset ihmisuhteet voidaan tuoda selvitettäväksi, odotusarvot muiden taholta painostavat vapautumaan. Yleisesti voit joutua arvioimaan monia asioita tai/ja ihmissuhteita uudelleen tai ehkä joudut itse uudelleen arvioinnin kohteeksi. Tämä pimennysjakso on oiva aika herättelemään ja miettimään niitä asioita, joita todella haluat tehdä ja millaisten ihmisten kanssa haluat olla. Myös menneisyyden asiat saattavat nousta käsiteltäviksi, ne mistä on aika irrottaa lopullisesti, vapautua.

Venus ja Jupiter ovat yhtymässä (tarkalleen 23.1) ja kumpikin pehmeässä kulmassa Marsiin, joka antaa myönteisen ja innostuneen ilmapiirin ja on suosiollinen kaikelle luovalle toiminnalle. Ihmissuhteille tämä on hyvää aikaa, jolloin rakastetaan hengen tai idean tasolla vapaamielisesti ja huolettomasti, myös ystäväpiiriä laajentaen.

Tämä aika on onnekas kuvio myös liike-ja työelämässä, jossa mahdollisuudet avautuvat vaikka unelmien työlle.

Nyt iloitellaan vapaamielisesti ja huolettomasti, tutustutaan uusiin ihmisiin sekä laajennetaan ystäväpiiriä. Venuksen ja Neptunuksen välillä on haasteellinen kulma, joka voi heittää rakkaus- ja raha-asiat hunningolle. Haaveilun ja itsepetoksen vaara on olemassa, kuten myös houkutus paeta nautintoaineista nauttimiseen. Mars on haasteellisessa kulmassa Saturnukseen ja Plutoon, mikä periaatteessa tuo ristiriitoja ja haasteellisuutta itsesi ja yhteisön tai yhteiskunnan välillä, jolloin asioiden hoitaminen voi tuntua vaikealta ja raskaalta. Tämä aika voi nostaa pelkoja omasta kyvyttömyydestä, jolloin voi herkästi syntyä vastustamaton halu määräillä muita. Jos huomaat pelkojen nousevan vahvana mieleen, niin paras tapa on vain hillitä itsensä ja kiirehtiä hitaasti kohti tavoitteitasi ja yrittää olla määräilemättä muita.

Uranus on haasteellisessa kulmassa Merkuriukseen ja Plutoon, jolloin hätäily ja hermoilu lisääntyy.

Kannattaa harkita tarkkaan kuinka asiansa esittää, sillä voi olla, ettei kukaan ymmärrä toisiensa juttuja mitenkään tai jos ymmärtää, niin mahdollisuus ymmärtää väärin on suuri, jolloin soppa on valmis. Varsinkin jos pitää omista näkemyksistään ja ajatuksistaan härkäpäisesti kiinni. Tämä saattaa vaikuttaa myös tiedonvälityslaitteiden häiriöön ja liikenteessä kannattaa olla varovainen, eikä ottaa turha riskejä. Uranuksen ja Pluton välinen haasteellinen kulma voi tuoda elämääsi muutoksia, jolloin on suositeltavaa olla mahdollisimman joustava ja muuntautumiskykyinen, sillä silloin pääsee pienemmällä vaivalla.

Pelot ja epäilykset tulevasta kuuluvat tämän transiitin piiriin, jotka vain vahvistavat sinua luopumaan sinulle turhista taakoista ja ihmissuhteista. Neptunuksen ja Saturnuksen välinen pehmeä kulma auttaa sinua tasapainottamaan oikein ihanteet ja käytännöllisyyden. Tämä transiitti auttaa sinua olemaan järjestelmällinen ja kohtuullinen sekä säilyttämään tietynlaisen kurinalaisuuden toimissasi, jolloin voit saada asiasi hyvään järjestykseen ja luvassa on menestystä jos yhdistät intuition ja kurinalaisuuden toimiisi. Neptunuksen ja Pluton välinen pehmeä kulma auttaa sinua aloittamaan puhtaalta pöydältä, menneisyyden taakkojen poistuessa harteiltasi.

Kulma antaa tilaa uudelle, myös tietoisuuden ja ymmärryksen laajentamiselle.

24.1. Merkurius siirtyy aamulla vesimiehen merkkiin. Merkurius vesimiehessä antaa erilaisia ja yllättäviä ideota, uudenlaista ajattelutapaa. Merkuriuksen ja Uranuksen välinen haasteellinen kulma lisää erikoisten näkemysten ja mielipiteiden esittämistä, jolloin sinua saatetaan pitää hiukan outona. Tärkeintä on, ettei pidä härkäpäisesti omaa ajattelutapaa ainoana oikeana näkemyksenä, sillä tässä on vaarana olla myös liian kapinallinen.

27.1. Uranus on kolmiossa Venuksen kanssa. Se voi tuoda elämääsi uuden ja erilaisen rakkaussuhteen jos olet vapaa ja olet sellaisesta haaveillut. Yleisesti tämä transiitti viehättyy erikoisuuksista. Olemassa oleville suhteille tämä on vahvistavaa ja uudistavaa aikaa. Tilaisuuksia tarjoutuu niin romantiikassa kuin liike-elämässäkin. Myös suvaitsevaisuus kuuluu tähän aikaan.

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa