SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Kun lasta ei kuulu

Marjaana Kaakinen - meedioLapsettomuus saattaa olla vapaaehtoinen valinta. Se voi olla myös hyvin kipeä tilanne monelle naiselle ja avioparille, kun lasta ei vaan ala kuulua tai kun raskaus päättyy keskenmenoon. Onneksi nykyaikana voi hyödyntää hedelmöityshoitoja, mutta valitettavasti nekään eivät aina tepsi.

Adoptio on tietenkin yksi mahdollisuus saada lapsia. On toki käynyt niinkin, että kun on kokeiltu jo kaikki mahdolliset keinot, ja luovuttu toivosta, lapsi ilmoittaakin yllättäen tulostaan. Äitien- ja isänpäivä saattaa olla monelle lapsettomalle hyvinkin rankkaa aikaa. Hyvää tarkoittavat ihmiset eivät välttämättä ymmärrä, kuinka heidän utelunsa lasten hankkimisesta saattavat vain lisätä sitä tuskaa, mitä lapsettomuus voi saada aikaan. Monet löytävät elämälleen vuosien saatossa muuta ajateltavaa ja mielekästä tekemistä – päästävät irti surusta.

Olin itse siinä luulossa, etten voi saada lasta, kun ensimmäisen avioliittoni aikana ei mitään alkanut kuulua. Tosin myöhemmin olin siitä todella iloinen, kun avioliitto päättyi lyhyeen miehen alkoholismin takia. Myöhemmin sain kokea iloa siitä, että tulin raskaaksi, mutta myös surun siitä, että raskaudet päättyivät keskenmenoon. Sain hetken aikaa tuntea ne autuuden tunteet siitä, että sisälläni kasvoi pieni ihminen, ja lopulta suuren surun, jota vain kohtalotoveri voi ymmärtää. Saimme lopulta nykyisen mieheni kanssa apua Väestöliitosta – poikamme syntyi hedelmöityshoitojen avulla 17 vuotta sitten sektiossa. Siinä vierähti ilonkyynel jos toinenkin.

Ilon enkeli

Olin reilu vuosi sitten tekemässä henkiparantamisesta artikkelia Kuudesaisti.net:iin. Haastattelin meedio Marja Altosta henkiparantamisesta. Kun olin lähdössä hänen luotaan, kysyi hän minulta, oliko minulla ollut joskus keskenmeno. Vastasin myöntävästi, ja Marja kertoi minulle näkevänsä nuoren vaalean tytön, noin 17-vuotiaan, jonka nimi on Ilo tai Ilona. Tämä nuori tyttö oli tyttäreni. Muistin silloin, että minulle on kehityspiirissä tuotu viestiä Ilon enkeliltä, ja olen hänen energiansa itsekin tuntenut. Silloin vuosia sitten oli hän näyttäytynyt pienenä lapsena, ja nyt hän näyttäytyi Marjalle sen ikäisenä kuin hän olisi ollut, jos hän olisi elänyt. Olin niin onnellinen ja iloinen Marjan sanoista. Ymmärsin sen, että Ilo-tyttäreni on tuonut minulle iloa, kun olen ollut surullinen tai muuten alamaissa, sillä olen tuntenut ne ilon energiat, mutta en ole nähnyt häntä. Ymmärsin myös sen, että Ilo oli tehnyt omat valintansa, hän valitsi olla syntymättä – hänen ei tarvinnut enää syntyä tähän maailmaan, ja minä sain tyttären henkimaailmaan. Se oli meidän yhteinen oppiläksy.

Meillä kaikilla on omat oppiläksymme. Hyvin usein ne käsittelevät rakkautta sen eri puolilta tai sitä, että on jäänyt vaille rakkautta. Suurin oppiläksy lienee se, että oppisimme rakastamaan itseämme sellaisena kuin olemme – olimme sitten vanhempia tai emme. Elämässä on kuitenkin niin paljon, mistä olla kiitollinen ja iloinen. Elämästään voi tehdä merkittävää myös muuten, voi auttaa toisia ihmisiä ja eläimiä eri tavoin työssään ja vapaa-ajallaan. Kun koet eläväsi täydesti, olet pitkällä omalla tielläsi. Et voi elää toisten puolesta, voit elää vain omaa elämääsi. Älä katkeroidu. Elämälleen voi löytää merkityksen, vaikka tässä elämässä ei saisikaan kokea vanhemmuutta tai isovanhemmuutta. Tee sellaisia asioita, mistä nautit, mikä tuo hymyn huulillesi vieläkin useammin. Anna itsellesi aikaa ja huolenpitoa. Mainoksen sanoin, olet kaiken sen arvoinen, ja vieläkin enemmän.

Rankat elämänkokemukset kasvattavat meitä, mutta joskus on hyvä saada puhua toiselle, avata sydäntään ja omia tuntojaan. Jos sinulla ei ole lähelläsi ketään, jolle voisit avautua omista tunteistasi ja koettelemuksistasi, niin soita silloin meille Auttajille. Autamme parhaamme mukaan, suurella sydämellä.

Soita blogin kirjoittajalle: Katso milloin Marjaana on linjoilla
Marjaana Kaakinen tekee myös kirjallisia tulkintoja ja kaukoenergiahoitoja: Tilaa Kuudes Aisti Puodista

mm
Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa