SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

PYYTÄKÄÄ – niin teille annetaan!

Näkijä Tiina Sillankorva”Pyytäkää niin teille annetaan” … kysyjälle vastataan, kolkuttavalle avataan. Jokainen on joskus kuullut nämä vanhat Raamatun lauseet. Oletko Sinä, arvoisa lukija, jo huomannut omassa elämässäsi, kuinka täydellisesti tämä toimii?

Pyyntö on aina rukous. Jokainen ajatus on rukous. Ääneen sanomaton ajatuskin on liikkeelle paneva voima. Moni on jo tästä tietoinen, mutta kuinka tietoinen olet siitä, että joka hetki todella saat sen, minkä tilaat? Kyllä. Kaikki se, minkä ympärilläsi juuri nyt näet tai koet, on sitä minkä olet itsellesi pyytänyt. Jollain olemisen tasolla ja useimmiten useammilla tasoilla. Et ehkä päivä-tasolla, mielen tasolla, mutta korkeammilla, näkymättömillä tasoilla.

Tästä syystä voi hyvin tuntua siltä, ettei rukous toimi tai että se toimii satunnaisesti, heikosti… ehkä sattumanvaraisesti. Ehdollinen ajatteleva mieli ei tiedosta kaikkea. Mieli ei miellä yleensä muita olemisen tasoja, kuin ne ajatukset, joita se täällä fyysisellä tasolla tuottaa tai lausuu ääneen.

Jos rukous, toiveesi, ei ole mielestäsi toiminut, olet sen mitä todennäköisimmin lähettänyt mielen tasolta. Muut olemuksesi tasot tietävät enemmän, näkevät isomman kuvan, joten niiden tahto tulee mukaan jokaiseen hetkeen ja tekemiseen. Olemme isompi kokonaisuus. Nämä korkeammat tasosi ovat itse asiassa turva ja perusta, jonka päällä teet tutkimusmatkaa täällä maallisessa maailmassa. Hengen tasoilla olet luonut käsikirjoituksen elämääsi, jonka pohjalta vedät puoleesi tapahtumia, ihmisiä ja asioita fyysisellä tasolla. Miksi? Siksi, jotta oppisit täydellisemmäksi – tai tarkennettuna POIS-oppisit siitä harhasta, jota rajalliset ihmismielet joka päivä luovat erillisyydessä. Erillisyys on tämä maailman harha, joka ei ole ”paratiisi”, eikä täydellisyys. Korkein Sinä/Minä meissä siis auttaa sinua ja etsii sinulle jatkuvasti parhaat ”työvälineet/apuvälineet” kehittymisesi mahdollistamiseksi.

Miksi pitää kehittyä joksikin? Ei tarvitse. Saa vapaasti tehdä ja valita mitä haluaa. Luoda mielin määrin vaikka lisää harhaa. Mutta mielen matkassa saa vain rajallista tietoa, rajallista tapahtumaa ja rajallisuus rikkoo aina kokonaisuuden yhä pienempiin osiin. Ikään kuin väliseinät isossa laatikossa. Väliseinät muodostavat lokerikon, joka kyllä näennäisesti luo järjestystä, mutta myös estää kokonaisuuden näkemisen… eikö vain?

Olemme itse asiassa koko ajan enemmän tai vähemmän lokerikon muodostamassa todellisuudessa täällä maailmassa. Pelkäämme muita lokeroita ja tykästymme helposti omaamme ainoana oikeana – todellisuutena. Ihmettelemme sotia ja ristiriitoja, jotka ovat lokeroitumisen myötä syntyneitä rajallisia todellisuuksia. Taistelemme itseämme vastaan.. 😉

Lopulta mielemme halajaa takaisin ISOON KUVAAN, vapaan laatikon tilaan, jossa on paljon enemmän mahdollisuuksia nauttia elämisestä ja kokea ennen kaikkea VAPAUTTA, todellista vapautta, jota lokerikko järjestäytyneenä ei mahdollista. Siitä nousee sanaton kaipuumme jonnekin… parempaan.. Lokerosta ilmoille saatettu rukous, pyyntö, ei pääse hakemaan lokeroimattomasta universumista työkaluja ja lopputulos jää siitä syystä vajavaiseksi, jopa tuloksettomaksi. Olemme itse tehdyssä häkissä, mutta emme näe metsää puilta.

Heräsikö halu päästä vihdoin oikeasti ulos lokeroista luomaan täydellisyyttä? Sinun omaa täydellisyyttäsi, joka ei joka päivä vaadi uutta epätäydellistä toimintaa peittoamaan eiliseen todellisuuteen kyllästymistä. Mitä siis tehdä? Miten voisit onnistua luomaan ihanuutta, vapautta, täydellisyyttä joka hetki – eikä vain haaveissa?

Pyydä – niin sinulle annetaan! Pyydä nimenomaan täydellisyyttä Sinulle. Rukoile Korkeimman, Jumalan tahdon, toteutumista Sinun kohdallasi juuri niin kuin Sinulle on paras. Ei niin, että annat mielesi ensin puoskaroida rajallisuudessa, pienissä lokerikoissa, mikä muka olisi parasta… (usein se on esimerkiksi lottovoitto jne.. parisuhde.. uusi talo.. parempi työ.. jne jne..), joka ei toteudu, koska se ei lopulta ole Korkein Parhaasi. Sinusta voi hyvin ”tuntua”, että konkreettiset toivomukset avaisivat aarrearkun, mutta kokemus on osoittanut meille jokaiselle, että noin se ei mene.

Pyydä Parasta! Liitä kätesi rukoukseen tai luo itsellesi ihan oma tapasi rukoilla ja rukoile sydämestäsi – ohita mieli – ja koe IHME, jonka vain Jumala voi antaa! Jumala janoaa täyttää toiveesi, mutta kunnioittaa asettamiasi rajoja. Sinä päätät. Sinä valitset. Korkein vain palvelee. Tämä on Totuus. Mitä Korkeampi Enkeli, sitä enemmän Hän palvelee muita. Jumala on pelkästään palvelija, armon antaja.

Tämä on Totuus, jonka voit testata ja se toimii!

Rukoilen puolestasi, että löydät täydellisyytesi, sillä Sinä Olet täydellinen syvällä sisimmässäsi… ihan jokainen on.. murhamies/nainenkin. Kaikki muu sen yllä on vain työkaluja ja rajoittuneita valintoja.

Pyydä, niin sinulle annetaan…

– Tiina

Soita blogin kirjoittajalle: Katso milloin Tiina on linjoilla
Tiina Sillankorva tekee myös kirjallisia tulkintoja: Tilaa Kuudes Aisti Puodista

Kirjoittajasta

Näkijä, Tietäjä, Intuitiivinen tulkitsija
Lue lisää milloin Tiina on paikalla: Tiina Sillankorva

Vastaa