SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Sinä olet tärkein, muista se

Sari VihriäläMillä tavoin sinä heräät aamuisin..? Onko edessäsi uusi ihana päivä joka on mahdollisuuksia täynnä vai teetkö rutiinisi sumussa..? Onko sinulla aamurutiineja?

Asenteemme aamulla antaa suunnan koko päivälle. Kun teemme asioita tietoisesti ja kiitollisena osaamme paremmin arvostaa elämää.

Pyri pyhittämään aamun ensimmäinen tunti pelkästään itsellesi. Helli ja hoivaa kehoasi ja ravitse mieltäsi. Herättele kehosi pienin venytyksin ja avaavin liikkein. Ravitse se laadukkaalla hyvää tekevällä ravinnolla. Peseydy ja huolla ihosi sekä pukeudu ajatuksen kanssa kuunnellen mitä kehosi tänään tarvitsee. Kehosi on paras ystäväsi ja sinun kannattaa opetella kuuntelemaan mitä sillä on kerrottavana.

Ota selvää hyvää tekevästä ravinnosta ja kokeile eri asioita ennakkoluulottomasti, kunnes löydät itsellesi parhaimman. Ravinnon merkitys on niin huikea hyvinvoinnissamme, että sen tutkimiseen kannattaa käyttää aikaa ja vaivaa. Kun kiinnostuksesi ja huomiosi omaan hyvinvointiisi on lähtenyt käyntiin yksilötasolla, se alkaa laajentua kuin huomaamatta kokonaisuutta palvelevaksi. Alat suosia puhtaita ja luonnollisia ravintoaineita, koska et halua ylimääräisiä myrkkyjä elimistöösi. Koska haluat, että raaka-aineet ovat myrkyttömiä, haluat pitää Äiti-maan puhtaana ja myrkyttömänä.

Omalla toiminnallasi herätät ympärillä olevat ajattelemaan asioita uudelta kannalta ja positiivinen lumipalloefekti on valmis. Tämän saman efektin saa aikaiseksi myös kiinnittämällä huomiota vaikka ihonhoitoon tai vaatteiden laatuun.

Yhden ihmisen ajatuksilla ja ajattelematta jättämisellä, tekemisillä ja tekemättä jättämisillä on suuri vaikutus kokonaisuuteen. Älä koskaan ala-arvioi itseäsi vaan näe itsesi ja pidä itseäsi arvokkaana. Älä ala-arvioi sinun merkitystäsi maailmalle sillä yksikin ihminen voi saada aikaan paljon ja isoja asioita.

Muista Ystäväni, että sinulla on kaikki avaimet käsissäsi ja Sinä Olet Tärkein!

Rakkaudella, Lämmöllä ja Valolla,

-Sari

Soita blogin kirjoittajalle: Katso milloin Sari Vihriälä on linjoilla
Kuudes Aisti Puodista voit tilata myös Sarin tuotteita. Katso esimerkiksi 7 viikon Energiaa elämään -verkkovalmennus, joka räätälöidään juuri Sinulle.

mm
Kirjoittajasta

Energian välittäjä, Näkijä, Henkinen ohjaaja.
Lue lisää milloin Sari on paikalla: Sari Vihriälä

Vastaa