SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Enkelikortin sanoma viikolle 9

Sari VihriäläMonet meistä aloittivat jonkin tasoisen elämänmuutos -projektin vuoden vaihteen jälkeen. Muutoksen alkuhuumasta on kulunut jo aikaa ja arki on astunut kuvioihin mukaan.

Mikä sinun tilanteesi on tällä hetkellä? Jatkatko aloittamallasi tiellä kohti muutoksia joita kaipasit vai palasitko huomaamatta tuttuun elämäntyyliisi? Koitko haasteita, jotka saivat kyseenalaistamaan muutoksesi tärkeyden ja lopetit vai pääsitkö lyhyen aikavälin tavoitteeseesi muttet kokenut saavuttaneesi sitä mitä kaipasit?

Nostin meille yhteisesti helmikuun lopulle, Doreen Virtuen, Päivittäistä ohjausta Enkeliltäsi -kortin. Viestit näissä korteissa ovat englanniksi ja olen ottanut vapauden kääntää ne suomeksi siten, kuinka ne minulle ilmenevät. Voit kääntää kortin tekstin myös itse siten, kuin se sinulle ilmenee.

enkelikortti-viikolle-9

BLESSING IN DISGUISE eli SIUNAUS VALEPUVUSSA

Se mikä vaikuttaa ongelmalta onkin oikeastaan osa pyytämääsi vastausta rukoukseesi. Ymmärrät syyt tämän hetkiseen tilanteeseesi, kun kaikki ratkeaa. Luota taivaalliseen suojeluun ja ikuiseen viisauteen vastata rukoukseesi parhain tavoin.

Tämä kortti lempeästi muistuttaa meitä siitä, kuinka asiat eivät ole aina niin mustavalkoisia.

Meidän vapaata tahtoamme ja sitoutumista asioihin saatetaan koetella monin eri tavoin. Useasti tarkastelemme asioita myös liian suppealta kannalta. Kyseessä voi olla niin suuri kokonaisuus, jonka laajuutta emme pysty heti edes hahmottamaan. Ajan kanssa sitten oivallamme, kuinka asiat tapahtuivat juuri kuten niiden kuuluikin, vaikkakin sillä hetkellä aivan päinvastoin mitä itse toivoimme.

Tutustu itseesi, tunne itsesi ja kulje elämääsi eteenpäin avoimin mielin ja varmoin askelin. Epävarmuuden iskiessä sekä hädän hetkellä voit pyytää apua. Huomaa ne pienetkin merkit ja opasteet ja ole niistä kiitollinen. Sinä et ole yksin vaan Valon auttajat ovat vierelläsi valmiina tukemaan sinua, kun sitä pyydät.

Rakkautta, Lämpöä ja Valoa päivääsi,

– Sari

Soita blogin kirjoittajalle: Katso milloin Sari Vihriälä on linjoilla

Kuudes Aisti Puodista voit tilata myös Sarin tuotteita, mm. kirjallisia tulkintoja. Katso esimerkiksi Oma polku -korttitulkinta.

Vastaa