SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 11 – Ei vain omaa napaa tuijottaen

Viikko alkaa Merkuriuksen perääntymisen jatkuessa. Merkurius on kalojen merkissä ja yhtymässä Chironin kanssa, jolloin on suurempi mahdollisuus aistia ja aavistaa toisten ajatukset, pelot ja haaveet. Läsnä on vaistonvarainen kyky auttaa toista ja aistia toisten sisintä.

Merkurius lähestyy peruuttaessaan Aurinkoa (tarkalleen 15.3.), joka taas on yhtymässä Neptunukseen. Auringon ja Neptunuksen yhtymä voi hämärtää asioiden realistisuutta. Voi olla vaikea tehdä päätöksiä ja olla sisäistä epävarmuutta. Petollisuus voi ilmentyä tässä kuviossa joko itse ”uhrina” tai ”aiheuttajana”. Sitä ei kannata lähteä hoitamaan ainakaan alkoholilla tai lääkkeillä, sillä ne vain lisäävät ongelmia.

Merkurius, Aurinko ja Neptunus ovat haastellisessa kulmassa Jupiteriin, jolloin kannattaa pitäytyä kurinalaisesti sovituissa asioissa, pitää pikkutarkasti kiinni tosiasioista ja välttää kaikenlaista liiottelua ja huolimattomuutta. Ei kannata myöskään sortua uskomaan kaikkia ummet ja lammet lupaavia ihmisiä. Henkiseen kasvuun tämä on hyvä transiitti.

Jupiter on pehmeässä kulmassa Uranuksen kanssa, joka auttaa sinua innostumaan kaikista uusista ja erilaisista idoista ja ajatuksista, jolloin voit intuitiivisella innostuksella löytää uuden ”läpimurron”. Samalla kuitenkin huomioiden realiteetit tämän läpimurron kanssa. Keksijöille tämä on hyvä transiitti jolloin voi käyttää hyödyksi mielikuvitusta ja intuitiivisuutta, huomioiden kuitenkin ne realiteetit.

Mars on pehmeässä kulmassa Saturnukseen, joka suosii käytännöllistä toimintaa sekä helpottaa ryhmätyöskentelyä.

Marsin ollessa pehmeässä kulmassa myös Plutoon, antaa se mahdollisuuksia uraan ja työhön liittyvissä asioissa. Saturnuksen ja Pluton kulmat antavat tietynlaista keskittyvää energiaa ja tahdonvoimaa toteuttaa niitä asioita ja toimia mitkä tuntuvat hyvältä. Ota huomioon sen yhteisön edut missä toimit, sillä sooloilemalla ja omaan pussiin pelaamalla voit menettää sen mitä olet saavuttanut.

Mars on haasteellisessa kulmassa Venukseen, jolloin rakkauselämässä voi olla jotain pientä ongelmaa. Mustasukkaisuutta saattaa ilmetä, seksielämä voi olla villiä ja vallatonta, jolloin kumppanin tunteet voivat jäädä pienemmälle huomiolle. Kannattaa välttää liioittelua niin intohimossa kuin raha-asioissakin.

15.3. aikaisin aamuyöstä Aurinko on tarkassa yhtymässä Merkuriukseen kalojen merkissä, jolloin ajatus voi harhailla, unet olla vahvoja ja herääminen todellisuuteen voi olla vaikeaa. Kaikenlaiseen kommunikointiin kannattaa tällöin kiinnittää huomiota. Tämä herkistää tunnistamaan ja tuntemaan toisten mielentilat. Voit pystyä kommunikoimaan jopa telepaattisesti, ja siksi kannattaa tarkkailla myös omia ajatuksia sekä varsinkin lupauksia mitä on tekemässä.

Nyt voi olla vaikea pysyä tässä hetkessä ajatustensa kanssa, jolloin kannattaa maadoittaa itsensä ja keskittyä tarkasti siihen mitä tekee, ja olla lupaamatta enempää kuin pystyy kunnialla hoitamaan.

Kun Aurinko/Merkurius on haasteellisessa kulmassa Jupiteriin, menneisyyden muistoja voi tulla päivätajuntaan. Mielikuvia, jotka sekoittavat ajatuksenjuoksua. Aurinko/Merkurius tekee kuitenkin pehmeää kulmaa Saturnukseen, Plutoon ja Marsiin, joka antaa käytännöllisyyttä sekä kurinalaisuutta toimiin ja auttaa keskittymään sinulle tärkeisiin asioihin ja tehtäviin. Se auttaa myös laittamaan mielikuvituksen tuottamat ideat käytäntöön.

Tässä on hyvä toimia koko yhteisön eduksi jossa työskentelee, eikä vain omaa napaa tuijottaen. Mars ja Saturnus ovat pehmeässä kulmassa keskenään ja myös Neptunukseen, jolloin sisäinen näkemys ohjaa toimiasi ja tekemistäsi käytännössä. Tässä kuviossa on paljon herkistävää energiaa ja empatiaa, jotka auttavat sinua toimimaan itsesi ja kanssaihmisten hyväksi, sillä sisäinen näkemyksesi ja ymmärryksesi syvenee. Näillä mennään aina viikonloppuun saakka.

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa