SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 8 – Syvimpien haavojen parantelua

Maanantaina 18.2. klo 11:51 Chiron vaihtaa merkkiä oinaaseen. Chironin teemat pyörivät kivun, toisten auttamisen ja parantamisen alueilla, mutta siihen liitetään myös ennustaminen ja strateginen ajattelu sekä -teot. Chiron mielletään usein henkiseksi tekijäksi, sillä se edustaa meidän syvintä haavaa sekä pyrkimystämme parantaa haavamme.

Chiron sai nimensä kreikkalaisen mytologian kentaurista, joka oli opettaja ja parantaja, joka ei kyennyt parantamaan itseään. Kykymme auttaa muita ihmisiä syntyy kohdattuamme omat vastoinkäymisemme. Näin ollen haavoittuneet ihmiset voivat olla parhaita parantajia. Chironin palatessa ja vaihtaessa merkkiä oinaaseen, voi elämääsi saapua itsekkyydestä ja liian äkkinäisistä ratkaisuista johtuvia tekijöitä uudelleen tarkisteltavaksi haavojen parantamiseksi. Chiron on pehmeässä kulmassa Plutoon, jolloin menneisyyden ja karman puhdistaminen onnistuu jouhevasti ja tuotteliaasti kipeimpien haavojen parannukseksi. Myös niiden kanssa, jotka ovat kipeimmin niihin haavoihin sörkkineet. Anteeksianto itselle ja muille, sekä ymmärrys auttavat haavoihin.

19.2. iltapäivällä klo 14 aikaan Aurinko vaihtaa merkkiä kaloihin, jolloin empaattisuus ja myötäeläminen sekä toisten tunteiden vaistonvarainen aavistaminen lisääntyy. Tällöin on kuitenkin vaarana unohtaa omat rajansa ja elää muiden tahdon mukaan. Auringolla kaloissa on myös vahva yhteys Neptunukseen, joka luo illuusioita ja haaveita. Se luo myös mahdollisuuden vahvaan intuition käyttöön sekä henkisten voimavarojen käyttöön ottamiselle.

Aurinko ja kalat on pehmeässä kulmassa Marsin ja Uranuksen yhtymään, joka antaa mahdollisuuden ottaa käyttöön uusia tai uudenlaisia henkisiä kykyjä.

Samaan aikaan on Neptunuksen ja Merkuriuksen tarkka yhtymä, jolloin voi olla vaikea nähdä asioita riittävän selkeästi, joten sopimusten teossa kannattaa olla pidättyväinen. Neptunus / Merkurius yhtymä on pehmeässä kulmassa Venukseen, Saturnukseen ja Plutoon, jolloin sanallinen, luova kirjoittaminen intuitiota hyväksi käyttäen on myötätuulessa. Tämä kuvio antaa ajatukseen tarkkuutta ja toimiin tehokkuutta, vaikkakin Jupiterin neliö saattaa hiukan laittaa poikkiviivoja ajatuksiin, jolloin on hyvä keskittyä yhteen asiaan kerrallaan ja kieltäytyä ottamasta liikaa taakkaa itselleen.

Tämän päivän kruunaa täysikuu neitsyessä klo 17:53, jolloin tunne-elämää analysoidaan tarkasti ja ehkä hiukan vakavamielisesti. Saatetaan olla tyytymättömiä tilanteeseen ja suhteisiin ja tunteiden näyttäminen voi olla vaikeaa. Kuu on pehmeässä kulmassa Marsiin ja Uranukseen, jolloin tyytymättömyys voi laittaa sinut kiinnostumaan uudenlaisista ihmisistä. Saat paljon itseluottamusta ja mahdollinen uusi suhde, joka perustuu rakkauteen saa hyvät jatkomahdollisuudet. Tyytymättömyys tilanteeseen voi mahdollisesti laittaa liikkeelle myös kodin vaihtamisen.

23.2. on Venuksen ja Pluton tarkka yhtymä aamulla klo 05:51, jolloin vaikutukset ihmissuhteisiin ja seksielämään ovat suurennuslasin alla.

Jos kaipaat suhdetta, voit aktiivisella hakemisella sellaisen löytää ja siihen voi liittyä jotain pakottavan vaikeaa tai karmallista. Haavojenkin parantamista, mutta sellaisena sen haluat nyt kokeakin. Tämä suhde ei ehkä kestä kauan mutta se parantaa sinussa olevia haavoja juuri sellaisena kuin se sinulle annetaan.

Myös vanhoissa suhteissa käydään perinpohjaisia muutoksia ja keskusteluja, jotka muuttavat suhteen dynamiikkaa terveemmälle pohjalle. Venus ja Pluto ovat molemmat yhtymässä myös Saturnukseen, jolloin sinulla voi olla tunne, että olet kuin tienristeyksessä suhteessa tai ihmissuhderintamalla. Jos suhteesi on vahvalla pohjalla ja perustuu rakkauteen, niin tämä ei teihin vaikuta, mutta jos suhde on heikolla pohjalla, on erokin mahdollinen. Vapauden kaipuu ja oman tilan arvostaminen voi olla arvokkaampaa kuin suhde, joka on jo aikansa elänyt.

Venus ja Pluto ovat pehmeässä kulmassa Neptunukseen ja Merkuriukseen, jotka molemmat ovat yhtymässä laskusolmuun ja pehmeässä kulmassa Chironiin. Moni asia saattaa tulla päätökseen ja poistua elämästä, antaen tilaa uudelle. Voit aloittaa ikäänkuin puhtaalta pöydältä. Kohdatessasi totuuden ja ymmärtäessäsi asioiden ja ihmisten poistumisen elämästäsi, pystyt parantamaan haavasi ja annat mahdollisuuden myös kanssaihmisen sen tehdä. Monesti olisi helpompi antaa asioiden ja tilanteiden olla ja palata vanhaan kaavaan, joka tuntuu niin tutulta ja helpolta, mutta elätkö silloin itsellesi ja omia unelmiasi varten vai elätkö jonkun toisen mieleistä elämää?

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa