SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Energiahoidolla tasapainoa elämään

Marjaana Kaakinen - meedioKuudes Aisti Auttajissa on monenlaista energiahoitajaa ja parantavien energioiden välittäjää: reikiä, kundaliinireikiä, tiibetiläistä prananadia, shamaaniparantajaa, enkelienergiaa, intuitiivista parantamista, henkiparantamista, rukouksen voimaa… Kaikki parantava energia tulee kaikkein korkeimmasta lähteestä, se ei ole energiahoitajan omaa energiaa. Se on rakkauden energiaa, eikä rakkautta ole koskaan liikaa.

Stressi – huolet ja murheet aiheuttavat ihmisen eetterikehoon tukoksia, energia ei pääse virtaamaan normaalisti. Pidemmän päälle nämä tukokset aiheuttavat ihmiskehossa erilaisia vaivoja ja sairauksia. Energiahoidossa avataan ja parannetaan näitä energiatukoksia. Sen avulla tasapainotetaan hoidettavan omia energioita.

Parantava energia välittyy hoitajaan kruunuchakran, päälaella sijaitsevan energiakeskuksen, kautta hoitajan sydänchakraan ja sieltä edelleen tämän kämmeniin ja hoitajan kämmenten kautta hoidettavaan. Henkiparantamisessa ei välttämättä edes kosketa hoidettavaan lainkaan, ehkä vain hartioihin hoidon alussa ja lopussa. Parantavaa energiaa voidaan välittää myös kaukohoitona erilaisin tekniikoin, mutta myös rukouksen avulla. Omin sanoin voi rukoilla ja pyytää parantavaa energiaa sitä tarvitseville, mutta myös itselleen.

Täydentävä hoitomuoto

Energiahoidon aikana voi tuntea erilaisia tuntemuksia, nähdä ehkä värejäkin. Mutta pääasia on, että hoidettavana oleva on avoimin ja vastaanottavaisin mielin. Energiahoito on täydentävä hoitomuoto, se ei sulje pois tavallista terveydenhoitoa. Se ei myöskään lisää sairauksia, mutta energioille herkkä ihminen voi hetkellisesti tuntea vaivojensa lisääntyvän, kun energiatukos on poistumassa. Hoitajakin voi näitä hoidettavan oireita tuntea omassa kehossaan.

Monesti useampi peräkkäinen hoitokerta auttaisi hoidettavaa paremmin. Mutta paraneminen on pitkälti kiinni hoidettavasta itsestään – onko tämä avoin parantaville energioille, minkälaisen elämän kokemuksen hän on valinnut itselleen… Energiahoidot rentouttavat kehoa ja mieltä. Paraneehan lapsen satuttama sormikin paremmin, kun isä tai äiti siihen puhaltaa.

Parantavat kädet

Mikäli itse tunnet toisinaan kämmenissäsi kuumuutta tai pistelyä, saattaa se olla merkki siitä, että sinulla itselläsi on parantavat kädet. Hoitaessa toisia ihmisiä, pyydä parantavaa energiaa kaikkein korkeimmasta niin et väsy hoidon aikana. Jos huomaat hoidon aikana voivasi huonosti tai tuntevasi kipuja kehossasi, olet herkkänä ihmisenä alkanut tiedostaa hoidettavan vaivoja itsessäsi. Kiitä näistä tuntemuksista, ja pyydä sitten, että ne otetaan sinulta pois. Energiahoitoa voi opiskella erilaisilla kursseilla. Henkiparantamista voi opiskella Henkisen kehityksen yhdistyksissä pätevän opettajan ohjaamana.

Ilmainen energiahoitoilta

Haluaisitko vastaanottaa veloituksetta parantavaa energiaa kaukohoitona, kokeneiden energiahoitajien välittämänä? Osallistu Kuudes Aisti Auttajien ilmaisiin energiahoitoiltoihin – seuraava on jo ystävänpäivänä 14.2. klo 20-20.30. Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ.

Tapaa Kuudes Aisti Auttajia

Voit myös tavata Kuudes Aisti Auttajia Minä olen -messuilla Helsingissä 9.-10.2. Teemme Finlandiatalon kolmannessa kerroksessa, osasto 431, erilaisia energiahoitoja tutustumishintaan 20 min/15 €. Messuosastollamme voit myös osallistua kyselyyn, jonka palkintoina on mm. erilaisia kaukoenergiahoitoja.

Tai haluatko henkilökohtaisen energiahoidon silloin kun sinulle sopii? Kuudes Aisti Puoti -verkkokaupasta voit ostaa erilaisia kaukoenergahoitoja, joita Auttajamme välittävät. Katso kaikki kaukoenergiahoidot tästä.

Ihmiskeho osaa parantaa itsensä, mutta välillä siihen tarvitaan myös energiahoitoa ja tukea toisilta ihmisiltä.

Soita blogin kirjoittajalle: Katso milloin Marjaana Kaakinen on linjoilla

mm
Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa