SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Olkaamme Rakkaus, Lämpö ja Valo

Sari Vihriälä”Älä päästä elämääsi katkeruutta. Sillä se on, kuin myrkky joka syö sisintäsi ja pimentää polkusi.

Vaali Rakkautta, Lämpöä ja Valoa. Se on kuin lamppu, jonka liekki hehkuu ja lämmittää, luoden valon polullesi, jotta näet paremmin kulkea.

Älä ole kenenkään tuomari. Sillä jokaisella vaeltajalla on omat kivensä ja polkunsa. Emme voi tietää heidän voimavarojaan eikä ole oikein lisätä heidän kuormaansa.

Elä elämääsi niinkuin majakka eksyneille, jonka valo loistaa kauas ympärillesi. Antaen meille jokaiselle lohtua, että pimeyden keskelläkin on Valo, jota kohti kulkea.

Olkaamme Rakkaus, Lämpö ja Valo, toistemme poluilla. Tässä elämäksi kutsutussa Sielujen koulussa.”

Tämän tekstin on Isoäitini kanavoinut vuonna 2001. Aika-ajoin palaan tekstiin uudelleen, oivaltaen elämästä jälleen jotain uutta.

Eihän meitä ole luotu tänne yksin kulkemaan. Olemme täällä oppimassa sekä opettamassa ja tähän tarvitsemme toisia ihmisiä. Toisia ihmisiä, joiden kautta peilaamme elämäämme. Toisia ihmisiä, jotka laajentavat ajatusmaailmaamme. Toisia ihmisiä, joille me voimme tehdä tämän saman. Tehdessämme tämän Rakkaus, Lämpö ja Valo sydämessämme, saamme kaikki parhaan lopputuloksen.

Kaiken lähtökohtana olet kuitenkin sinä itse. Anna rakkauden, arvostuksen ja kiitollisuuden täyttää itsesi. Puhu itsellesi lempeästi ja kannustavasti kuin parhaalle ystävällesi. Huolehdi kehostasi kuin se olisi kallein aarteesi. Janoa tietoa ja kokemuksia kuten pieni lapsi tekee. Tee tämä kaikki terveellä itserakkaudella, älä itsekkyydellä.

Matkaasi, itsesi rakastamiseen ja arvostamiseen, voit ottaa Ruusukvartsin. Kuljeta sitä mukanasi ja anna tämän energian avata silmäsi sekä sydänchakrasi.

Sydänchakraasi voit aktivoida helposti myös itse. Sulje silmäsi ja tunne kuinka hengityksesi kulkee vapaasti, älä koita vaikuttaa siihen mitenkään. Istu jalat tukevasti maata vasten ja kuvittele kuinka niistä kasvavat juuret Äiti-maahan. Jos pidät enemmän lootusasennosta, visualisoi juurien kasvu peruschakrastasi. Liitä nyt yhteen nimetön, peukalo ja pikkusormi molemmista käsistäsi. Hengitä syvään 2–5 minuuttia. Kiitä joko ääneen tai hiljaa mielessäsi ja avaa silmäsi. Jos pystyt tekemään tämän harjoituksen ulkona tuulenvireessä, aktivoituu chakrasi vahvemmin.

Arvostaessasi ja tuntiessasi itsesi, sinun on helpompi tehdä elämääsi koskevia valintoja. Pystyt puntaroimaan asioita, mikä vahvistaa hyvinvointiasi, mikä tukee tasapainoasi, mikä kirkastaa valoasi ja mitkä asiat taas eivät. Kun voit itse hyvin ja tunnet itsesi on sinusta apua myös ympärillä oleville ihmisille. Valosi loistaa ja energia virtaa kauttasi. Saatat kohdata kanssakulkijoiltasi jonkin tasoista vastarintaa muutostasi kohtaan. Et siksi, että he haluaisivat sinun voivan huonosti vaan siksi, että pakotat myös heidät kohtaamaan oman itsensä.

Pysyäksesi omassa totuudessasi ja omalla polullasi voit ottaa kumppaniksi Vuorikristallin. Tämä uskollinen ystävä, tukee sinua värähtelyllään ja muistuttaa läsnäolollaan, olemaan paras versio itsestäsi.

Tarkastele elämääsi säännöllisesti ettet kadota itseäsi. Joskus tämä tapahtuu niin vähitellen ja hienovaraisesti ettei sitä edes huomaa ennen kuin se on jo tapahtunut.

Pysähdy itsesi ääreen ja kysy ”Mitä minulle kuuluu?” Tarvittaessa, ota opiksi virheistä, anna ne itsellesi anteeksi ja tee korjausliikkeitä tulevaa ajatellen. On hyvin palkitsevaa myös huomata asioita joista olet kiitollinen ja tästä kannattaakin tehdä päivittäinen tapa. Haasteellisetkin hetket elämässä tuntuvat helpommilta, kun löytää niistä myös kiitollisuuden aiheita.

Ota elämäsi ohjakset käteesi ja kohtaa itsesi.

Soita blogin kirjoittajalle: Katso milloin Sari on linjoilla
Kuudes Aisti Puodista voit tilata Sari Vihriälän kirjallisia tulkintoja, kaukoenergiahoidon tai 7 viikon Energiaa Elämään -valmennuksen.

Vastaa