SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 7 – Levottomuutta ja äkillisiä käänteitä

Sunnuntaina 10.2. Merkurius vaihtoi merkkiä kaloihin, jolloin ajatellaan tunteella ja vaistotaan intuitiolla. Puhe ja kirjoittaminen on tunteisiin vetoavaa. Merkurius on pehmeässä kulmassa Marsiin, Jupiteriin ja Uranukseen, jolloin kirjoittaminen ja sanallinen tuottaminen on myötätuulessa. Ollaan myös kiinnostuneita uusista ja uudenlaisista asioista. Tämä tuo päättäväisyyttä ja suunnitelmallisuutta toimiin.

Viikon alkuun Uranuksen ja Marsin yhtymä alkaa jo tuntua, jolloin elämääsi saattaa tulla rauhattomuutta ja levottomuutta, sillä vapauden kaipuusi on suuri, etkä välttämättä halua että sinut sidotaan johonkin tiettyyn ruotuun. Mars ja Uranus ovat haasteellisessa kulmassa Plutoon, joka voi tuoda ristiriitaisuutta ja levottomuutta elämääsi. Omat ja yhteisön energiat voivat joutua vastakkain, jota ruokkii voimakas vapauden kaipuusi. Tämä voi tuoda suuria muutoksia elämääsi, vanhaa poistetaan ja uutta tulee tilalle.

Pluton ja Saturnuksen pehmeä kulma Neptunuksen kanssa auttaa sinua näkemään asiat ja ihmiset, joiden on aika poistua elämästäsi jotta voit aloittaa puhtaalta pöydältä. Pluto on yhtymässä laskusolmuun ja oppositiossa noususolmuun, Chironin ollessa kuunsolmuihin pehmeissä kulmissa. Tämä auttaa parantamaan itseämme, ymmärtämään itseämme, tekemiemme valintojen summaa suhteessa tulokseen, ja kohtaamiemme ihmisten tarkoituksen elämässämme haasteiden keskellä. Tämä hetki voi tuntua kuin olisi risteyksessä, eikä tietäisi suuntaa, mutta luottaminen omaan sisäiseen viisauteen löytää suunnan mihin mennä.

Uranuksen ja Marsin tarkka yhtymä on 13.2. aamulla noin klo 8 aikaan oinaan merkissä. Mars on omassa merkissään, jolloin se antaa voimakkaan etenemis-energian tähän yhtymään. Vahva vapaudenkaipuu voi tuoda elämään rauhattomuutta ja liiallista energiaa, jonka on pakko päästä purkautumaan. Liikunta auttaa tuohon levottomuuteen, jolloin se ei purkaudu äkkipikaisuutena muita kohtaan. Elämässäsi voi tapahtua äkillisiä muutoksia ja käänteitä. Hätäily voi aiheuttaa tapaturman mahdollisuuden, joten itsehillintää tarvitaan. Yhtymä on haasteellisessa kulmassa Plutoon, joka voi tuoda elämään peruuttamattomia muutoksia poistaen vanhaa ja tuoden uutta tilalle.

Uranuksen ja Marsin yhtymä pehmeässä kulmassa merkuriukseen laittaa kiinnostumaan kaikenlaisista uudenlaisista asioista ja uusista jutuista.

Tähän kohtaan myös Venus on pehmeässä kulmassa, joka auttaa kaikenlaisen sanallisen ja kirjallisen tuottamisen kanssa, sillä Venus on pehmeässä kulmassa myös illuusion planeetta Neptunuksen kanssa, joka auttaa mielikuvituksellista ajattelua ja on hyvä kaikessa taiteellisessa tekemisessä.

Ystävänpäivänä 14.2. Mars vaihtaa merkkiä härkään, joka tuo harkitsevaisuutta ja järkevyyttä ajatteluun ja tekemiseen. Toiminnalta halutaan selkeitä tuloksia. Uranuksen kanssa yhtymässä voi vapauden hakeminen johtaa tulokseen tai sitten harkitaan asioita monelta eri suunnalta. Mars ja Uranus -yhtymä on haasteellisessa kulmassa molempiin kuunsomuihin. Se saattaa aiheuttaa olon, että on ihan kuin motissa eikä tiedä mihin suuntaan pitäisi mennä tai mitä tehdä, joka tuo rauhattomuutta elämään. Toisaalla saattaa tuntua helpommalta valita se tuttu ja turvallinen, vaikka toisaalla kiehtoo se uusi ja tuntematon, joka toisi vapauden menneisyyden kahleista.

Viikonloppuun mennään samoilla kuvioilla Merkuriuksen lähestyessä yhtymää Neptunuksen kanssa, joka luultavasti aiheuttaa sen ettei asioita välttämättä näe riittävän selkeästi.

Näin ollen voit myös sortua vääriin arviointeihin. Sopimusten ja vastaavien solmimisessa kannattaa käyttää harkitsevaisuutta, ettei tarvitse katua myöhemmin. Myös itsepetoksen vaara on olemassa, että näkee asiat vaaleanpunaisempana kuin ne todellisuudessa ovat. Tämä on hyvä transiitti siinä suhteessa, että sisäinen näkemyksesi voi kehittyä niin, että ymmärrät asioita joita ennen pidit käsittämättömänä. Myös vahva oman intuition käyttö on mahdollista ottaa käyttöön, kun erottaa sen egon luomasta tunteesta. Taiteen tekoon tämä on mitä parhain transiitti.

Sunnuntaina 17.2. Saturnus ja Venus tulevat tarkkaan yhtymään, jolloin ihmissuhteesi voivat olla eräänlaisessa tienhaarassa. Jos suhteesi on vahvalla pohjalla, niin tämä ei vaikuta mitenkään, mutta jos se on heikolla pohjalla, on sen aika päättyä.

Tähän hetkeen liittyvät uudet suhteiden alut omaavat jotain kohtalonomaista, sillä tähän yhtymään liittyy myös onnenpiste.

Saturnus ja Venus ovat pehmeässä kulmassa Neptunus/Merkuriukseen, joka auttaa toteuttamaan ihanteitasi käytännön tasolle. Tämä aika auttaa sinua suhtautumaan elämään realistisemmin. Myös intuitiosi herkistyy, jota voit käyttää työssäsi sekä ihmissuhteissa. Tämä on hyvää aikaa kaikenlaiseen sanalliseen ja kirjalliseen tuottamiseen. Monet asiat saattavat tulla päätökseen ja menneisyys poistuu lopullisesti elämästäsi, jolloin voit aloittaa ikäänkuin puhtaalta pöydältä. Suurin osa näistä Neptunuksen ja Pluton pehmeän kulman muutoksista liittyy suurempiin kokonaisuuksiin, jolloin vaaditaan mukautumista toimenpiteisiin.

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa