SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 6 – Omaperäistä vipinää

Viikko alkaa viime viikon lopun myönteisissä ja innostuneissa tunnelmissa. Mars on kolmiossa Jupiterin kanssa, jolloin on mahdollisuus onnistua työ- tai liiketoimissa. Mars on tulossa myös yhtymään Uranuksen kanssa, joka on hiukan villi transiitti – se saa kaipaamaan muutoksia, uudistuksia ja vapautta elämään.

Tähän vaiheeseen voi tulla innostus uusiin asioihin, kuten myös oma-aloitteisuutta uudistusten johdosta.

Mars on samanaikaisesti haasteellisissa kulmissa Pluton ja Saturnuksen kanssa, joka voi hiukan jarruttaa ja maadoittaa niitä hullun hauskoja ideoita maan tasalla. Tämä aika voi toisaalta sisältää haasteita itsensä kanssa, oman itsetunnon kanssa ja myös yhteisön välisiä haasteita voi esiintyä. Pluton ja Saturnuksen välinen yhtymä on tiukentumassa, jolloin tunne muutoksesta voi alkaa tuntua jo pakottavana. Muutos on lähdettävä itsestä, ei pakottamalla ja määräilemällä muita omien oikkujen toteuttajaksi.

Mars on pehmeässä kulmassa Aurinko / Merkurius yhtymään, antaen hyvän potkun sanalliseen ja kirjalliseeen tuottamiseen. Kun Merkurius on tarkassa yhtymässä Aurinkoon vesimiehessä, on kommunikointi ja ajattelu rationaalisesti hallinnassa. Merkurius vesimiehessä antaa erilaisia ja yllättäviä ideoita, uudenlaista ajattelutapaa. Pystyt toimimaan päättäväisesti ja suunnitelmallisesti sekä ilmaisemaan itseäsi luovasti, uudenlaisella ajatuksella ja energialla.

Mars on edelleen pehmeässä kulmassa Venukseen ja Jupiteriin. Tämä on hyvää aikaa kaikissa ihmissuhteissa.

Voit kohdata erilaisia ja uusia ihmisiä, ja voipa kohdalle sattua uudenlaisen suhteen alkukin, jos sellaisesta olet haaveillut. Ylipäätään haaveilua ja pilvilinnojen rakentelua kuuluu tähän hetkeen, Jupiterin ja Neptunuksen haasteellisen kulman myötä.

4.2 Venus vaihtaa aikaisin aamuyöstä kauriin merkkiin. Venus kauriin merkissä tuo harkisevaisuutta, varovaisuutta ja jopa omistushaluisuutta, sitoutumista harkinnalla varustettuna. Venus on kolmiossa Marsiin ja Uranukseen, jolloin sitoudutaan suhteisiin tiiviimmin ja vakavammin. Venus on haasteellisessa kulmassa Chironiin, joka auttaa löytämään niin feminiinisen kuin maskuliinisen puolen itsestään parisuhteiden haasteissa.

Illalla uusikuu nousee vesimiehen merkissä. Uusi kuu kuvastaa aina uusia alkuja.

Uuden kuun noustessa vesimiehen merkissä, on pinnalla vapaus, veljeys ja tasa-arvo -teemat. Aurinko ja Kuu ovat yhtymässä Merkuriukseen uuden kuun noustessa, joten kaikenlainen oivallusten ja ideoiden syttyminen ja jakaminen on ajankohtaista. Tämä aika saa siivet alleen erilaisten ideoiden ja uudistusten toimintaan lähtemiselle, sillä Merkurius, Aurinko ja Kuu ovat pehmeässä kulmassa Jupiterin ja Marsin kanssa.

5.2. Venuksen ja Marsin välinen pehmeä kulma poistuu, mutta Jupiterin ja Marsin välinen kolmio on edelleen päällä. Jupiter on pehmeässä kulmassa Merkuriuksen kanssa ja haasteellisessa Neptunuksen kanssa, jolloin kaikenlaiset viestintään liittyvät jutut sujuvat, jopa omaperäisesti.

Uranus, joka on vesimiehen planeetta, on myös pehmeässä kulmassa Merkuriuksen kanssa. Se on tulossa yhtymään Marsin kanssa (tarkalleen 13.2.), jolloin uudistusten ja muutosten mahdollisuus on kätketty erityisesti viestintään.

Kaikenlaisten ideoiden toimeenpano sekä voimakas vapautumisen ja irroittautumisen tarve voi nousta pintaan. Vaikkakin Uranuksen ja Pluton välinen haasteellinen kulma saattaa laittaa hiukan kapuloita rattaisiin, tai uudistusvastaista toimintaa voi esiintyä.

Uranuksen ja Venuksen välinen pehmeä kulma voi tuoda uudenlaista vipinää elämään, uusia ja erilaisia ihmissuhteita voi ilmaantua. Vakiintuneissa suhteissa uudistutaan ja vahvistutaan ja vapailla markkinoilla oleville on mahdollisuus ilmaantua uusi rakkaussuhde.

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa