SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 13 – Merkuriuksen perääntyminen päättyy

Viikko alkaa Venuksen, tuon rakkauden planeetan, ollessa viimeisissä asteissa vesimiehen merkissä (siirtyy kaloihin 26.3.), jolloin voit vielä tuntea suurta tyytymättömyyttä sellaisiin asioihin tai ihmisiin, jotka rajoittavat sinun vapauttasi ja estävät sinua nauttimasta elämästäsi.

Venus on haasteellisessa kulmassa Marsiin, joka on myös viimeisissä asteissa härän merkissä (siirtyy kaksosiin 31.3.), joka taas on harkitseva ajattelija ja tekijä, ja haluaa toiminnallaan selkeitä tuloksia. Tyytymättömyys omaan elämään voi nostaa myrskyjä suhteessa, jossa haetaan omia rajoja ja elämästä nauttimisen perusarvoja. Rakastaminen voi olla vuoristorataa kiihkosta laantumiseen. Mustasukkaisuuskin voi vaivata parisuhteita joissa kaivataan vapautta.

Venus on pehmeässä kulmassa Jupiteriin ja Uranukseen, jotka ovat keskenään kolmiossa. Tämä auttaa innostumaan kaikista uusista ja erilaisista ideoista ja ajatuksista, jolloin voit intuitiivisella innostuksella löytää uuden ”läpimurron”. Kuitenkin samalla huomioiden realiteetit tämän läpimurron kanssa. Keksijöille tämä on hyvä transiitti, jolloin voi käyttää hyödyksi mielikuvitusta ja intuitiivisuutta, huomioiden kuitenkin elämän realiteetit.

Mars on pehmeässä kulmassa Saturnukseen, joka suosii käytännöllistä toimintaa sekä helpottaa ryhmätyöskentelyä. Marsin ollessa myös pehmessä kulmassa Plutoon antaa se mahdollisuuksia uraan ja työhön liittyvissä asioissa. Marsin kulmat Saturnukselle ja Plutolle, jotka ovat keskenään yhtymässä, antavat tietynlaista keskittyvää energiaa ja tahdonvoimaa toteuttaa niitä asioita ja toimia, jotka tuntuvat hyvältä. Ota huomioon myös sen yhteisön edut missä toimit, sillä sooloilemalla ja omaan pussiin pelaamalla voit menettää saavutuksesi. Marsin pehmeä kulma noususolmuun ja Chironiin avittaa myös tätä yhteisön eduksi toimimista omalla henkisellä polulla.

Merkurius perääntyy edelleen torstaihin 28.3. asti. Merkurius on myös yhtymässä Neptunukseen ja voi aiheuttaa asioiden todellisen laidan hämärtymistä. Kaikenlaisten sopimusten ja lupausten kanssa kannattaa olla tarkkana ja harkitseva. Tänä aikana on mahdollisuus itsepetokseen, joka auttaa kylläkin henkisessä kasvussa, kun on mahdollisuus ymmärtää sellaisia asioita jotka ovat ennen olleet täysin käsittämättömiä. Merkurius on haastellisessa kulmassa Jupiteriin, jolloin kannattaa pitäytyä kurinalaisesti sovituissa asioissa. Pitää pikkutarkasti kiinni tosiasioista ja välttää kaikenlaista liiottelua ja huolimattomuutta. Ei pidä myöskään sortua uskomaan kaikkia ummet ja lammet lupaavia ihmisiä. Merkuriuksen pehmeä kulma Saturnukseen avittaa tätä ajattelun tarkkuutta ja johdonmukaisesti toimimista.

Tiistaina 26.3. Venus siirtyy kaloihin klo 21:44, jolloin mielesi avautuu helppoon kommunikointiin muiden kanssa ja ympärillä olevien ihmisten tuki on tärkeää. Voit aavistaa ja aistia ihmisten energioita ja ajatuksia helpommin – mutta tässä on myös vaarana, että luotat kaikkiin sinisilmäisesti, koska näet kaikki niin kauniissa, utuisessa valossa ja olet kalojen luonteen omaisesti empaattinen. Päätösten tekeminen voi vaikeutua, jolloin luottamus omaan intuitioon ja oman elämän nautintoon on tärkeää.

Venus kaloissa luo romantiikan ja nautinnon aikaa vaaleanpunaisilla laseilla, vaikkakin Venus on haasteellisessa kulmassa Marsiin, jolloin pieniä ristiriitoja saattaa parisuhteissa olla. Venus on pehmeässä kulmissa Jupiteriin ja Uranukseen, jotka ovat keskenään kolmiossa. Saatat innostua kaikenlaisista uusista ideoista, ideologioista ja asioista. Saat mahdollisuuden tavata uusia ja innostavia ihmisiä, mutta muista että kukaan ei kotoa tule hakemaan vaan kaikki on sinusta itsestä kiinni.

Merkuriuksen perääntyminen päättyy 28.3., jolloin se pysähtyy kalojen merkissä ja lähtee jälleen etenemään. Muutaman päivän ennen ja jälkeen pysähtymistä saattaa ilmetä kaikenlaisia pieniä ongelmia tietoliikenteen, tiedon välittämisen sekä tieliikenteen saralla. Merkurius on edelleen yhtymässä Neptunukseen, joka aiheuttaa ajatusten usvaisuutta ja laittaa mielen leijailemaan. Suunnitellaan pilvilinnoja ja asioiden todellinen laita voi hämärtyä. Henkiselle kasvulle tämä aika on kuitenkin hyvää, sillä tämä aika antaa avaimet ymmärrykseen ja intuitiivinen herkkyys on voimissaan.

Viikonloppuna maaliskuu loppuu, kun Mars siirtyy kaksosten merkkiin 31.3. klo 16:13. Mars kertoo voimastamme, rohkeudestamme ja energiastamme mihin sen kohdennamme. Mars kaksosissa laittaa janoamaan uutta tietoa ja informaatiota. Se houkuttelee opiskelemaan ja antaa vahvuutta perusteluillesi. Mars kaksosissa kaipaa keskusteluja, väittelyitä ja sosiaalista toimintaa. Mars kaksosissa kaipaa liikkuvuutta ja joustavuutta, pieniä seikkailuja ja flirttiä.

Mars on kolmiossa Plutoon, pehmeässä kulmassa Chironiin ja haasteellisessa kulmassa Venukseen, joka on pehmeässä kulmassa Uranukseen. Marsin kolmio Plutoon antaa tietynlaista keskittyvää energiaa ja tahdonvoimaa toteuttaa ja toimia. Sekä jakaen että vastaanottaen uutta informaatiota ja oppia. Marsin pehmeä kulma Chironiin avittaa yhteisön eduksi toimimista omalla henkisellä polulla, oman haavoittuvan parantajan kautta.

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa