SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 19 – älä pönkitä itseäsi

Varoituksen sana heti viikon alussa ettet tee turhia lupauksia tai liioittele taitojasi muille, sillä mars on tarkassa oppositiossa jupiteriin maanataina, jolloin on vaarana hetken mielijohteet ja oman itsensä pönkittäminen.

Merkurius ja venus ovat pehmeässä kulmassa jupiteriin jolloin rakkaus ja romantiikka kukoistaa sekä antaa optimisuutta ja tukee henkistä kasvua.

Ihmissuhteet yleisesti ovat harmoonisia vailla suurempia ristiriitoja. Sanalliset ja kirjalliset ilmaisut sujuvat ja olet päättäväinen sekä kykenet suunnittelemaan asioitasi tehokkaasti. Kannattaa silti kaikenlaisten optimisuuden huumassa muistaa että aina on juonitteluja ja salaisuuksia joten kannattaa satsata lepoon.

Tiistaina 7.5 Merkurius härässä ja lähestymässä yhtymään uranuksen kanssa voi tuoda mukanaan uskomattomia ideoita. Tämä n älyn käytön hyötyaikaa, vaikkakin vaarana voi olla että käy liiallisella ylikierroksella jolloin saa aikaseksi hermostuneisuutta. Tämä aika ei ole paras isojen päätösten teolle mutta kaikenlaiselle uuden opiskelulle ihanteellinen.

Merkurius pehmeässä kulmassa jupiteriin ja haasteellisessa kulmassa plutoon, jolloin mielesi saattaa olla optimistinen ja edistää henkistä kasvuasi. On kuitenkin hyvä tiedostaa, ettei sinun näkemyksesi ole ainoa oikea, sillä tämä aika lupailee myös oman ajatusmaailman ja näkemysten muutosta.

Läheisissä ihmisuhteet ovat harmoonisia, mutta vanha suhde voi tulla päätökseen jo aikansa eläneenä ja antaen tilaa uudelle. Seuraelämä on vilkasta ja mieli tekee huvittelemaan.

Mars on oppositiossa jupiterin kanssa, jolloin vaarana on ylenpalttisuus ja liiallisten riskien ottaminen. Ota siis järki käteen, ettei tarvitse jälkikäteen harmitella.

Viikonloppuna kannattaa takoa kun rauta on kuumaa ja vahvistaa elämän peruspilareita. Auringon ja neptunuksen pehmeä kulma herkistää taiteellisuuteen ja ehkä sen tekemiseen myös. Mietiskelylle erittäin positiivista aikaa luoda itselleen positiivinen tulevaisuus.

Sunnuntaina 12.5 äitienpäivänä onnitellaan ja juhlitaan äitejä edellisen päivän harmoonisissa ja rakkaudellisissa energioissa muistaen kohtuudella kaikkea.

 

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa