SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Miten voit kehittää henkistä herkkyyttäsi – yksinkertaisesti ja helposti

Marjaana Kaakinen - meedioHenkiset lahjat ovat hieno lisä ihmiselämään. Mutta ne ovat vieläkin hienompia, jos otat ne itse aktiivisesti käyttöösi. Henkisiä lahjoja on hyvin monenlaisia. Ne ovat myös eri ihmisillä erilaisia, sillä kaikki ihmiset ovat omia yksilöitä, ja he käsittelevät saamaansa tietoa eri tavoin. Henkiset ihmiset ovat yleensä herkkiä aistimaan erilaisia energioita ympäriltään.

Herkkyyttä aistia erilaisia energioita voidaan kehittää. Sinun ei todellakaan kannata verrata omia henkisiä lahjojasi toisten henkisiin lahjoihin, sillä sama lahja on kuitenkin yksilöllinen. Herkkyys kehittyy, kun sallit itsellesi sen, olla avoin ympäristöllesi ja omille lahjoillesi – olla avoin henkimaailmalle ja omalle sisimmällesi. On tärkeää, että opit luottamaan itseesi, omiin tuntemuksiin. Muista kuitenkin, että herkkyyskin vaihtelee. Jos olet väsynyt, et ehkä aisti niin herkästi ympäristöäsi. Huumaavat aineet voivat viedä hyvinkin sekaisin, aiheuttaa hallusinaatioita enemmänkin kuin oikeita henkisiä kokemuksia. Henkimaailma ei suosittele mitään huumaavia aineita.

Sulje silmäsi ja aisti ympäristöäsi

Voit kehittää herkkyyttä hyvin yksinkertaisesti. Sulje silmäsi, ja aisti ympäristöäsi suljetuin silmin – mitä kuulet? Mitä kuulet läheltä, mitä kaukaa? Minkälaisia tuntemuksia sinulla on kehossasi? Missä kohtaa kehoasi näitä tuntemuksia on? Ja kun aukaiset silmäsi, koeta katsella ympäristöäsi vieläkin tarkkaavaisemmin. Tee tätä usein, niin huomaat herkkyytesi kehittyvän hyvinkin nopeasti.

Voit myös kadulla kävellessäsi “arvuutella” mielessäsi, minkälainen ihminen tulee seuraavaksi sinua vastaan? Onko hän nainen vai mies? Onko hän tyttö vai poika? Minkä väriset vaatteet hänellä on? Autolla ajaessa voit koettaa saada tietoa, minkä värinen tai minkä merkkinen auto tulee sinua seuraavaksi vastaan. Ole tarkkaavainen liikenteessä joka tapauksessa. Voit kehittää omia harjoituksiasi – voit esimerkiksi yrittää aistia silmät suljettuina, kuka tulee huoneeseen – aistia hänen energioitaan.

Monet ihmiset eivät ehkä tiedosta omaa herkkyyttään, sillä herkkyyttäkin on erilaista. Osa ehkä aistii toisten ihmisten tuntemuksia paremmin. On kuitenkin tärkeää, että kehittäessä omaa herkkyyttäsi, säilytät oman tasapainosi. Älä mene toisen aistimaailmaan – tuntemuksiin liiaksi mukaan. Muista kuitenkin, että jos haluat harjoitella toisen henkilön ajatusten lukemista tai lukea häntä selvänäköisesti energiakenttää aistimalla, et saa sitä tehdä ilman hänen lupaansa.

Harjoittele monipuolisesti, harjoittele arjessa – opettele aistimaan ympäristöäsi ensin fyysisillä aisteilla vieläkin tarkemmin, niin herkistät samalla herkkyyttäsi aistia henkisillä lahjoillasi. Jokainen pienikin askel on askel eteenpäin.

Tätä kirjoitusta oli inspiroimassa ja avustamassa William Stainton Moses, pioneerimeedio.

Haluaisitko sinä henkilökohtaisen viestin pioneerimeedioilta? Voit tilata sen Marjaana Kaakiselta, joko kirjallisena tai puhelimitse.

mm
Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa