SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Lohikäärmeet – totta vai tarua?

Marjaana Kaakinen - meedioIdän ja Keski-Amerikan kulttuureissa, missä lohikäärmettä on kuvattu sulkapeitteisenä käärmeenä, sitä on pidetty jumalallisen voiman, viisauden, runsauden ja hyvän onnen symbolina. Lännessä lohikäärmettä on kuvattu siivekkäänä krokotiilina. Lohikäärmeitä on esiintynyt myös länsimaisessa mytologiassa. Meille ne ovat tulleet tutuksi lähinnä kiinalaisesta kulttuurista sekä Harry Potter- ja Eragon -kirjoista ja elokuvista.

Diana Cooper on kirjoittanut monia henkisiä kirjoja mm. enkeleistä, yksisarvisista ja lohikäärmeistä. Dianan mukaan lohikäärmeet ovat olleet auttamassa ihmiskuntaa jo 10 000 vuoden ajan. Lohikäärmeet ovat erityisesti auttamassa meitä värähtelytason kohottamisessa – lohikäärmeet ovat tehneet sitä vuodesta 2012 alkaen. Tämä jatkuu aina vuoteen 2032 saakka, jolloin kultaisen ajan kerrotaan alkavan. Lemurian ja Atlantiksen kultaisina aikoina maapallolla on ollut monia lohikäärmeitä. Lohikäärmeet, yksisarviset ja enkelit ovat osa kaikkein korkeinta, he palvelevat erilaisissa tehtävissä kaikkien hyväksi. Jos et usko lohikäärmeisiin, yksisarvisiin tai enkeleihin, niin todennäköisesti et niitä tule näkemäänkään. Mutta jos olet avoin kuin lapsi, niin ne saattavat sinulle näyttäytyäkin.

Lohikäärmeet ovat eteerisiä, kauniita siivekkäitä olentoja. Ne työskentelevät 4D:ssä tai vielä korkeammilla energiatasoilla. Ne voivat toimia alemmalla tasolla kuin enkelit, jotka työskentelevät 7D:ssä ja sitä korkeammilla energiatasoilla. Lohikäärmeet ovat erinomaisia puhdistamaan alempien tasojen negatiivista energiaa. Lohikäärmeitä on monenlaisia – monen värisiä ja eri tasoilla työskenteleviä. 4D-tasolla toimivat mm. tuli- maa-, ilma- ja vesilohikäärmeet. Ne voivat sisältää myös kolmea eri elementtiä neljästä.

Tulilohikäärmeet ovat punaisen ja oranssin värisiä, voimakkaita olentoja. Ne voivat polttaa kaiken mikä tarvitsee puhdistusta, jopa menneitä elämiä, jotka aiheuttavat nykyelämässä energiatukoksia. Tulilohikäärmeet matkaavat kanssasi yöllä. Ne auttavat puhdistamaan painajaisunia niin etteivät ne enää palaa. Diana pyysi kertomaan tämän vinkkinä lapsille, jos he kärsivät painajaisista. Lapset voivat itse pyytää tulilohikäärmeen poistamaan painajaiset. Jos olet lähdössä autolla liikkeelle tai kävelylle, voit pyytää tulilohikäärmeitä puhdistamaan tien edelläsi, jotta voit liikkua turvallisesti tai että ne muodostavat suojelevan tuliseinän ympärillesi. Voit myös pyytää tulilohikäärmeiltä, että ne auttavat sinua pysymään 5D-tason energioissa koko ajan. Tulilohikäärmeet auttavat puhdistamaan kaiken sellaisen mikä ei enää palvele sinua, kuten tapahtumia lapsuudessa ja entisissä elämissä.

Maalohikäärmeet ovat ruskeita, ja ne voivat olla tavattoman suuria tai hyvin pieniä kooltaan. Maalohikäärmeet puhdistavat negatiivista energiaa maan alla. Ne puhdistavat ley-linjoja, joita on kauan sitten kutsuttu lohikäärmelinjoiksi. Maalohikäärmeet puhdistavat sotatantereita ja alueita, missä on negatiivista energiaa. Voit pyytää maalohikäärmeitä puhdistamaan kotisi tai työpaikkasi alla olevan energian. Ne auttavat maadoituksessa ja saavat asioita tapahtumaan. Voit myös pyytää maalohikäärmeitä pitämään huolta pihastasi, kun esimerkiksi istutat puita tai kukkia. Maalohikäärmeitä voi pyytää puhdistamaan metsiä ja vaikkapa eduskuntatalon sekä muiden tärkeiden laitosten alla olevan energian.

Ilmalohikäärmeet ovat taivaansinisiä. Ne auttavat kommunikoinnissa – ne auttavat puhumaan totuuden valoisalla tavalla. Jos olet alamaissa tai hermostunut, pyydä silloin ilmalohikäärmeitä apuun. Ne työskentelevät hengityksesi kanssa, ja tuovat inspiraatiota, toivoa ja mahdollisuuksia. Pyydä ilmalohikäärmeitä puhaltamaan valoa ja korkeampia energioita ympärillesi, mutta myös tärkeisiin rakennuksiin kuten sairaaloihin, kouluihin, vankiloihin ja parlamenttitaloihin. Pyydä heitä keventämään ilmapiiriä tai puhdistamaan oma energiakenttä – aurasi – tukkoisista energioista.

Vesilohikäärmeet ovat vihreitä ja ne toimivat ihmisiä rakastaen kuten kaikki lohikäärmeet. Voit pyytää heitä näyttämään asiat sinulle eri perspektiivistä, jotta ongelmat ratkeaisivat. Vesilohikäärmeet auttavat ylläpitämään Kristus-valoa. Ne auttavat psyykkisten lahjojen – kolmannen silmän ja intuition – kehittämisessä ja myös rakkaudessa. Voit pyytää vesilohikäärmeitä siunaamaan ja puhdistamaan veden omassa kehossasi, käyttämäsi veden kotona ja muualla. Ne auttavat elämän virtaamista eteenpäin.

Oma henkilökohtainen lohikäärme on meillä kaikilla ollut jo monien elämien ajan. Hän suojelee sinua ja auttaa energioiden puhdistamisessa, kun vain muistat pyytää hänen apuansa. Yleensä lohikäärme on oman aurinkomerkin mukainen. Maamerkillä – härkä, neitsyt tai kauris – se on todennäköisesti maalohikäärme. Jos olet ilma-merkki – kaksoset, vaaka tai vesimies – sinulla on ehkä ilmalohikäärme. Jos olet vesi-merkki – kalat, rapu tai skorpioni – sinulla todennäköisesti on vesilohikäärme. Tulimerkillä – oinas, leijona tai jousimies – on todennäköisesti tulilohikäärme. Mutta jos esimerkiksi tarvitset tulilohikäärmettä auttamaan oman elämäntehtäväsi täyttämisessä, niin tulilohikäärme kyllä auttaa sinua, vaikka astrologisen aurinkomerkin elementtisi olisikin jotain muuta.

Tapaa oma lohikäärmeesi 10.4.2019 klo 20

Kerrottuaan näistä erilaisista lohikäärmeistä Hay House -kustantamon internet-tapahtumassa, Diana ohjasi jokaisen kohdalla oman lyhyen meditaation, jossa pääsi tutustumaan näihin ihaniin auttajiin. Ilmalohikäärmeen hönkäys todella tuntui kasvoillani, vaikka en niin hyvin häntä nähnytkään. Lohikäärmeitä voi olla myös muun värisiä, joilla on tehtäviä myös korkeammilla 5D-, 7D- ja 9D -värähtelytasoilla .

Oma lohikäärmeeni on kultainen. Meedioystäväni Sirpa näki hänet, kun teimme toisillemme intuitiivisia energiahoitoja. Tämä mahtava lohikäärmeeni tuli muistuttamaan minua olemassaolostaan, kun olin hänet valitettavasti unohtanut. Sirpa kertoi lohikäärmeen tuoneen silmänsä aivan lähelle minua. Niin – olenhan tuon silmän nähnyt meditoidessani, mutta en ole tullut ajatelleeksi, että kyseessä on lohikäärmeeni, jolla olen kuulemma lentänyt jo kauan sitten jollain muulla planeetalla tai muussa ajassa. Ilmankos minä rakastan lentämistä. Olen sittemmin pyytänyt lähes päivittäin lohikäärmeiltä apua puhdistamaan milloin mitäkin, ja usko tai älä, se toimii.

Sinäkin voit pyytää omaa lohikäärmettä luoksesi. Hiljenny meditoimaan ja pyydä hänet lähellesi. Voit kysyä hänen nimeään ja pyytää häntä auttamaan ja puhdistamaan auraasi ja elämääsi sellaisesta mitä et enää tarvitse. Näin sopivasti eduskuntavaalien alla, voit pyytää lohikäärmeitä myös puhdistamaan eduskuntatalon mahdollisista alemmista energioista.

Huomenna keskiviikkona 10.4. ohjaan live-meditaation, jossa sinulla on mahdollisuus tavata oma lohikäärme-auttajasi Kuudes Aisti Auttajien Facebook sivulla tapahtuvassa live-lähetyksessä klo 20 – 20.30. Meditaation jälkeen olen vielä vastailemassa mahdollisiin kysymyksiin Diana Cooperin lohikäärmekorttien kera.

Tervetuloa mukaan!

t. Marjaana

Lähteet:
Hay House 2019 Mystical Connection Summit / Diana Cooper: Shifting planetary energies with dragons
Diana Cooper: Dragon Oracle cards

Soita blogin kirjoittajalle: Katso milloin Marjaana Kaakinen on linjoilla. Voit myös tilata Marjaanan kirjallisen tulkinnan tai henkiparannushoidon Kuudes Aisti Puoti -verkkokaupasta.

mm
Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa