SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Mihin suuntaan olet menossa?

Marjaana Kaakinen - meedioElämä on aikamoista tasapainoilua arjessa – on sitten työelämässä, työtön tai aktiiviset työvuodet jo takana päin. Nuorena on paljon haaveita, mitä haluaisi tehdä työkseen, minkälaisen kumppanin haluaisi vierelleen, montako lasta haluaisi, mihin haluaisi matkustaa… Osan unelmista olet ehkä jo saavuttanut.

Jokunen unelma on syystä tai toisesta osoittautunut ehkä mahdottomaksi tai olet vain kasvanut kyseisen unelman ohi. Mutta saavutettuasi jonkun unelmistasi olit ehkä onnellinen jonkin aikaa, ja sitten aloit mahdollisesti haaveilla jostain muusta.

Unelmoiminen tekee hyvää, aina. Oletko muuten miettinyt elämääsi noin yleisesti? Elämäsi suuntaa? Oletko onnellinen siinä missä olet? Tunnetko elämäsi kuljettaneen sinua oikeaan suuntaan? Olitpa elämässäsi missä kohtaa tahansa, sinulla on aina mahdollisuus vaihtaa suuntaa kohti vieläkin onnellisempaa elämää.

Onnellinen elämä ei välttämättä tarkoita rikkauksia vaan sitä että tuntee elämänsä jollain tapaa merkittäväksi. Se voi olla työ, jossa tuntee tekevänsä tärkeitä asioita – olivatpa ne asiat mitä tahansa, kunhan niillä on itselle merkitystä. Se voi olla vanhemmuuden tai isovanhemmuuden tuomaa kasvua ja iloa omista lapsistaan tai lapsenlapsistaan. Se voi olla harrastustoimintaa, jossa voi kokea auttavansa muita ihmisiä tai eläimiä. Me kaikki olemme erilaisia, ja vaikka et vielä tuntisikaan tekeväsi jotain merkittävää niin jokaisen elämä on tärkeä.

Antaminen tuntuu hyvälle

Jotkut ovat valinneet olevansa julkisessa asemassa. Hyvin monet kuitenkin päätyvät tekemään merkittävää työtä julkisuudesta poissa, hehkuttamatta itseään millään lailla. Merkitys elämälle voi löytyä omien lahjojen ja kykyjen kautta, ja siitä mikä motivoi itseään. Aivan varmasti se löytyy, kun saa auttaa toisia, omalla tavallaan. Kenellä on rahaa, voi lahjoittaa sitä hyvään tarkoitukseen vaikka enemmänkin, ja tuntee näin saavansa hyvää oloa itselleenkin. Toinen antaa aikaa yksinäisille, vanhuksille, lapsille, sairaille, eläimille. Antaa voi myös rukoilemalla toisten hyväksi.

Jokaisella ihmisellä on merkitys, tärkeä rooli siinä, että pyrkii elämään iloista elämää – sellaista elämää, missä on hyvä olla. Suunta on saattanut muuttua vuosien varrella montakin kertaa tai se on pysynyt vakaana. Pääasia on, että sinulla itselläsi on hyvä olla. Silloin tällöin sattuu asioita, jotka laittavat miettimään elämänkulkua. Miksi minulle tai jollekin läheiselle tapahtuu näin? Elämä herättää jollain tavalla.

Positiivisella asenteella ja hyvällä itsetunnolla varustettuna selviää vaikka mistä. Mutta kun ikävyydet alkavat toistua, oletko varma siitä, että elät juuri sellaista elämää, josta nautit – missä viihdyt? Olisiko aika vaihtaa suuntaa iloisempaan elämään? Olisiko aika asettaa itsensä etusijalle? Olisiko aika miettiä sitä, onko sydän valinnoissa mukana? Kuunteletko intuitiotasi? Oletko jämähtänyt paikallesi? Vai kuljetko liian lujaa? Stressaako sinua jokin? Mitä voit tehdä jo nyt, jotta elämäsi muuttuisi positiivisemmaksi – stressivapaaksi? Lepäätkö riittävästi? Kohteletko kehoasi hyvin?

Suunnan vaihtaminen ei ole aina helppoa, mutta jos olet katkeroitunut nykyiseen tilanteeseen, niin vain sinä itse voit sitä muuttaa. Vain sinä itse voit muuttaa itseäsi ei kukaan muu. Et voi muuttaa ketään toista. Ole rohkea, vaikka suunnan muutos merkitsisi hyppäämistä tuntemattomaan, oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Ota pieniä askelia – tee sellaisia asioita, jotka tuottavat sinulle iloa. Ehkä sinun ei tarvitse tehdä radikaaleja muutoksia vaan keksiä jotain uutta mukavaa tai merkityksellistä nykyiseen elämääsi tai tehdä jotain uudella tavalla? Pieniä korjauksia kurssiin? Löytää luovuus takaisin elämään?

Kiitollisuus tuo iloa

Intuitiosi ohjaa sinua aina oikeaan suuntaan, kun vain maltat kuunnella sitä, ja ottaa niistä ohi kiitävistä ajatuksista vaarin. Kun teet päätökset sydämellä, vaikka miettisitkin vaihtoehtojen hyviä ja huonoja puolia järjellä, ei sinun tarvitse katua. Ollaksesi onnellinen, on sinun opittava arvostamaan itseäsi. Sinun on ehkä opittava sanomaan myös ei, silloin kun se on tarpeellista. Sinun on opittava rakastamaan itseäsi sellaisena kuin olet.

Kun löydät kiitollisuuden elämäsi jokaiseen päivään, löydät ilon. Yhdessä ne johdattavat sinua onnelliseen elämään. Onnellisuus löytyy sinusta itsestäsi, ei mistään muualta! Kun heräät elämään hetkessä joka päivä – kiitollisena ja iloisena, olet onnellinen elämässäsi.

Jos sinulla on vaikeaa omassa elämässäsi, tai et ole varma oikeasta suunnasta niin soita silloin meille Auttajille. Autamme sinua kukin omalla tavallamme, suurella sydämellä.


Haluaisitko jutella artikkelin kirjoittajan kanssa? Katso milloin Marjaana Kaakinen on linjoilla ja soita (puhelu maksaa 2€/min + pvm).

Voit myös tilata Marjaanan kirjallisen tulkinnan tai kaukoenergiahoidon Kuudes Aisti Puoti -verkkokaupasta. Katso esimerkiksi kirjallinen tulkinta: Kanavoitu henkimaailman viesti.

mm
Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa