SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 16 – Pienin mutta varmoin askelin kohti tavoitteita

Viikon alussa voi olla vielä vaikea hahmottaa asioita ja ajatus saattaa harhailla. Keskittymiskyky voi olla hakusessa, joka voi olla merkki siitä, että oman jaksamisen vuoksi olisi ehkä parempi olla ottamatta enempää hoitaakseen kuin pystyy hoitamaan, tai lupailla liikoja. Tällöin ne asiat, jotka ovat tärkeimpiä, tulevat nähdyksi ja hoidettua.

Merkurius on yhtymässä Venukseen, joka taas on yhtymässä Neptunukseen, jolloin kaikenlainen luova toiminta on myötätuulessa ja suotavaa toteuttaa. Mielikuvitus voi tehdä tepposia vaaleanpunaisin pilvin, joten omia ajatuksia on hyvä hiukan tarkentaa ja kyseenalaistaa, johon myös Venuksen pehmeät kulmat Plutolle ja Saturnukselle antavat mahdollisuuden.

Merkurius on yhtymässä Chironin kanssa ja haasteellisessa kulmassa Jupiteriin, jolloin on hyvä tiedostaa, että parantaen itseään omien rajojen kautta pystyy auttamaan myös muita. Selkeiden omien rajojen asettaminen mitä haluaa ja mitä ei, niin puheissa kuin teoissakin auttavat ja helpottavat omaa oloa vapauttaen turhat taakat. Kuten myös ihmissuhteet, jotka eivät enää tue omaa kasvua. Sitä kautta elämään tulee uudenlaista energiaa, uudenlaisia ihmisiä, tai jopa uusi rakkaussuhde jos sellaista on kaipaillut.

Keskiviikkona 17.4 Merkurius siirtyy aamulla kaloista oinaaseen. Merkurius oinaassa antaa päättäväisyyttä ja objektiivisuutta asioiden ratkaisuissa. Ajatuksenkulku on nopeaa, jopa hiukan hätiköivää ja päällekäyvääkin, jotta viestit menevät perille asti. Merkurius on yhtymässä Chironiin, jolloin tietynlainen diplomaattisuus ja myötämielisyys tulee viestintään mukaan. On mahdollisuus parantaa omia haavoja toisten saappaisiin astumalla. Samoin Merkurius on yhtymässä myös Venukseen, joka tukee luovaa toimintaa sekä rohkeaa intohimoisen spontaania kommunikointia ja viestintää.

Pääsiäinen alkaa pitkäperjantaina 19.4 aamupäivän täysikuulla, vaa´an merkissä viimeisillä asteilla. Silloin rakastetaan rauhaa ja harmoniaa, ja ongelmat lakaistaan mielummin maton alle kuin nostetaan kissa pöydälle. Tässä tämä diplomaattinen merkki voi helposti unohtaa omat tarpeet toisten hyväksi, jotta sopu säilyisi vaikka valheenkin alla. Täydenkuun aikaan vastapäätä (oppositiossa) on aina Aurinko viimeisissä asteissa oinaassa, joka on nyt yhtymässä Uranukseen härässä. Tämä nostaa oman vapauden tunteen tärkeäksi. Kaikki mikä ahdistaa tai kahlitsee liikaa, voi tulla ajankohtaiseksi pyrkiä niistä eroon, oli sitten kyse ihmisistä tai asioista.

Nyt voi nousta voimakas tarve elää omanlaista ja omannäköistä elämää välittämättä muiden mielipiteistä. Mikään entinen ei tunnu enää kelpaavan, mutta on hyvä muistaa, että joskus vanhat konstit saattavat sittenkin olla parempia kuin pussillinen uusia. Auringon ja Uranuksen yhtymä on pehmeässä kulmassa Jupiteriin, joka antaa positiivista energiaa muutoksen tuulille jos siltä vain tuntuu. Täysikuun valaistessa Aurinko/Uranus -yhtymää, on hyvä olla tarkkaavainen raha-asioissa.

Lauantaina 20.4. Aurinko siirtyy aamupäivällä oinaasta härkään, jolloin saadaan päättäväistä energiaa saavuttaa tavoitteet pienin mutta varmoin askelin. Muutokset, jotka ovat kyteneet mielessä on mahdollista toteuttaa tasaisesti harkiten, järjellä ja sydämellä. Sisäinen kauneuden ja nautinnon taju antaa osviittaa siihen millaista elämää haluaa elää ja toteuttaa. Aurinko härässä saattaa myös sortua vain nautiskeluun tai liialliseen jahkailuun. Varsinkin kun Aurinko tekee pehmeää kulmaa Jupiterin kanssa, jolloin laajentuminen niin fyysisesti kuin psyykkisestikin on mahdollista. Auringon yhtymä Uranukselle avittaa muutosta ”tylsyyden” suuntaan, jos siihen on henkilökohtaisessa elämässä tarve.

Illalla Venus, rakkauden ja kauneuden planeetta siirtyy kaloista oinaaseen, jolloin varmistetaan että elämä on tarpeeksi mukavaa. Venuksen ollessa oinaan merkissä se ei ole vahvimmillaan ja parhaimmillaan, mutta se on hyödyllinen monille, sillä se auttaa olemaan ihmissuhteissa sopivan itsekäs. Enää ei välttämättä ole tyytyminen vain diplomatiaan, omista tunteista välittämättä. Tämä aika saattaa ravistella paikoilleen pysähtyneitä romanttisia suhteita. Yleisesti ajankohta voi olla sosiaalinen ja vilkas.

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa