SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Rakas valon sielu, sinulle on postia!

Anu Kalliola - näkijäTällaisen viestin sain aamulla herättyäni: Kuinka usein jätämmekään kuulematta sisäisen johdatuksen ääntä. Vaikka tietäisimme sen avulla pystyvämme navigoimaan vaikka millaisessa elämän karikossa ja sumussa. Se ei koskaan johda meitä harhaan. Silloinkin kun ihmismieleni sanoo, että teit väärän valinnan, jos lopputulos ei miellytä heti. Ja todellakin monet aluksi väärältä tuntuneet valinnat ovatkin johtaneet lopulta oikeaan suuntaan. Jos näkisimme aina itsemme enkelten silmin, näkisimme myös erehtymisen kauneuden ja siinä piilevän oppimisen. Jos osaisimme armahtaa itsemme ja vaientaa sen ikuisen egomme moitteet. Mutta toisaalta tämä kaikki tekee meistä ihmisen. Rakkauden kautta voimme rakastaa itseämme ja valintojamme juuri sellaisena kuin ne ovat.

No palataanpa siihen postiin. Tiedän kuinka stressaavaa ihmiselo tällä hetkellä on. Olen sen itsekin kokenut, vaikeimman kautta. Olen juossut monen ”postilaatikon” ohi, joita polkuni varrelle asetettiin, vilkaisemattakaan niihin. Jopa niiden jotka tulivat eteeni niin että melkein kompastuin. Ja kuinkas sitten kävikään… tuli tilanne jossa olin niin eksynyt elämäni suunnasta ja uupunut juoksuuni, jossa en kerinnyt elämään. Olin kuin sivustaseuraaja omassa elämässäni. Silloin henkimaailma laittoi minulle postia. Se viesti tuli kehooni ja mieleeni niin suurella voimalla etten voinut sitä olla lukematta. Tajusin ettei elämäni ollut ollenkaan mieleistäni. Työni joka vei suurimman osan arjestani oli muuttunut minuuttani tuhoavaksi. Kehoni oli kertonut sen minulle jo useampi vuosi sitten aiheuttamalla monia pieniä ja hiukan suurempiakin vaivoja. Enkelit ja valonauttajat olivat myös pitkään antaneet hienovaraisia vihjeitä ja ideoita mitä minun olisi hyvä tehdä työkseni.

Ja se helpotuksen tunne kun antauduin elämän virtaan. Annoin elämän ja maailmankaikkeuden rakkauden kantaa itseäni. Ja kuinkas sitten kävikään. Minä selvisin elossa aluksi vapaapudotukselta tuntuvasta hypystä kohti vapautta. Tällä hetkellä koen olevani elossa enemmän kuin viimeisen kymmenen vuoden aikana yhteensä. Nyt kun tulee tunne etten tiedä mihin päin lähden elämäni risteyskohdissa, istun alas, hengitän syvään ja annan vastauksen tulla korkeammilta tasoilta. Maltan kuulostella miltä sisälläni oikeasti tuntuu. Valitsen suunnaksi sen, joka saa ilon ja intohimon heräämään sisälläni. Välillä suunta voi pelottaakin mutta pohjimmiltaan tunne on selkeästi kuitenkin aina positiivinen ja mielihyvää tuottava.

Joskus olemme niin tukossa ettei valonviestit pääse läpi tietoisuuteen. Silloin vaatii rohkeutta pyytää apua muilta. Nämä apujoukot voivat olla henkimaailmasta mutta myös tästä fyysisestä maailmasta. Voit kohdata jonkun ihmisen jonka energia ja sanat parantavat ja avaavat sinua. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että antaisit oman voimasi pois. Voit kysyä neuvoa ja ohjausta, mutta muista että sinä teet valinnan. Kukaan toinen ei voi antaa sinulle valmista elämää jonka eläisit vain näytellen rooliasi. Tämä ei lopulta auttaisi ketään. Ei sinun auttajaasi, joka anastaisi sinulta tärkeät kokemuksesi, eikä sinua joka et oppisi avautumaan sisäiselle viisaudellesi, joka elää meissä kaikissa.

Toivon sinulle rakas lukija rohkeutta seurata omaa polkuasi. Herkkiä korvia kuulla mitä sielusi ja henkimaailma haluaa sinulle sanoa. Ja puhdasta ja avointa sydäntä tuntemaan se kaikki rakkaus, jonka maailmankaikkeus haluaa sinulle tarjota.

Rakkautta ja valoa päivääsi!

Sinä olet valonsoturi ja juuri sinun valosi on tärkeä tässä ajassa.

Rakkaudella,
Anu

Haluaisitko kuulla lisää? Soita Anulle: Katso milloin Anu Kalliola on linjoilla

Kuudes Aisti Puodista voit tilata Anu Kalliolan kirjallisen tulkinnan tai kaukoenergiahoidon. Katso esimerkiksi Elämäsi energiat nyt -kanavointi.

Vastaa