SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 22 – Realismia elämään

Ihmissuhteet heijastelevat tällä viikolla harmoniaa, vaikka aurinko kaksosissa luo levottomuutta. Huijatuksi tulemisen vaaraa vaanii niin ihmissuhteissa kuin liike-elämässä.

Viime viikosta chiron muistuttaa meitä sisäisistä peloista, joista nousee jopa vihaa. Nämä tunteet on hyvä osata tunnistaa ja hallita ja nähdä niiden takana olevat henkilökohtaiset toiveet. Menneisyydestä voi tulla uusi suhde elättäväksi, varsinkin jos suhde on päättynyt olosuhteiden pakosta. Rakkaus on suurta, kaunista ja pyhää. Suhteissa on vapautta ja rohkeutta.

Maanantaina 27.5. taivaalla komeilee pehmeä kulma, joka luo ihmissuhteisiin harmoniaa ja tunteen turvallisuudesta. Vapaille tämä hetki voi mahdollistaa tavata turvallisen tuntuisen ja kohtalon omaisen ihmissuhteen.

Keskiviikkona 29.5. Haasteelliset kulmat taivaalla sekoittavat hieman kuvioita, jolloin on vaikea nähdä tavotteita ja päämääriä. Pieni varoituksen sana onkin paikallaan, olet helposti huijattavissa, niin rakkaudessa kuin liike-elämässä. Haaveilulle ja pilvilinnoille ei ole nyt varaa rakentaa mitään, vaan yritä pysyä mahdollisimman realistisena.

Helatorstaina 30.5. Venuksen ja neptunuksen kulma tekee kohtaamisista taianomaisia, uusi suhde voi tuntua siltä kuin olisitte luodut toisillenne. Muista kuitenkin pitää jalat maassa.

Lauantai 1.6. Omaperäisyys ja energisyys näkyy, jopa liiallisuuteen asti – sillä kun energiaa kerääntyy liikaa – saattaa se ilmentyä tappelunhaluna. Pura siis liiallinen energiasi liikuntaan, jotta tasapaino säilyy.

Nautinnonhalu saattaa karata käsistä ja suhteellisuudentaju katoaa, kun venus on tarkassa haastekulmassa jupiteriin. Työnteko ei oikein innosta ja pilvilinnojen rakentelu kiinnostaa työntekoa enemmän, mutta kohtuus kaikessa.  Jos mahdollista niin tämä olisi hyvä aika pitää loma ja lokoilla rannalla sydämen kyllyydestä. Hyvää lomaa kaikille koululaisille ja lomansa aloittaville.

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa