SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 20 – aikansa eläneet ihmissuhteet narisevat liitoksistaan

Nyt on romantiikkaa ilmassa sen kaikissa muodoissa ja ihmissuhteet ovat harmoniassa ja sopusoinnussa. Heikolla pohjalla olevat pitkäaikaisiset ihmissuhteet sitä vastoin saattavat olla kovalla koetuksella ja päättyä eroon.

Muutoshalukkuus ja uuden kokeilu voi aiheuttaa vaihtelunhalua ihmissuhteissa ja muutenkin elämässä. Venuksen haastekulmat plutoon ja saturnukseen viittaa vaikeuksiin ja jännitteisyyteen ihmissuhteissa.

Viikon puolivälissä kun venus siirtyy härän merkkiin, tuo se halun elää täysillä ja nauttian elämän nautinnoista. Aika voi olla hyvin intensiivistä, aistit ovat herkillä niiin taiteessa, kauneudessa kuin ihmissuhteissa. Vaarana tällaisena aikana on vaatia muilta liikaa.

Uusien asioiden opiskelu ja innostus uusiin asioihin saa tuulta purjeisiin, kun merkurius ja neptunus asettuu tarkkaan sektiiliin. Aika suosii luovaa toimintaa ja tämä on hyvää aikaa henkiselle heräämiselle.

Kun mars siirtyy rapuun, antaa se meille voimaa löytää keinot päästä tavoitteisiin. Nyt ei kuitenkaan kannata pitää patoutumia sisällään, vaan purkaa ne terveelle tavalla, esimerkiksi liikunnalla, muuten on vaarana ka

Mars siirtyy ravun merkkiin torstaina, jolloin on mahdollisuus löytää keinot saada mitä haluaa. Tänä aikana energiasi olisi hyvä ohjaitua lähimpiin ihmisuhteisiin ja kotiin. Tunteet kannattaa tänä aikana purkaa ulospäin tai liikkumalla eikä patouttaa niitä sisälleen, sillä vaarana on katkeroitua tai kerätä turhaa vihaa sisäänsä, joka voi aiheuttaa kehollisia kipuja. Mars on harmoonisessa kulmass uranukseen ja venukseen joka antaa sinulle rohkeutta olla oma itsesi . Haluat olla kaikissa suhteissa vapaa ja oma itsesi, myös romantiikassa ja intiimeissä suhteissa.

Lauantaina 18.5. venus ja uranus on tarkassa yhtymässä, jolloin kiinteät ja pitkäaikaiset ihmissuhteet ja aikansa eläneet ihmisuhteet voivat tulla päätökseen tai uudistuvat voimakkaasti. Aika siis ravistelee liian sidoksellisia suhteita.

Chiron testailee ajatusmallia, olenko tarpeeksi hyvä? Tällöin omien haavojen parantamisen kannalta on hyvä tunnistaa ja tunnustaa itselleen, että kelpaa itselleen juuri sellaisena kuin on, eikä asettaa itsellen liikoja odotuksia. Muista myös antaa tunnusta läheisille. Tämä auttaa ihmissuhteissa parantamaan myös toista osapuolta, omien haavojen parantumisen myötä.

Täysikuu ja skorpioni tuo ylitunteellisuutta, mustasukkaisuutta ja impulsiivista toimintaa suuntaan ja toiseenkin.

Epätasapainoisissa tilanteissa voi syntyä tietynlainen riippuvuussuhde ja tänä aikana voi olla mahdotonta hyväksyä muutosta. Haavoittuneena ja epävarmana vetäytyminen sisäänpäin on mahdollista ja emotionaalinen kylmyys ulkomaailmaan kuuluu myös tähän.

Aurinko ja merkurius yhtymä antaa mielen ja ajatuksen hallitsevuutta ja täyden kuun ollessa oppositiossa tähän voi kaikenlainen vehkeily ja valheellisuus tulla kuun valoon tarkisteltavaksi ja näkyväksi. Kuun harmoninen kulma neptunukselle herkistää sinut auttamaan , hoivaamaan ja tunnistamaan toisten tunteita ja näin voit parantaa myös omaa haavoittunutta parantajaasi

 

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa