SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Mitä ovat Akaasiset tiedostot?

Sirpa PihlajaniemiAkaasiset tiedostot sisältävät kaiken tiedon ja viisauden koko maailmankaikkeudessa. Siellä ovat kaikki ajatellut ajatukset, tunnetut tunteet, koetut kokemukset, luodut keksinnöt, uusin tekniikka, lääketiede – kaikki. Siellä on niin mennyt kuin tulevakin sekä myös nykyhetki. Akaasista tiedostoista löytyy viitteitä kaikista muinaisista kirjoituksista ja ne on selvästi tunnettu ympäri maailman.

Akaasinen tiedosto on alati muuttuva ja muutettavissa. Kollektiivisen tiedon, ajattelun ja toiminnan muutokset vaikuttavat siihen joka hetki ja näin se tuottaa joka hetki uutta tietoa.

Sinun omat tietosi, sielusi syntymästä, aikojen alusta, aina tähän hetkeen löytyvät omasta Akaasisesta Kirjastostasi. Jokaisella ajatuksella, tunteella ja teolla muutat nykyhetken valintojesi kautta oman kirjastosi sisältöä.

Muutos itsessäsi vaikuttaa kollektiivin tilaan ja sitä kautta Akaasisiin Tiedostoihin. Kaiken mitä muutat itsessäsi, mitä teet itsesi hyväksi, teet sen myös kokonaisuudelle, kaikkeudelle.

Joskus voi tuntua, että olet jumissa elämäsi kanssa, et näe metsää puilta tai polkua jolle astua. Voi olla, ettet ole osannut muuttaa jotakin käyttäytymismallia tai pinttynyttä toimintatapaa tai valita toisella tavalla kuin ennen. Tällöin putoat aina samaan ansaan ja lyöt päätäsi seinään kerta toisensa jälkeen, vaikka kuinka yrittäisit toimia uudella tavalla tai löytää selkeän polun. Tällöin auttava keino saattaa löytyä omasta Akaasisesta Kirjastostasi, sillä jossakin menneisyydessäsi saattaa olla tapahtuma josta et olekaan päästänyt irti, vaan se seuraa mukanasi, joskus jopa elämästä toiseen.

Jos tällaisesta on kyse, tunnistat sen seuraavista tilanteista:

– joudut usein tilanteeseen, jossa jokin ihminen tai tapahtuma saa sinut voimakkaan tunnemyrskyn valtaan tai jatkuvasti heilauttaa sinut helposti pois tasapainosta
– vakavat tai pitkittyneet terveysongelmat ja traumat
– pelot ja erilaiset addiktiot
– epätasapainoiset ihmissuhteet, joissa tuntuu, että mikään ei koskaan muutu paremmaksi
– jatkuvat rahaongelmat

Jokainen käy aika ajoin omassa kirjastossaan joko tietoisesti tai tiedostamattaan. Siellä oleva tieto on kaikkien saatavilla ja sen käyttöön voi harjaantua.

Kun kirjastosta paikannetaan nykytilanteeseesi vaikuttava mennyt asia, niin tuo samainen kirjasto voi tarjota myös keinon sen muuttamiseksi. Tieto voi tulla sinulle toisen henkilön välityksellä, itsellesi unessa, laulun sanoissa tai melodiassa, lukemassasi tekstissä, tapoja on lukemattomia.

Kun teet saamasi tiedon perusteella muutoksen elämääsi, niin samalla kun muutat nykyhetkesi, muutat samalla sekä menneisyytesi että tulevaisuutesi. Pyyhit silloin tuon jumiin jääneen asian pois tiedostoistasi ja tulevaisuutesi on kirkkaampi ja selkeämpi ilman tuota turhaa, vanhaa painolastia.

Jos tunnistat tuosta aiemmasta listasta useammankin asian, niin omaa Akaasista Kirjastoasi tutkimalla saat luotua elämääsi tasapainoa ja iloa. Jo yksikin muutos antaa sinulle lisää tilaa hengittää ja voimia luoda itsellesi rakkaudellisemman elämän.

Kun haluat jotain upeaa tapahtuvan itsellesi tulevaisuudessa, keskity siihen, että teet tuota upeaa tulevaisuutta tukevia valintoja elämässäsi tänään.

Valitse mitä ajattelet, tunnet ja koet. Ansaitset parasta!

Soita blogin kirjoittajalle: Katso milloin Sirpa Pihlajaniemi on linjoilla
Kuudes Aisti Puodista voit tilata Sirpan kirjallisen tulkinnan tai energiahoidon, katso esimerkiksi Akaasiset tiedostot – kahden aihealueen kanavointi

Vastaa