SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Mitä tai keitä enkelit ovat?

Kati Keskinen - selvänäkijäMonia askarruttaa, keitä enkelit oikein ovat (ja onko heitä oikeasti olemassa)? Kyllä. Enkeleitä on erilaisia, ja erilaisiin tehtäviin erikoistuneita enkeleitä.

Arkkienkelit ovat korkea-arvoisia enkeleitä, jotka voivat auttaa ihmistä tai kansakuntaa tai koko maailmaa, missä vaan, niin pienessä kuin suuressakin asiassa. Jokainen Arkkienkeli on kuitenkin erikoistunut johonkin tiettyyn tehtävään. Arkkienkelien sanotaan olevan Jumalan sanansaattajia, kuten muutkin enkelit, valo-olennot sekä jokaisen henkilökohtainen suojelusenkeli ovat sitä myös.

Korkeimpia arkkienkeleitä sanotaan olevan seitsemän ja heillä kaikilla on myös kaksoisliekki, eli ns. feminiinen puoli. Arkkienkelit kunnioittavat ihmisten vapaata tahtoa ja toimivat aina ihmisten parhaaksi, joten kaikki enkeleiden viestit, olivat ne sitten henkisiä tai fyysisiä, tunnistaa tietynlaisesta rakkaudellisesta sävystä.

Arkkienkelit, enkelit ja valo-olennot auttavat aina kun heitä pyydetään auttamaan. He ohjaavat ihmisiä sydämen ja sisäisen viisauden kautta, jolloin siinä on aina tietty rakkaudellinen, lempeä ja turvallinen sävy. Enkelien tehtävä on auttaa ihmisiä sielun tehtävän toteuttamisessa ja he tasoittavat pieniä ja isompia muhkuroita matkallamme, vaikka aina se ei siltä tunnukaan. Enkeleille on tärkeää, että ihminen voisi valita sieluntehtävän toteuttamisen pehmeästi, jolloin hän ymmärtäisi kuunnella viestejä enkeleiltä ja luottaa saamaan tietoonsa.

Enkelitietoa

Monessa uskontosuunnassa tunnistetaan ja tunnustetaan enkeleitä. Länsimaalaisille Raamatun teksteissä enkeli toimii usein sanansaattajana ja suojelijana. Enkelit ovat tuttu käsitys myös juutalaisuudessa, islamilaisuudessa ja monessa muussa uskontokunnassa, joissa enkelit ovat toimineet sanansaattajana ja suojelijana. Tätä enkelitietoutta ovat välittäneet ne ihmiset, jotka ovat henkilökohtaisesti kohdanneet enkeleitä. Enkelien nimet, nimitykset sekä ajankohdat voivat vaihdella sen mukaan kuka milloinkin on ollut voimallisin enkeleistä, ja tietysti myös kokijan/näkijän tilanteesta tai kohtalosta riippuen.

Enkelitietoutta on paljon saatavissa tänä päivänä ja kaikki tieto on jokaisen kirjoittajan ja kokijan omakohtaista tietoa. Niinkuin myös erilaisten pyhien kirjojen perimätieto, joten näiden tulkinnoissa on hyvä pitää sydän ja mieli avoinna. Oma sydän kertoo tiedon puhtauden juuri sinulle.

Enkelikunta on jakautunut kolmeen hierarkiaan ja kolmeen energiatasoon, joista ensimmäisellä tasolla on enkelit ja arkkienkelit sekä Arkeijat (arkkienkelien kaksoisliekit), joihin me ihmiset olemme yhteydessä. Enkeleihin kuuluu myös jokaisen ihmisen oma suojelusenkeli tai enkelit.

Arkkienkeleitä (kutsutaan myös ylienkeleiksi) on lukuisa määrä mutta ns. pääarkkienkeleitä tunnustetaan olevan vain seitsemän. Arkkienkeleistä puhutaan niin Raamatussa kuin Ortodoksien kirkkoteksteissä, Koraanissa ja juutalaisten Merkava Rabbassa.

Arkkienkelit: Mikael, Gabriel, Samuel, Rafael, Uriel, Zadkiel ja Jofiel
Arkeijat / arkkienkeleiden kaksoisliekit: Faith, Hope, Charity, Maria, Aurora, Amethyst, Christine

Haluaisitko sinä henkilökohtaisen viestin enkeleiltä? Soita blogin kirjoittajalle: Katso milloin Kati Keskinen on linjoilla. Kati työskentelee aina yhdessä enkeleiden kanssa.

Kuudes Aisti Puodista voit tilata myös Katin kirjallisia tulkintoja, esimerkiksi Selvänäköisen tulkinnan tai Sinun voimasi – astrologisen kartan.

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa