SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 14 – Vaaleanpunainen huhtikuu

Huhtikuun tapahtumia taivaalla yleisesti: Aurinko on oinaan merkissä 20.4. asti, jonka jälkeen se siirtyy härän merkkiin. Uusikuu aloittaa 5.4. kasvun oinaan merkissä kohti täysikuuta 19.4. joka on vaa-an merkissä. Jupiter aloittaa perääntymisen 10.4. jousimiehen merkissä (aina 11.8. saakka). Merkurius vaihtaa kalojen merkistä oinaaseen 17.4. (ollen siellä 6.5. asti) ja Venus tulee kaloista oinaan merkkiin 20.4. pysyen siinä 15.5. asti. Pluto aloittaa perääntymisen kauriin merkissä 24.4. (aina 3.10. saakka) ja vielä kuun lopussa 30.4. Saturnuskin aloittaa perääntymisen, myös kauriin merkissä (18.9. asti). Mars jatkaa matkaa kaksosten merkissä, Uranus härän merkissä ja Neptunus kaloissa.

Aurinko oinaassa antaa voimakasta energiaa, lisää itsevarmuutta, niin työssä kuin ihmissuhteissakin.

Aurinko oinaassa laittaa toimimaan yhdessä kevään auringonsäteiden ja luonnon heräämisen kanssa. Itsevarmuuden lisääntyessä on hyvä hillitä omaa temperamenttia ja itsepäisyyttä saavuttaakseen paremman lopputuloksen ja lisäten näin myös harkintaa ettei puske päätään liikaa seinään.

Kun Merkurius on kaloissa, sanaton viestintä toimii niin että pystyt ikäänkuin lukemaan kanssaihmisiä ja heidän toiveitaan eleiden ja ilmeiden avulla. Merkurius kaloissa herkistää mielen ja valtava tiedon määrä on mahdollista omaksua, vaikkakin se saattaa myös väsyttää. Telepatia toimii loistavasti, joten ei muuta kun sitä käyttämään. Merkurius kaloissa saattaa laittaa ajatuksen harhailemaan ja haaveilemaan. Kommunikoinnissa on myös empatiaa.

Venus kalojen merkissä laittaa vaaleanpunaiset lasit päähänsä ja uskoo kaikista vain hyvää.

Joten vaikka kuinka haluaisi uskoa kaikkia kauniita sanoja voi olla että tulee harhautetuksi, sillä et välttämättä pysty tekemään päätöksiä jotka perustuvat todellisuuteen. Venus kaloissa herkistää taiteellisuuteen ja luovuuteen.

Mars kaksosten merkissä saattaa innoittaa opiskelemaan ja laittamaan etsimään uutta tietoa. Mars kaksosissa etsiytyy myös piireihin missä voi keskustella samanhenkisten kanssa ja jopa väitellä. Mars kaksosissa voi laittaa puhumaan ”valkoisia” valheita tai lupailemaan liikoja. Yleisesti Mars kaksosissa lisää sosiaalisuutta ja liikkuvuutta.

Kuu aloittaa uuden kasvun 5.4. aamupäivällä oinaan merkissä, joka tukee valtavasti kevään kasvun aikaa, uudistumista ja vanhojen pölyjen pyyhkimistä. Kuu oinaassa haastaa ihmiset pois mukavuusalueelta, rohkaisee aloittamaan uutta tai kauan mietinnän alla ollutta, paljastamaan sen mitä pitää paljastaa, työntäen rohkeasti unelmia eteenpäin. Tämä aika on kutsu innoittavaan elämään, jota sinä haluat elää, sellaisessa ympäristössä jossa sinun on hyvä olla. Näitä ajatuksia Kuu oinaassa yhdessä Auringon oinaassa kanssa laittaa voimalla miettimään ja toteuttamaan.

Kuluva viikko alkaa yleisesti viikonlopun teemoissa, jolloin Mars siirtyi kaksosten merkkiin. Se voi laittaa janoamaan uutta tietoa ja informaatiota.

Tämä kuvio houkuttelee opiskelemaan ja antaa vahvuutta perusteluillesi asiassa kuin asiassa. Mars kaksosissa kaipaa keskusteluja, väittelyitä ja sosiaalista toimintaa. Mars kaksosissa kaipaa liikkuvuutta ja joustavuutta, pieniä seikkailuja ja flirttiä.

Mars on kolmiossa Plutoon, pehmeässä kulmassa Chironiin ja haasteellisessa kulmassa Venukseen, joka taas on pehmeässä kulmassa Uranukseen. Marsin kolmio Plutoon antaa tietynlaista keskittyvää energiaa ja tahdonvoimaa toteuttaa niitä asioita ja toimia mitkä tuntuvat hyvältä, ottaen huomioon myös sen yhteisön edun missä toimii. Jakaen ja vastaanottaen uutta informaatiota ja oppia. Omaan pussiin pelaamalla voi menettää saavutuksensa, sillä Marsin pehmeä kulma Chironiin avittaa tätä yhteisön eduksi toimimista omalla henkisellä polulla oman haavoittuvan parantajan kautta.

Merkuriuksen perääntyminen päättyi viime viikolla mutta se on haastellisessa kulmassa Jupiteriin ja pehmeässä kulmassa Saturnukseen, jolloin kannattaa pitäytyä kurinalaisesti sovituissa asioissa, keskittää ajatukset tarkkuuteen, yhden asian kerralla hoitamiseen.

Kannattaa pitää pikkutarkasti kiinni tosiasioista ja välttää kaikenlaista liioittelua, huolimattomuutta ja toimia suunnitelmallisesti sekä johdonmukaisesti.

Merkurius on yhtymässä Neptunuksen kanssa ja tulee tarkaksi 2.4. jolloin se voi aiheuttaa asioiden todellisen laidan hämärtymistä. Kaikenlaisten sopimusten ja lupausten kanssa kannattaa olla tarkkana tai harkitseva. Tänä aikana on mahdollisuus itsepetokseen, joka auttaa kylläkin henkisessä kasvussa kun on mahdollisuus ymmärtää sellaisia asioita, jotka ennen ovat olleet täysin käsittämättömiä. Merkurius Neptunuksessa voi aiheuttaa ajatuksen harhailua ja voi olla vaikea keskittyä yhteen asiaan kerrallaan, kun Neptunus tekee usvan kaltaista pilvilinnaa.

Uusikuu 5.4. oinaan merkissä on kolmiossa Jupiteriin, joka auttaa optimistiseen ajatteluun ja tunteeseen että kaikki on mahdollista.

Vaikkakin haasteelliset kulmat Saturnukseen ja Plutoon saattavat aiheuttaa tunne-elämän tyhjyyttä ja kielteisyyttä, jotka saattavat aiheutua vain omasta asenteesta. Tällöin asenteen muutos ja oman jaksamisen tiedostaminen on erittäin tärkeää. Uusikuu on aloitusten ja uuden kasvun aikaa, joten kaikki mikä tuntuu hyvältä itsestä niin sille on aikaa ja voimia. Kaikki mikä tuntuu vain vievän energiaa ja aiheuttaa väsymystä tai ärtyisyyttä kuuluu siihen osastoon, jotka ovat poistumassa tai poistettavissa oman hyvinvoinnin tieltä. Uusikuu oinaan merkissä antaa hyvän potkun kiinnittää huomio omaan hyvinvointiin esimerkiksi elämäntapamuutoksella. Energia ei ole jossittelevaa vaan poikki ja pinoon -energiaa jolloin tavoitteita pystyy myös saavuttamaan.

Samaan aikaan Venus on löyhässä yhtymässä Neptunukseen, joka on yhtymässä Merkuriukseen, jotka ovat neliössä Jupiteriin. Tällöin mielikuvituksesi saa siivet. Kaikenlaiseen taiteen ja kauneuden vaalimiseen tämä on loistavaa aikaa. Tämä aika on kuin ihanaa sumua, jolloin kaikki näyttää romanttiselta ja vaaleanpunaiselta. Ajatusten sumua kannattaa kuitenkin terävöittää, jottei satu vahingossa jotain sellaista mikä harmittaa jälkikäteen.

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa