SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 21 – Tunnista toiveesi ja halusi

Aurinko siirtyy kaksosten merkkiin ja se tuo elämään leikkisyyttä ja levottomuutta. Samalla se teroittaa kynäsi, sillä sanallinen ilmaisu menee nappiin. Loppuviikosta kuvaan nousee haasteita: ”Mitä minä haluan elämältä?”

Viikko alkaa täydenkuun energioiden vallitessa ja viime viikon romantiikan huuma jatkuu, vaikkakin se ravistee vielä huteria liittoja. Tämä viikko vielä kysyy sinulta: ”olenko tarpeeksi hyvä?”

Tiistaina 21.5. tuo elämään leikkisyyttä, vaihtelunhalua, levottomuutta ja seurallisuutta, kun aurinko siirtyy kaksosten merkkiin. Tiedonkulku on sujuvaa ja vilkasta, mieli on avoin ja lanttu leikkaa. Tämä on hyvää aikaa opiskelulle ja kirjoittamiselle, sillä sanallinen ilmaisu on voimakasta ja uhkut itseluottamusta.

Nyt kannattaa tarttua härkää sarvista ja tehdä sopimuksia, joilla on pitkäkestoisia merkityksiä. Samoin kannattaa tarttua sellaisiin suunnitelmiin, joita on lykännyt, sillä mars on pehmeässä kulmassa uranukseen ja antaa omaperäisiä oivalluksia, joiden työn hedelmistä saat nauttia myöhemmin.

Perjantaina 24.5. marsin ja chironin tarkka haastekulma rävähtää taivaalle ja olo saattaa olla kuin olisit hammaslääkäriin menossa, jännittää ja pelottaa, mutta mentävä on ja kohdattava tilanne.

Sisäisiä pelkoja, jopa vihaa nousee esiin. Nyt ei kannata syyttää toisia, vaan kääntää katse itseensä. Oletko haudannut omat toiveet ja halut? Nämä nousevat pintaan ja ne on hyvä tunnistaa ja hallita. Usko ja luota itseesi, niin pääset eteenpäin.

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa