SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 10 – Härkämäistä menoa

Heti maaliskuun alkuun (2.3.) Venus vaihtoi merkkiä vesimieheen. Maaliskuussa huomionarvoisia tapahtumia taivaalla on Merkuriuksen lähteminen perääntymään kalojen merkissä (pysähtyy 5.3., perääntyy 6.3., pysähtyy 28.3. ja lähtee etenemään 29.3.). Uusikuu vietetään kalojen merkissä 6.3. ja samana päivänä myös Uranus vaihtaa oinaasta härkään. 20.3. on kevätpäivän tasaus ja samana päivänä Aurinko siirtyy oinaan merkkiin ja seuraavana päivänä nautitaan täydenkuun valosta vaa-an merkin alla. Venus vaihtaa vesimiehestä merkkiä kaloihin 26.3 ja Mars vaihtaa merkkiään kaksosiin 31.3.

Millainen rakkauden planeetta Venus on vesimiehen merkissä?

Venus kuvastaa paitsi rakkauskäsitystä, myös erotiikkaa, taiteita ja rahaa. Venus, ollessaan vapauden kaipuisen ja itsenäisen idealistin kyydissä, voi teettää kokeilunhalua ihmisuhteissa, taiteessa ja myös talousasioissa. Venus vesimiehessä voi poikia yhteistyötä ja joukkohenkeä, jossa kurkotellaan yli rajojen ja toimitaan tavallisesta poikkeavasti. Jopa radikaalisti rajoja ja sääntöjä rikkoen, jos se edustaa vapautta ja suvaitsevaisuutta. Kun Venus siirtyi vesimiehen merkkiin, oli se haasteellisessa kulmassa Uranukseen (vesimiehen planeetta), jonka seurauksena suhteissa saatetaan käydä uudenlaisia järjestelyjä. Ja jos suhde ei ole vahvalla pohjalla, voi eron harkitseminen tulla käsiteltäväksi, sillä tämä aika nostaa tunteita pintaan kokea jotain uutta ja kiinnostavaa vaihtelua.

Varsinkin tämä aika ravistelee liian sitovia kumppanuuksia tai muita sidoksia, sillä tämä on vapauteen ja vapautumiseen liittyvä transiitti.

Merkurius pysähtyy kalojen merkissä 5.3 ja lähtee perääntymään 6.3. lähes maaliskuun loppuun asti. Merkurius kalojen merkissä tekee mielen liikkeistä sekavamman haaveilijan ja ajatusta voi olla vaikea pitää keskittyneenä samassa asiassa tai tehtävässä. Tämä antaa mahdollisuuden telepaattiseen ajatteluun ja toisen mielen lukemiseen, sillä Merkurius kaloissa auttaa ihmistä lukemaan kehonkieltä sekä kanssaihmisten energioita intuitiivisesti.

Valtava tiedon määrä voi tehdä väsyneeksi ja tähän ajanjaksoon olisi hyvä yrittää maadoittaa itsensä mahdollisimman tarkasti jalat maassa -tyypiksi, jotta pystyy hallitsemaan mieltään. Merkuriuksen perääntymiseen liitetään paljon kaikenlaisia liikenteen ja tietoliikenteen sekä viestinnän ongelmia. Merkuriuksen ollessa kaloissa on hyvä pitää ajatus kasassa ja liikkeessä, suhtautua kaikenlaisiin tietoliikenteen ongelmiin kalamaisen empaattisesti ja ymmärtäväisesti, niin kaikki sujuu hyvin ilman suurempia raivokohtauksia.

Merkuriuksen perääntymisen aikana kannattaa sopimukset tarkistuttaa muutamaankin kertaan, sillä tällaisella ajanjaksolla myös huijarit ovat liikkeellä.

6.3. nousee Uusikuu kalojen merkissä, ollen yhtymässä Neptunukseen (kalojen planeetta) ja pehmeässä kulmassa Marsiin ja Saturnukseen. Kuun ollessa yhtymässä Neptunukseen, se voi nostaa tiedostamattomasta mielestä muistoja, jotka eivät välttämättä ole pelkästään miellyttäviä. Tämä aika koskettaa erityisesti tunne-elämän herkkiä puolia ja henkistä minääsi. Illuusiot voivat sumentaa todellisuuden. Aistit ympäristön mielentilat ja liikkeet herkästi, jolloin väärinkäsityksiäkin voi syntyä herkästi, kun Merkurius on peruuttavassa tilassa.

Nopeat ihastumiset ja rakkauden sokeudet kuuluvat myös tähän aikaan. Pehmeä kulma Marsiin saattaa laittaa sisäisen näkemyksen innoittamana saavuttamaan suuria, lähinnä henkisellä puolella, materiaalisen jäädessä varjoon. Pehmeä kulma Saturnuksen kanssa onneksi antaa tasapainoisuutta oikeisiin ihanteisiin ja käytännön asioihin sekä auttaa intuition hyödyntämisessä, kurinalaisuuden säilyttämisessä sekä järjestyksen pitämisessä kaikissa toimissa.

Uusi kuu antaa mahdollisuuksia haaveiden toteuttamiseen intuitioita hyödyksi käyttäen, kun vain pitää jalat maassa ja pyrkii toimimaan järjestelmällisesti.

Uranus siirtyy 6.3. härän merkkiin. Uranus Härässä lupaa vanhojen ja kalkkiintuneiden rutiineiden ja rakenteiden uudistamista, niin yksilön elämässä kuin yhteiskunnassakin. Härkä merkkinä on ”tässä ja nyt on hyvä”, eikä mikään muutos olisi hyväksi. Uranus ja vesimiehen merkki taas katsoo pitkälle tulevaisuuteen, raivaten aikansa eläneitä rakenteita altaan pois. Härkä edustaa luontoa, materiaa ja turvallisuutta, kun taasen Uranus (vesimies) teknologiaa ja sosiaalista uudistumista. Mitäänhän ei tässä väännössä nopeasti tapahdu, vaan hitaasti ja rauhassa nämä kaksi niin erilaista energiaa löytävät sopuisan yhteisen sävelmän.

Luvassa on siis uusia ideoita ja ratkaisuja vanhojen toimintamallien tilalle, niin rahassa kuin rakkaudessakin.

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa