SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 15 – Luovuuden puuskia

Viikon alussa Merkurius, Neptunus ja Venus ovat edelleen yhtymässä. Ajatus saattaa harhailla ja voi olla vaikea keskittyä yhteen asiaan kerrallaan, koska tekee mieli rakennella vaaleanpunaisia hattaroita ja pilvilinnoja. Tämä voi aiheuttaa asioiden todellisen laidan hämärtymistä, joten sopimusten ja lupausten kanssa kannattaa olla tarkkana ja harkitseva.

Tänä aikana on mahdollisuus itsepetokseen, joka auttaa kuitenkin henkisessä kasvussa, koska on mahdollisuus ymmärtää sellaisia asioita, jotka ovat ennen olleet käsittämättömiä.

Mielikuvitukselle on mahdollisuus antaa siivet taiteen ja kauneuden vaalimiseen, sillä taiteelliseen työhön tämä aika on loistava, joten jos luovuus kutsuu niin hommiin vaan. Vaikka ajan laatu suosii romanttista sumua, niin silti kannattaa aika ajoin terävöittää ajatuksia ettei tule harhautetuksi, joko itse itseään huijaten tai jonkun toisen kautta.

Yleisesti tämä aika suosii sellaista tekemistä ja toimimista mikä tuntuu itsestä hyvältä. Ne asiat, toimet ja ihmiset, jotka väsyttävät ja vievät selkeästi energian nolliin, ovat merkkejä suunnan vaihtamisesta. Vaikka vain ajatustasolla ja oman asenteen muuttamisella, tarkistaen omaa ajankäyttöään, omia elämäntapojaan tai asennettaan elämään ja ympäristöön. Vain itse voi vaikuttaa omaan elämään ja omaan hyvään oloon.

Tiistaina 9.4. Venuksen ja Marsin välinen neliö poistuu juuri ennen Jupiterin peruutusvaihetta 10.4. jousimiehessä, päättyen 11.8. Peruuttava Jupiter on tällöin neliössä Venuksen ja Neptunuksen tarkkaan yhtymään. Suhteellisuudentaju voi pettää nautintojen parissa ja kaikenlaisesta liioittelusta voi koitua harmia. Työnteko voi maistua puulta, jolloin saamattomuus ja laiskottelu tuntuisivat mukavammalta. Mutta jos sinulla ei ole lomaa, niin kannattaa taistella laiskuutta vastaan keskittymällä hoitamaan yksi asia kerrallaan keskittyen siihen.

Ihmissuhteissa kannattaa välttää liiallista kumppanin ihannointia tai pilvilinnojen rakentelua, sillä mielikuvitus voi helposti liioitella suhteessa kuin suhteessa. Merkurius on yhtymässä Venukseen ja Neptunukseen, jolloin väärinymmärrysten mahdollisuus on ilmassa. Venus/Neptunus on pehmeässä kulmassa Pluton ja Saturnuksen yhtymään, jolloin ne ihmissuhteesi, jotka ovat vahvalla pohjalla vahvistuvat ja ne, jotka taas eivät enää kuulu tähän hetkeen voivat päättyä. Tällä hetkellä ei enää kelpaa vain puolittainen totuus. Myös mahdollisuus löytää unelmien partneri ja uusi rakkaus on olemassa jos olet sellaista kaivannut elämääsi.

Pluto/Saturnus yhtymä antaa myös tietynlaisen järjen äänen harhailevaan mieleen, jolloin intuition kautta tulevat ajatukset on helpompi maadoittaa toteutuksen tasolle.

Kaiken kaikkiaan erittäin hyvää aikaa kaikenlaiselle luovalle toiminnalle. Viikonloppuun mennään samoilla luovuuden puuskilla, sillä Aurinko on kolmiossa Jupiteriin, joka on kolmiossa Uranukseen, jolloin voi olla enemmän kuin suotavaa innostua uusista asioista ja ideoista. Tämä antaa positiivista mieltä, joka voi johtaa jonkinlaiseen läpimurtoon. Tulee olo, että kykenee mihin tahansa. Vaihtoehtoisesti tämä aika voi myös passivoida ja mitään ei tapahdu, koska kaikki on kuitenkin itsestä kiinni, miten ottaa elämän tarjoamat mahdollisuudet vastaan.

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa