SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Miten päästät irti?

Sirpa PihlajaniemiKerron sinulle oman tapani päästää irti. Kokeile sitä, anna sille mahdollisuus. Ota se jatkuvaan käyttöön, jos se toimii sinulla, jollei – niin päästä siitä irti!

Omalla henkisellä polullani olen kuullut tuon ”päästät vain irti” -lauseen varmasti satoja ellen jopa tuhansia kertoja. Oli aika, jolloin jokainen …no päästät vain… lause sai minut repimään hiuksia päästäni.

Päästän, päästän, mutta miten?

Kun kysyin, että miten sitten päästän irti, sain vain hyvin epämääräisiä vastauksia, kuten puhallat vain tuon asian, ihmisen tai tunteen menemään. Pyydät arkkienkeli Mikaelia miekallaan katkaisemaan siteet tuohon asiaan tai ihmiseen. Annat sen Jumalan käsiin, annat sen Äiti Maalle, annat sen sisarellesi Kuulle… Jokainen neuvo oli hyvä ja jokainen niistä toimi omalla tavallaan ja asia katosi – hetkeksi. Kunnes taas olin tilanteessa, jossa katsoin tuota samaista, tasapainoani heilauttavaa asiaa, tuntemusta tai tunnetta silmästä silmään.

Mikä siis neuvoksi?

Oma taisteluni hermokipujen ja sairauden kanssa toi minulle oivalluksen. Miksipä en käyttäisi samaa keinoa irti päästämiseen mitä olin menestyksekkäästi käyttänyt hermokipujeni kanssa? Sillä irti päästämisestähän on kyse myös kipujen ja sairauksien kohdalla. Samoin jokaisen asian kohdalla, joka tuottaa sinulle tuskaa, harmia tai epämukavuutta.

Mitä sinun mielestäsi ongelmat, sairaudet, epämukavuudet ovat meille opettamassa?

Minun mielestäni niiden tarkoitus on opettaa meitä hyväksymään ja sallimaan. Jostain syystä me tunnumme oppivan nopeammin ns. negatiivisen kautta kuin ilolla ja helppoudella. Me olemme myös huonoja sallimaan itsellemme hyvää ja runsautta. Jostain syystä emme usko ansaitsevamme sitä.

Minä uskon, että nuo ”negatiiviset” irti päästettävät kokemukset, tunteet, ihmiset ja asiat ovat tulleet juuri siksi, että oppisimme hyväksymään ja sallimaan. Että niiden kautta oppisimme sallimaan hyvää elämäämme.

Valitettavasti vain usein jäämme kiinni näihin ”negatiivisuuksiin”, käperrymme sisäänpäin kipujemme kanssa, suljemme sydämemme meitä satuttaneen parisuhteen takia, pelkäämme avata postejamme, koska joukossa on liikaa laskuja…

Mitä voit tehdä?

Voin kertoa sinulle, että kun ensimmäisen kerran kokeilin tätä tapaa, minua pelotti valtavasti. Pelkäsin, että hajoan tuhansiksi pirstaleiksi ja jopa lakkaan olemasta olemassa. Toisin kuitenkin kävi.

Kipuni oli valtavaa ja kokonaisvaltaista. Pystyin kuitenkin tarkentamaan missä kohtaa kehoani tuo kovin kipu oli. Keskitin koko tarkkaavaisuuteni siihen kohtaan. Annoin tuon kivun lisääntyä. Oikein pyysin sitä kasvamaan niin suureksi kuin suinkin. Sitten, kun minusta tuntui, etten voi kestää enempää, pyysin että tuo kipu alkaa laajeta kaikkialle kehooni. Hengitin syvään ja jokaisella hengityksellä ulos, annoin tuon kivun laajentua laajentumistaan. Jokaisella hengityksellä laajensin tuota kipua laajemmalle ja laajemmalle, kunnes huomasin, että se oli huomattavasti pienempi kuin alussa.

Kun sain kivun pienemmäksi, pääsin tarkastelemaan helpommin mikä alun perin on kivun aiheuttanut. Ja kerta toisensa jälkeen pääsin lähemmäs ja lähemmäs, kunnes vihdoin oivalsin. Ja aloin parantua!

Samalla tavalla voit kokeilla irtipäästämistä, Ainakin minulla se toimii. Valitse siis asia, joka tuottaa sinulle tuskaa tai muuten hankaloittaa elämääsi. Tunnustele sitten, että missä kohtaa kehoasi tuo asia, ihminen tai tapahtuma erityisesti tuntuu. Se voi olla kurkkua kuristava tunne, pisto reidessä… mitä vain, mutta yleensä pystyt tunnistamaan missä kohdassa se on.

Sitten ajattele tuota asiaa, henkilöä tai tilannetta ja kertaa mielessäsi mitä kaikkea ikävää siihen liittyy. Oikein paisuttele asiaa ja anna sen pakahduttaa tuo kohta kehossasi ja sitten anna sille hengityksesi myötä lupa alkaa laajentua kaikkialle kehoosi ja lopulta kehosi ulkopuolelle. Toista niin usein kuin on tarpeen, jotta lopulta pääset oivaltamaan mistä alkujaan oli kyse ja voit vihdoin antaa tuon asian, ihmisen tai tilanteen palata kotiin rakkauteen, joka on sen alkuperä ja jonne se vain kaipaa.

Kokeile ja kerro kuinka onnistuit!

Soita blogin kirjoittajalle: Katso milloin Sirpa Pihlajaniemi on linjoilla

Kuudes Aisti Puodista voit myös tilata Sirpan kirjallisia tulkintoja tai kaukoenergiahoitoja. Katso esimerkiksi vuorovaikutuksellinen intuitiivinen energiahoito.

Vastaa