SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 12 – Usvaa ilmassa

Viikko alkaa edelleen hiukan sumussa, jolloin Merkuriuksen ja Neptunuksen yhtymä voi aiheuttaa asioiden todellisen laidan hämärtymistä, koska Merkurius on edelleen myös peruutusvaihteella.

Kaikenlaisten sopimusten ja lupausten kanssa kannattaa olla tarkkana ja harkitsevainen. Tänä aikana on mahdollisuus itsepetokseen, joka auttaa kylläkin henkisessä kasvussa, jolloin on mahdollisuus ymmärtää sellaisia asioita jotka ennen ovat olleet täysin käsittämättömiä. Merkurius on pehmeässä kulmassa Saturnukseen ja Plutoon, jotka ovat keskenään yhtymässä.

Tämä kuvio auttaa luopumaan asioista, jotka eivät enää kuulu elämääsi ja auttaa tekemään järkeviä ratkaisuja, jotka ovat totuuspohjaisia. Puolitotuudet eivät enää riitä.

Merkurius on pehmeässä kulmassa myös Marsiin, joka antaa apuja kaikenlaiseen sanalliseen ja kirjalliseen tuottamiseen, vaikkakin Merkuriuksen ja Jupiterin haasteellinen kulma voi laittaa ajatukset harhailemaan. On hyvä olla lupaamatta hoitaa enempää tehtäviä kuin oikeasti pystyy hoitamaan. Venuksen ja Marsin haasteellinen kulma saattaa aiheuttaa pientä kismaa rakkauselämässä, vaikka Jupiterin ja Venuksen pehmeä kulma sitä hiukan helpottaakin. Tällöin on hyvä välttää kaikenlaista liioittelua niin rakkaus kuin raha-asioissa, koska pääkin voi välillä olla kuin usvan peitossa.

Keskiviikkona 20.3. siirrytään kevääseen. Kevätpäiväntasauksen aika on myöhään illalla klo 21:58.

Aurinko siirtyy oinaaseen myöhään yöllä ja on yhtymässä Chironiin. Aurinko oinaassa on rohkea muurien kaataja, monesti myös uhkarohkeakin ja itsepäinen, jopa itsekäs. Chironin ja oinaan yhtymä laittaa kysymään kuka minä olen ja miksi olen täällä ja mitä muut minusta haluavat. Tämä yhtymäpari voi aiheuttaa levottomuutta ja turhautumista kun vastauksia etsitään.

Aurinko ja Chiron ovat haasteellisessa kulmassa Jupiteriin, jolloin mieli ja tahto voimistuu aktivoiden tietoisuuden sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta. Aurinko-Chiron yhtymä on oppositiossa Kuuhun ja lähestyvään täysikuuhun, joka on heti yöllä 21.3. klo 01:44 vaa´an merkissä.

Chironin ja Kuun oppositio saattaa laittaa työstämään omia voimia ja potentiaalia tunteiden tasapainottamiseksi.

Kuu Vaa´assa aiheuttaa syvän tarpeen rauhaan ja harmoniaan elämässä. Saattaa tulla tarve muodostaa yhteys ympäröivään maailmaan ja luoda suhteita muiden kanssa, jotta energia olisi tasapainoinen ja harmoninen. Vaarana tässä on, että pyritään liiankin harmooniseen ja tasapainoiseen tilaan unohtaen oma itsensä muiden hyväksi.

Kuu on pehmeässä kulmassa Marsiin sekä Saturnus ja Pluto yhtymään, jotka auttavat tunteiden näyttämisessä ja hallitsemisessa. Pystyt ilmaisemaan tunteitasi avoimesti ja rehellisesti. Tämä aika auttaa toimimaan tehokkaasti käytännön asioissa niin kotona kuin työssäkin sekä kaikenlaisissa muutoksissa. Suhteet naispuolisiin henkilöihin ovat myötätuulessa.

Auringon ja Chironin tarkka yhtymä oinaassa on 22.3. myöhään illalla. Yhtymä on haasteellisessa kulmassa Jupiteriin, joka taas on kolmiossa Uranukseen. Tällöin uudet ideat saattavat saada innostumaan niin että voit löytää uusia ulottuvuuksia henkisellä tasolla. Se voi johtaa myös jonkinlaiseen läpimurtoon, vaikkakin haasteellinen kulma Neptunukseen saattaa aiheuttaa liiallista haaveilua ja pilvilinnojen rakentelua. Liian optimistinen rahallisten riskien ottaminen saattaa johtaa ideoiden tuhoutumiseen.

Keskittäminen ja keskittyminen yhteen asiaan kerrallaan auttaa eteenpäin. Intuition tuomaa viestiä, kuten myös pilvilinnoja kannattaa kirjoittaa paperille myöhempää käyttöä varten. Merkuriuksen sekaannuttava perääntyminen yhdessä Neptunuksen usvaisuuden kanssa poistuu maaliskuun lopussa.

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa