SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Ihmeelliset elämänpolut jotka koirani Tina opasti minulle

Lapsena lähes jokainen haluaa koiran, kissan tai jonkun muun eläimen, jota hoitaa ja halata. Ennen ensimmäistä koiraani minulla on ollut kissoja, joista kerron varmastikin myöhemmin.

Ollessani jotain 18v tuli elämääni ensimmäinen koirani Tina. Vanhanajan tervueren, joka seisoi omilla jaloillaan kuin sahapukki. Näin jälkeenpäin ajateltuna sain todella hienon yksilön, johon nuori tyttö saattoi tukeutua. Tiesin 110% varmuudella ettei minulle voi koskaan sattua mitään niin kauan kun tämä varma koira kulkee rinnallani.

Toki olin itsestäni hyvin epävarma, mutta niin se vain käytäntö laittaa opettelemaan koiran hyvinvoinnista kaiken mahdollisen mitä siihen aikaan kirjallisena voikaan saada. Apuna ei ollut Internetin ihmeellistä maailmaa. Kasvattajakursseja, oikeaa ruokintaa, monipuolista liikuntaa, harrastuksia, leikkimistä ja yhdessä oloa. Eritteleminen kaikkinensa toisi todella pitkän listan niinä kaikkina vuosina, joita Tinan kanssa yhdessä kuljimme kolmen muun tervun kanssa. Tämä rotu, tämä koira, Tina on ollut minulle hyvä opettaja koirista.

Tina opetti minua myös kuuntelemaan, aistimaan energioita, tunnetiloja, kipuja jne. On helppoa vuosien jälkeen olla jälkiviisas ja tunnistaa mistä kaikki on saanut alkuunsa. -90 luvun alkuvuosina opiskelin koiranhierontaa, josta varmasti alkoivat energiahoidot. Koirani tulivat luokseni milloin laittaen päänsä syliini haluten hierontaa niskaan tai istuivat eteeni haluten hierontaa selkään. Kynsien leikkaus jalkahieronnan kera taisi olla aika nautinnollista. Jokainen joka tietää tästä rodusta vähääkään ymmärtää miten innokkaita he ovat lähtemään mihin vain. Rentoutumisen tärkeys koulutuskentän reunalla on ihan ehdoton. Mikä onkaan ihaninta kun voit ottaa kentän reunalla rennosti, hieroen koiraasi ja supatella. Se energia. Se sydänyhteys. Sen toivon teidän jokaisen löytävän myös oman lemmikkinne kanssa.

Tina sai viettää viimeiset vuodet isäni kanssa yhteisistä eläkepäivistä nauttien. Kipeästä lopullisesta erosta on jo lähes kaksikymmentä vuotta.. vai oliko se sittenkään lopullista?

tina-koira-marja-saaski

Vasemmalla valokuva Tinasta, oikealla meedion maalaama näky Tinasta henkimaailman puolelta

Olen jo vuosia ollut kiinnostunut henkimaailman asioista ja käynyt meedioiden yleisötilaisuuksissa. Eläinten kanssa olen itse kommunikoinut viitisen vuotta. Koskaan ei voi tietää kuka sinulle on viestiä tuomassa, mutta aina kiitollisin sydämin viesti tulee vastaanotettua. Kun ensimmäinen koirasi kiittää sinua tänä päivänä siitä kaikesta mitä olet eläinten kanssa tehnyt elämäsi aikana, se on sanoilla kuvailematonta. Kaikista niistä kommunikoinneista, joita olen saanut välittää lemmikeiltä heitä kaipaaville omistajille, on aina välittynyt rakkaus. Se Rakkaus ei katoa koskaan. Ei koskaan!

Olen niin kiitollinen tästä ihanasta, hyvin Rakkaasta koirastani Tinasta. Kiitos että olit koirani, kiitos että olit ja olet edelleen oppaani, kiitos kaikista oivalluksista, joita huomaan edelleen. Saanen vielä upottaa sormeni turkkiisi ja tuntea tuoksusi. Suuresti kiitän sinua siitä mitä tänä päivänä olen. Sydämellinen Kiitos.

Lämmöllä,
Marja Sääski

p.s. Tiedätkö sinä mitä lemmikkisi tahtoisi juuri nyt sinulle kertoa? Sen tiedon välittämisessä minä voin eläinkommunikoijana auttaa sinua ja lemmikkiäsi, joko puhelimitse tai kirjallisesti.

Vastaa