SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 5 – Rakkaudellista muutoksen aikaa

Maanantaina 28.1. Venus ja Jupiter ovat edelleen yhtymässä (tarkka oli 23.1.) ja kumpikin pehmeässä kulmassa Marsiin. Tämä on ihmissuhteille hyvää ja rakastavaa aikaa. Yleisesti ja laajasti on nyt rakkaudellista energiaa ilmassa. Jousimiehen teemassa hengen tai idean tasolla, avaramielisesti rakastaen ja huolettomasti laajentaen omaa ystäväpiiriä. Tämä antaa myönteisen ja innostuneen ilmapiirin ja on myös suosiollinen kaikelle luovalle toiminnalle.

Tämä aika on onnekas kuvio myös liike- ja työelämässä, joissa mahdollisuudet avautuvat vaikka unelmien työlle. Venuksen ja Uranuksen välinen pehmeä kulma saattaa tuoda uusia tilaisuuksia niin romantiikassa kuin liike-elämässäkin. Se voi tuoda elämääsi uuden ja erilaisen rakkaussuhteen, jos olet sellaista haaveillut, tai olemassa oleviin suhteisiin vahvistusta rakkauteen uudistuksen kautta.

Yleismaallinen suvaitsevaisuus, avarakatseisuus ja ymmärtäminen kuuluu tähän hetkeen.

Huomioitavaa on kuitenkin itsepetoksen vaaran ja liiallisen haaveilun olemassaolo, joka voi heittää rakkaus tai/ja raha-asiat hunningolle. Venus ja Neptunus ovat haasteellisessa kulmassa, jolloin on suuri houkutus paeta totuutta nautintoaineisiin. Venus on myös haasteellisessa kulmassa Chironin kanssa, jolloin voi olla, että karmaa käydään läpi partnerin kanssa. Toisen avulla voi löytää yhteisen sävelen, oman maskuliinisen sekä feminiinisen puolen ja kokemusten kautta tasapainottaa omia energioita.

Marsin haasteellinen kulma Saturnuksen kanssa voi tuoda pelon tunteen omasta kyvyttömyydestä ja tämä voi aiheuttaa pettymyksiä. Mars on myös haasteellisessa kulmassa Pluton kanssa, joka voi aiheuttaa ristiriitaisuuksia ja kamppailuja. Lähinnä energiatasolla yhteisön ja yksilön väliset energiat ovat vastatusten, jolloin voi nousta halu määräillä ja pomottaa muita, myös läheisiä omien mielenoikkujen mukaan.

Saturnus ja Pluto ovat lähestymässä toisiaan, jolloin halu tehdä muutoksia elämässä vahvistuu, mutta syystä tai toisesta ei välttämättä saa kunnolla niitä tehtyä. Nyt on vaan oma-aloitteisesti päästävä eroon kaikista ja kaikesta sellaisesta mikä ei enää kuulu elämääsi ja on tullut tarpeettomaksi. Oli sitten kyse ihmissuhteista, asioista tai esineistä.

Neptunus, tuo illuusion ja haaveiden planeetta, tekee pehmeää kulmaa Saturnuksen ja Pluton kanssa, sekä haasteellista kulmaa Jupiterin kanssa. Näiden yhteissanoma on yksikertaisuudessaan se, että lopeta turha haaveilu ja itsesi huijaaminen, laita asiat toimimaan selkeällä järjestyksellä ja kurilla, niin voit saavuttaa sen mistä olet pitkään haaveillut. Järjestelmällinen työ palkitaan ruhtinaallisesti, mutta pilvilinnojen rakentelu voi tuoda monta epärehellistä mukaan rakentamaan.

Uranuksen ja Pluton välinen haasteellinen kulma antaa mahdollisuuden elämän mullistavaan muutokseen, jolloin monet asiat saattavat mennä uusiksi, myös itsestä riippumatta, ja tällöin voi joutua tekemään uusia suunnitelmia ja päätöksiä elämänsä suhteen.

30.1. Merkurius on tarkassa yhtymässä Aurinkoon vesimiehessä, jolloin kommunikointi ja ajattelu on rationaalisesti hallinnassa. Merkurius vesimiehessä antaa erilaisia ja yllättäviä ideoita, uudenlaista ajattelutapaa. Jupiterin pehmeä kulma Merkuriukseen ja Aurinkoon lupaa suvaitsevaisuutta ja reiluutta kanssakäymisissä. Opiskelu ja kirjoittaminen on myötätuulessa.

1.2. Mars on kolmiossa Jupiterin kanssa, antaen ympärillesi myönteisen ja innostuneen ilmapiirin. Matkat ja seikkailut onnistuvat tänä aikana. Tämä transiitti on liike- ja työelämässä onnekas kuvio, jonka aikana voi löytää unelmien työn tai liiketoimet kukoistavat. Marsin ja Venuksen välillä on edelleen kolmio, joka on suosiollinen luovalle toiminnalle ja ihmissuhteille. Marsin ollessa samanaikaisesti neliössä Saturnuksen kanssa, on huomioitava ihmissuhteissa ettei painosta tai toimi toista ärsyttävästi.

Mars on pehmeässä kulmassa Merkurius / Aurinko -yhtymään, antaen hyvän potkun sanalliseen ja kirjalliseeen tuottamiseen. Pystyt toimimaan päättäväisesti ja suunnitelmallisesti sekä ilmaisemaan itseäsi luovasti, uudenlaisesti.

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa