SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Arkkienkeli Mikael ja kaksoisliekki Faith

Kati Keskinen - selvänäkijäArkkienkeli Mikael on arkkienkelisoturi ja hänen sanotaan olevan kaikkien arkkienkelien johtaja sekä arkkienkeleistä tunnetuin. Arkkienkeli Mikael on ennenkaikkea rohkeuden, vahvuuden sekä suojelemisen enkeli niin fyysisesti kuin henkisestikin. Arkkienkeli Mikael on rauhantuoja, taivaan ja maan vartija. Hänet liitetään aina oikeudenmukaisuuteen ja korkeaan moraaliin.

Arkkienkeli Mikaelin nimen merkitys on Jumalan kaltainen.

Mikael liitetään horokooppimerkkiin Leijona ja Leijonan planeettaan Aurinko, joka kuvaa selkeästi Mikaelin vahvuutta auttajana ja avuntuojana. Arkkienkeli Mikael kuvataan usein miekan, totuuden miekan, ja kilven, suojaavan kilven kanssa.

Arkkienkeli Mikaelin henkinen asuinsija on eetteritasolla Bauffin yläpuolella Kanadassa.
Arkkienkeli Mikaelin väri on syvänsininen ja hän työskentelee El Moreyan, ensimmäisen säteen, punaisen aspektin mestarin kanssa. Yhdessä he auttavat eteenpäin niitä, joilla on voimakas taju omasta vahvuudestaan sekä niitä, jotka jaksavat kantaa totuuden miekkaa, joten Mikael on automaattisesti poliisi- ja suojeluvoimien enkeli.

Arkkienkeli Mikaelin tunnukset ovat: Rohkeus, vahvuus, totuus ja suojeleminen.

Milloin voit pyytää arkkienkeli Mikaelia avuksi ja miten hänen apunsa ilmenee?

Arkkienkeli Mikaelia voi pyytää niin pieneen kuin suureenkin tarpeeseen. Jo ajattelemalla syvänsinistä väriä kutsut Mikaelin viereesi ja tunnistat hänen energiansa helposti olossasi, rauhaisa ja turvallinen olo. Mikael auttaa vahvistamaan itseluottamusta, rohkeutta sekä luottamustasi elämään. Mikael auttaa muistamaan todellisen elämäntehtäväsi ja antaa siihen tarvittavan rohkeuden ja voiman selvitä siihen kohdistuvista haasteista.

Voit pyytää arkkienkeli Mikaelia katkaisemaan vanhat sidokset miekallaan ihmisiin ja paikkoihin jotka estävät sinua etenemästä polullasi tai aiheuttavat negatiivista energiaa ympärillesi. Mikael katkaisee nuo sidokset miekallaan rakkaudellisesti ja lempeästi. Voit pyytää myös Mikaelin suojausta itsellesi jos haluat pysyä omassa energiassasi ja tarvitset voimaa ja rohkeutta. Mikael levittää syvänsinisen viittansa ympärillesi ja tunnet kuinka olet turvassa ja itseluottamuksesi kasvaa.

Arkkienkeli Mikael auttaa myös silloin jos joku laite hajoaa tai temppuilee, hän on kätevä enkeli auttamaan näissä asioissa myös.

Arkkienkeli Mikael on johtamisen enkeli ja auttaa kaikkia johtajia kehittämään johtamiskykyä. Hän auttaa olemaan vahva, keskittymiskykyinen ja peräänantamaton omissa päämäärissä. Hänet liitetään myös kommunikointiin, sillä kurkkuchakra on Mikaelin ja kaksoisliekki Faithin aluetta.

Arkkienkeli Mikaelin päivä on tiistai, jolloin siis on tehokkainta pyytää Mikaelia avukseen, mutta hän auttaa kyllä aina kun tarvitaan oli päivä tai aika mikä tahansa.

FAITH – Arkkienkeli Mikaelin kaksoisliekki (Arkeija)

Kaksoiliekkien sanotaan olevan arkkienkelien pehmeämpi, feminiinisempi puoli.

Nimensä mukaisesti Faith, usko/luottamus, vahvistaa omaa uskoa itseensä. Faithin väri on sinisen läpikuultava ja hän toimii aina arkkienkeli Mikaelin kanssa saavuttamaan haluamasi asiat ja vahvistaa luottamustasi itseesi, elämään ja tulevaisuuteen feminiinisen pehmeästi, hellästi hoitaen.

Haluaisitko sinä henkilökohtaisen viestin enkeleiltä? Tilaa Kuudes Aisti Puodista Kati Keskisen välittämä enkeliviesti.

Voit myös soittaa: Katso milloin Kati on linjoilla.

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa