SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 18 – pysähdyksissä ja paikoillaan

Vappuviikkona ollaan pysähdyksissä ja paikoillaan, kun toisaalta taas muutetaan suuntaa jos toistakin.

Aurinko Härän merkissa auttaa sisäisen kauneuden ja nautinnontajun näyttävän tietä sellaiseen elämään millaista haluaa elää ja uranuksen yhtymä auringolle tuo rohkeuden tehdä muutoksia.

Viikolla kannattaa unohtaa epämääräiset haavet ja keskittyä tosiasioihin, sillä marsin oppositio jupiteriin saattaa aiheuttaa tietynlaista riskinoton halukkuutta ja yltiöpäistä toimintaa.

Kannattaa välttää myös itsekehua ja tärkeilyä sillä marsin ja merkuriuksen pehmeä kulma antaa kaikelle sanalliselle ja kirjalliselle tuottamiselle apuja myös negatiivisessa viestinnässä.

Jupiterin ja merkuriuksen välinen kolmio auttaa ajatusten kirkastumiseen, positiiviseen ajatteluun, vaikkakin vaarana on jupiterin ja neptunuksen haastellinen kulma joka saattaa aiheuttaa pilvilinnojen rakentelua.

30.4. Vappuaattona alkaa saturnuksen perääntyyminen kauriiseen, samalla kuin pluton perääntyminen myös jatkuu. Saturnus ja Pluto yhdessä edustavat ”pakottavaa” muutosta ja jopa pakon edessä tehtävää muutosta. Tämä aika voi olla joillekin hyvinkin haasteellista, sillä on vain karsittava niitä toimia ja niitä asioita mitkä eivät vain kuulu enään omaan elämään.

Monesti näistä oireet tuntuvat kehossa. Perääntyessään nämä planeetat ikäänkuin tulevat tarkastelemaan karsittavia asioita ja myös ihmissuhteita. Menneisyydestä voi tulla asioita tarkasteltavaksi ja käsiteltäväksi, nyt uudella tavalla eikä niin kuin se ehkä tuntuisi helpommalta ja tutummalta.

Luovuttaminen tuulimyllyjä vastaan taistelun sijaan ja luottamus siihen että kaikkea ei voi vain hallita, on avain tähän hetkeen. Saturnus on haasteellisessa kulmassa venukseen jolloin saattaa ihmisuhteissa tulla päivänvaloon jotain sellaista nähtäväksi minkä olet siirtänyt pois näkyvistä, maton alle.

1.5. vappupäivänä riskien ottaminen saattaa johtaa turhiin hankaluuksiin. Maltillinen elämänasenne auttaa tuomaan innostukseen uusissa ideoissa ja ajatuksissa. Herkästi ajanlaatu voi viedä haaveilemaan täyspäiväisesti ja aiheuttaa itsepetosta. Siis jäitä hattuun ja toimeen uusien innostavien idoiden kanssa.

3.5. merkuriuksen ja jupiterin tulee tarkaksi, joka lupaa positiivista virettä, optimistisuutta kaikenlaisenn kaupantekoon, niin ostamiseen kuin myymiseen.Vielä kun muistaa että maltti on valttia.

Helpostusta tuo tähän marsin ja merkuriuksen pehmeä kulma, joka auttaa kaikenlaiseen sanalliseen ja kirjalliseen ilmaisuun tehden siitä luontevaa auttaa suunnittelemaan asioita tehokkaasti ja auttaa päättäväisyyteen.

5.5. uusikuu härän merkissä aamuyöstä antaa hyvän mahdollisuuden aloittaa harmoninen uusi ihmissuhde tai syventää olemassa olevaa. Yleisestikin tämä hetki mahdollistaa elämän suunnan muuttamisen myöteisempään.
Tunne-elämään voi vaikuttaa paljon läheiset ihmiset, sillä olet herkempi vaistoamaan ja tunnistamaan energiat, joten suositeltavaa on pitäytyä poissa negatiivisten ja aggressiivisten ihmisten luota.

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa