SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 17 – Käänteitä moneen suuntaan

Viikko alkaa edellisen viikon teemoissa. Aurinko on härän merkin alussa ja illemmalla tarkassa yhtymässä Uranukseen, jolloin eletään voimakasta uudistumisen aikaa, johon saattaa kuulua myös äkillisiä muutoksia.

Kiinnostus ”erilaisempaan arkeen” on nyt vahvana tunteena ja samoin henkilökohtainen vapaus on arvokasta. Tämä saattaa aiheuttaa sen, että mahdollisesti hankkiutuu eroon kaikesta sellaisesta mikä liikaa sitoo tai kahlitsee. Yleisesti tylsään ja tasaiseen elämään tämä ajankohta voi tehdä suurenkin muutoksen pelkästään jo henkisellä tasolla.

Aurinko härässä antaa päättäväisyyttä toteuttaa tavoitteita järjellä ja pienin askelin. Sisäinen kauneuden ja nautinnon taju antaa osviittaa sille millaista elämää haluaa elää, johon Uranus tuo muutosvalmiuden yhdessä Jupiterin pehmeän kulman kanssa. Haasteellinen kulma Plutoon voi tuoda pakottavaa yritteliäisyyttä ja kunnianhimoa, jolloin kannattaa välttää lietsomasta riitaa. Itsehillintä voi myös pettää pienestäkin vastoinkäymisestä.

Chironin ja Venuksen yhtymä antaa mahdollisuuden hoitaa omaa rakkaus- ja kauneuskäsitystään kohtaamalla ihmisiä tai joutuen tilanteeseen missä omaa rikkoutunutta sydäntä parannellaan. Joko tunnistaen se mitä itseltä puuttuu, mikä on se syvälle haudattu kipu, joka nostaa sydämestä itsensä tunteiden kautta käsiteltäväksi, tai auttaen jotain toista nostaen hänelle haavat nähtäväksi ja parannettavaksi.

Venuksen ollessa haasteellisessa kulmassa Jupiteriin, kannattaa välttää pelkkien pilvilinnojen rakentelua ja tarttua härkää sarvista, eikä missään nimessä vaipua laiskuuden tai saamattomuuden tilaan. Luova toiminta on jälleen myötätuulessa, jolla parannetaan itseä sielun tasolla ja pystytään nostamaan itseä mahtaviin rakkaudellisiin energioihin.

Tiedonkulku, kirjoittaminen ja myös liikkuminen, matkustaminen sekä sosiaalinen toiminta avartaa tunnelukkojen purkamisessa, sillä Merkurius on oinaan merkissä ja yhtymässä Venuksen ja Chironin kanssa. Merkurius oinaassa antaa päättäväisyyttä ja objektiivisuutta asioiden ratkaisuissa ja ajatuksenkulku on nopeaa.

Tiistaina 23.4. Chiron ja Venus ovat tarkassa yhtymässä oinaan merkissä, johon kuuluu tietynlainen spontaanisuus ja rohkeus katsoa syvälle omaan rakkaus- ja arvomaailmaan uudelta kantilta. Se parantaa samalla syvälle haudattuja haavoja, niin omia tai toisten, tuoden ne näkyville ja käsiteltäväksi. Tämä voi tuoda tärkeän ihmissuhteen elämääsi, jonka kanssa voi omia sielun kipujaan parantaa, tai kenen sielun kipuja sinä parannat jos olet sellaista suhdetta ollut vailla.

Keskiviikkona 24.4. Pluto lähtee illalla peruuttamaan (3.10.asti) ja on samalla yhtymässä Saturnukseen. Pluton peruutus on jo tuntunut erilaisten salaisuuksien paljastumisessa ja asioissa joita hävetään eniten, niitä Pluto paljastaa ja tuo esille. Pluto pakottaa ihmisiä voittamaan pelkojaan, joten se on hyvinkin avittava. Parhaimmillaan se tekee ihmisestä viisaan ja kypsän, kun vain tajuaa olla taistelematta tuulimyllyjä vastaan. Meidän kehomme ja aavistuksemme kertoo Pluton teemaa – miksi hakata päätä seinään, kun voi vain luovuttaa jos asiat eivät suju mutkattomasti ja jouheasti, sydämellä tehden? Toisaalta Pluto voi tehdä ihmisestä myös kostonhimoisen, ahneen tai heikon.

Pluto/Saturnus -yhtymä antaa tietynlaisen järjen äänen harhailevaan mieleen, jolloin on helpompi maadoittaa intuition kautta tulevat ajatukset toteutuksen tasolle. Neptunus on pehmeässä kulmassa Pluton ja Saturnuksen yhtymään, jolloin ne ihmissuhteesi jotka ovat vahvalla pohjalla vahvistuvat ja ne taas, jotka eivät enää kuulu tähän hetkeen voivat päättyä, sillä tällä hetkellä ei kelpaa pelkkä puolittainen totuus. Tässä hetkessä on myös mahdollisuus löytää unelmien partneri tai uusi rakkaus, jos olet sellaista kaivannut elämääsi.

Perjantaina 26.4. Marsin ja Neptunuksen haasteellinen kulma on tarkka, jolloin kannattaa harkita ennenkuin osallistuu epämääräisiin yrityksiin, suunnitelmiin tai projekteihin, sillä väärät arviot ovat tänä hetkenä mahdollisia, koska et välttämättä itsekään tiedä mitä haluat. Tällöin kannattaa unohtaa epämääräiset haaveet ja keskittyä tosiasioihin, sillä Marsin oppositio Jupiteriin saattaa aiheuttaa tietynlaista riskinottohalukkuutta ja yltiöpäistä toimintaa, johon auttaa harkitsevaisuus asiassa kuin asiassa. Kannattaa välttää myös liikaa itsekehua ja tärkeilyä.

Neptunuksen pehmeä kulma Plutoon tuo esiin monia asioita, jotka ovat tulleet päätökseensä. Menneisyyden taakat ja velvoitteet ovat poistumassa ja näin ollen voit aloittaa ikäänkuin puhtaalta pöydältä. Suurin osa asioista liittyy suurempiin kokonaisuuksiin, jolloin on vain sopeuduttava ilman turhaa taistelua. Yleisesti kaiken vanhan ja aikansa eläneen on poistuttava ja annettava tilaa tarpeelliselle muutokselle ja kaiken uuden alulle.

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa