SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Uuden Ajan Lapset

Sari VihriäläOlen viime aikoina törmännyt useisiin Uuden Ajan lasten hämmentyneisiin vanhempiin sekä Uuteen Aikaan heränneisiin ihmisiin. Mitä enemmän olen asioihin perehtynyt huomaan etteivät hoito- ja kasvatusalan ammattilaiset eivätkä muutkaan asiantuntijat välttämättä ole ohjeissaan aivan oikeilla jäljillä.

Tämän aikakauden lasten syvin toive on rauha ja tasapaino ja tätä he ovat tulleet meille opettamaan. Heillä on syvä tietämys useista asioista ja saatamme välillä harhautua olettamaan, että he ymmärtävät ja kokevat asiat samalla tavalla kuin muutkin.

Uuden ajan lapset ovat äärimmäisen herkkiä aistimaan erilaisia tunnetiloja, energioita ja omaavat erinäisiä selväaisteja. Heidän puheenkehityksensä voi olla hitaampaa tai puhuminen voi menettää merkityksen, koska he voivat kommunikoida usein eri tavoin ilman puhetta.
Rauhaan ja tasapainoon pyrkivälle kiire, meteli, vilkkuvat valot yms. ovat kuin myrkkyä ja ihmiset, niin nuoret kuin vanhatkin reagoivat niihin eri tavoin. Yleensä reagointi ärsykkeisiin on jollain tasolla negatiivista itseä, ympäristöä tai kanssaihmisiä kohtaan. Onkin hyvä tuntea erilaisia keinoja, joilla saa lapsen tai itsensä neutralisoitumaan eri ärsykkeiden tuomasta olotilasta.

Uuden ajan lasten elimistö on äärimmäisen herkkä. Sen vuoksi useilla ilmenee erilaisia yliherkkyyksiä sekä allergioita. Olen pohtinut ja tutkaillut pitkälle prosessoidun ruuan vaikutusta tähän sekä siihen, kuinka jokaisen olisi hyvä tuntea oma elimistönsä, joka kyllä kertoo mikä on hyväksi ja mikä ei. Puhuttaessa Uuden Ajan lapsista yleisellä tasolla, ikään katsomatta, huomaamme kuinka elimistömme pitää puhtaista luonnollisista raaka-aineista jotka valmistamme mahdollisimman pitkälle itse. Myös erilaiset stimuloivat nautintoaineet sekä lääkkeet saavat elimistömme tasapainon järkkymään herkästi.

Herkkyys ilmenee myös kaipuusta oman elementin tuomaan turvalliseen olotilaan. Tämä pätee oikeastaan vauvasta vaariin kohdallamme mutta Uuden Ajan lapset kokevat ja tuntevat meitä vielä syvemmin. Luonto ja luontoyhteys nousee kaikkien kohdalla vahvemmaksi ja tärkeämmäksi ja toivon, että yhdessä voimme auttaa Äiti-Maata voimaan paremmin.

Luottakaa ja uskokaa Lapsiinne, myös omaan Sisäiseen lapseenne. Antakaa heille lupa kasvaa siihen suuntaan, minne kasvu luonnostaan on menossa, vain hieman ohjaten, tukien sekä Rakkautta paljon valaen.

Kiitollisena,

– Sari

Soita blogin kirjoittajalle: Katso milloin Sari Vihriälä on linjoilla
Kuudes Aisti Puodista voit tilata myös Sarin tuotteita. Katso esimerkiksi 7 viikon Energiaa elämään -verkkovalmennus, joka räätälöidään juuri Sinulle.

Vastaa