SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Taivas maan päälle – ja omaan elämääsi

Sari VihriäläOlen aina miettinyt maadoittumisen tarkoitusta.

Olen itse päässyt näkemään kunnolla verhon taakse, enkä olisi halunnut tulla sieltä pois. Maadoittuminen auttaa juuri tähän ”liian syvälle menemisen” hallintaan. Miksi meidän sitten täytyy maadoittua ja ankkuroida itsemme, jos näemme kaiken suuremman ja laajemman totuuden? Miksi emme voi elää vaaleanpunaisessa hattarassa rakastaen kaikkea ja ymmärtäen kaiken? Maadoittuminen palvelee myös vielä korkeampaa tarkoitusta. Vaikka kaikki lähtee itsestämme olemme täällä silti kokonaisuutena. Meitä on täällä niin monia, niin eri kehitysvaiheessa olevia, että se mikä sinulle on itsestään selvää ei ole toiselle välttämättä avautunut vielä laisinkaan.

Värähtelytasojen nouseminen tai henkinen kehitys ei tapahdu hetkessä. Meidän tehtävämme on tuoda korkeammilla värähtelyillämme taivas maan päälle. Ankkuroidessamme itsemme tänne arkitodellisuuteen voimme sen tehdä. Kun mahdollisimman moni ankkuroi itsensä, maan värähtelytaso nousee. Samalla pystymme pitämään itsestämme ja asioistamme huolta, kun elämme samalla aaltopituudella. Taivas maan päällä tarkoittaa jokaiselle eri asiaa. Minulle henkilökohtaisesti se on sitä, että jokainen saa toteuttaa itseään ja toteuttaa sitä elämäntehtävää, jota on tullut tekemään. Eikä pelkästään sitä, vaan että voi samalla nauttia elämästä ja iloita jokaisesta uudesta päivästä.

Voimme omilla toimillamme ja asenteillamme muuttaa tätä maailmaa kylmästä lämpimämmäksi. Voimme omilla teoillamme ja oivalluksillamme auttaa ympärillä olevia ihmisiä huomaamaan heidän kasvunpaikat kuin myös vahvuudet ja he tekevät meille aivan samoin. Voimme tässä ajassa kehittyä henkisesti todella paljon kunhan vain annamme itsellemme sen mahdollisuuden.

Henkisen kehityksemme kasvunpaikat näyttäytyvät meille mm. eri tuntein. Mikäli työnnämme tunteitamme piiloon emmekä huomioi niitä ne etsivät ja löytävät toisen keinon tulla huomatuiksi. Usein saman ongelman toistuminen, kriisit, sairaudet yms. pysäyttävät meidät ajattelemaan omaa elämäämme ja sen myötä myös kasvunpaikkoja, kehitystämme. Tämä kasvu ja kehitys ei kuitenkaan tapahdu hetkessä ja joskus ihminen ei herättelystä huolimatta suostu kohtaamaan itseään.

On ilahduttavaa huomata kuinka tänä päivänä yhä useampi niin julkisuuden henkilö kuin tavallinenkin tallaaja kertoo, kuinka sairaus, avioero, työn menetys tai jokin vastaava huonolta tuntuva asia onkin ollut onnenpotku. Nämä henkilöt ovat kohdanneet oman elämänsä silmästä silmään ja tehneet erilaisia oivalluksia sekä korjausliikkeitä. Nämä ihmiset omalla rohkealla toiminnallaan auttavat meitä muita tekemään samoin ja näin ollen, olemme jälleen saaneet pienen osan taivasta maan päälle.

Kiitollisena,

-Sari

Soita blogin kirjoittajalle: Katso milloin Sari Vihriälä on linjoilla
Kuudes Aisti Puodista voit tilata myös Sarin tuotteita. Katso esimerkiksi 7 viikon Energiaa elämään -verkkovalmennus, joka räätälöidään juuri Sinulle.

mm
Kirjoittajasta

Energian välittäjä, Näkijä, Henkinen ohjaaja.
Lue lisää milloin Sari on paikalla: Sari Vihriälä

Vastaa