SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Ennustamisen värähtelytaajuus ja sen merkitys maailmalle

Minulta pyydetään usein ennustuksia tai kanavointeja siitä miltä tulevaisuus näyttää rakkauden, rahan tai terveyden suhteen. Ihmisen perustarpeet ja niiden täyttyminen ovat yleisimpiä kysymyksiä, jotka askarruttavat.

Itse kanavoin tulkintoja enkeleiden avustuksella. Heidän viestinsä ovat aina kannustavia, rakkaudellisia ja toivoa antavia. Onhan heidän tehtävänsä saada meidät löytämään oma korkein potentiaalimme juuri tässä elämässä. Kanavointia tehdessä asiakkaan oma värähtelytaajuus nousee unelmien taajuudelle, sydänchakra avautuu vastaanottamaan rakkautta, valoa ja toivoa. Samalla valitän hänelle hoitavaa rakkauden ja valon energiaa. Täytyy kuitenkin muistaa, että tulevaisuuden toteutumiseen vaikuttaa paljon myös se, mikä on vastaanottajan oma henkinen kehitys, tietoisuudentaso sekä juuri tämän elämän polun tarkoitus. Unohtamatta vapaata tahtoa ja siitä kumpuavia valintoja tulevaisuuden suhteen.

Esimerkki: Enkelit näyttävät minulle asiakkaan tulevaisuuden, jossa pitkään sairastellut henkilö on hyvin elinvoimainen ja terve. Toteutuneen toiveen kuuleminen kanavoinnissa nostaa asiakkaan värähtelyä. Uudesta värähtelystä käsin hän tekee itselleen terveellisempiä valintoja, kunnioittaa ja huoltaa kehoaan. Samalla hän jatkaa värähtelyä tuossa unelmansa taajuudessa, jolloin universumi toimittaa tilauksen tähän fyysiseen maailmaan ja asiakkaan elämä muuttuu terveemmäksi ja elinvoimaisemmaksi. Mutta vapaan tahdon ja valinnan mahdollisuus voi antaa myös vastakkaisen tulevaisuuden, jos ihminen jatkaa värähtelyään matallammista energioista. Silloin hänen toimintansa pohjautuu enemmän pelkoon kuin rakkauteen. Hänen valintansa ovat epäedullisia hänen terveydelleen ja tulevaisuus tuokin toisenlaisen todellisuuden kuin mikä minulle näytettiin.

Toki tulevaisuuteen vaikuttaa myös ihmisen omat oppiläksyt ja sielunsuunnitelmat. Mutta kannustavan ja rakkaudellisen kanavoinnin hoitava energia nostaa AINA vastaanottajansa värähtelyä. Enkelit haluavat meidän ihmisten toiveiden ja unelmien toteutumista. Heidän rakkautensa ja valonenergiansa hoitavat meitä aina, kunhan muistamme avata sydämemme vastaanottamaan tuota värähtelyä. Joskus sielumme on valinnut meille vaikean polun kuljettavaksi, sellaisen jota ihmismielellä emme koskaan itsellemme valitsisi. Tällöinkin enkeleiden energia tekee siitä huomattavasti helpomman. Korkeammista energioista voimme nähdä suuremman kokonaiskuvan, jolloin vastoinkäymiset ja elämän hankaluudet on helpompi ymmärtää. Oppiläksyt on nopeammin läpikäyty ja lopulta voimme saavuttaa sydämemme hartaimmat toiveet ja unelmat.

Koen myös, että kanavoidessani asiakkaille viestejä Valon ja rakkauden taajuuksilta, teen samalla maailmanparannustyötä. Jokainen hetki, jolloin joku ihminen yhdistyy näihin korkeampiin taajuuksiin tietoisesti, nostaa koko ihmiskunnan ja maapallon värähtelyä kohti Kultaista aikakautta. Maailmanparannustyötä tekee myös kanavoinnin vastaanottaja avaamalla sydämensä rakkauden, valon ja unelmien täyttymisen taajuuksille. Jopa silloin kun ei tietoisella mielellään uskoisikaan näin.

Joten seuraavan kerran kun mietit kysyä kanavointia valotyöntekijältä, tee se sydän avoimena. Valmiina vastaanottamaan kaikki se valo ja rakkaus, jonka valonauttajat haluavat sinulle antaa.

Elämä tässä ajassa ja paikassa on lahja.

Sinä olet ihme.

Sinä olet valo ja rakkaus.

Teksti: Anu Kalliola

Vastaa