SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Maadoita ja meditoi itsesi tasapainoon

Marjaana Kaakinen - meedioStressi voi olla tavalla tai toisella syypää jopa suurimpaan osaan sairauksista.

Mistä ihmiset yleensä stressaavat? Työkiireistä ja -paineista, työttömyydestä, raha-asioista, ihmissuhteista – huolehditaan ja murehditaan asioista, jotka eivät ehkä koskaan tapahdu… Kaikki tämä saa aikaan sen, että energiakehoon alkaa syntyä energiatukoksia. Pidemmän päälle energiatukos alkaa aiheuttaa oireita ja sairauksia fyysisessä kehossa.

Syitä sairastumiseen on monia, aika harvoin ne ovat perinnöllisiä. Krooniset vaivat voivat toisinaan olla myös entisten elämien aiheuttamia tunnelukkoja. Parantuakseen kannattaa miettiä aikaa ennen sairastumista, mitä esimerkiksi vuotta aiemmin on tapahtunut elämässä? Onko ihmissuhteissa tapahtunut jotain? Onko töissä ollut paineita? Onko elämässä sattunut jotain ikävää?

Mieli kaipaa hiljaisuutta

Terveelliset elämäntavat edesauttavat pysymistä terveenä. Riittävä lepo ja liikunta, terveellinen ruokavalio (joka pitää sisällään runsaasti vihanneksia, hedelmiä ja marjoja – sokeria ja vehnää välttävä, mielellään luomua tai lähituotettua ruokaa) ja puhtaan veden juominen, auttavat kehoa pysymään terveenä. Mutta mieli tarvitsee myös lepoa tietoteknisistä laitteista. Se kaipaa hiljaisuutta – luonnon rauhaa. Luonnossa liikkuminen ja oleskelu tasapainottaa mieltä ja kehoa. Luonto maadoittaa! Avojaloin kävely nurmikolla tai kalliolla antaa maayhteyden virrata suoraan jalkapohjien kautta koko kehoosi. Luonnon omat äänet rauhoittavat paremmin kuin kaupunkien meteli. Puiden parantava energia auttaa myös tasapainottumiseen, niin myös vesi, veden äärellä oleskelu, virtaavan veden katseleminen.

Meditoiminen on myös hyvä keino rauhoittua, jos ei ole mahdollista mennä luontoon. Meditoida voi monella tapaa, voi istua hiljaa paikallaan ja yrittää tyhjentää ajatukset päästään tai tuijottaa kynttilän liekkiä tai kuunnella rauhoittavaa musiikkia. Jotkut eivät viihdy paikoillaan, niin silloin esimerkiksi keskittyminen johonkin rauhoittavaan tekemiseen auttaa – on se sitten vaikka tiskaamista, siivoamista tai käsitöitä.

Löydä oma voimapaikkasi

Minulla on kodin yhteydessä pieni metsikkö. Olen alkanut kiittää puita ja muita kasveja siellä liikkuessani, ja myös kosketella puita. Metsikön energia on muuttunut todella positiiviseksi ja parantavaksi – tietyssä kohtaa tunnen energiat, tunnen kuinka nämä tutut puut ottavat minut ilolla vastaan, ja auttavat omaa energiatasoani kohoamaan. Voisin viettää veden ääressä tuntikausia. Rakastan auringonlaskujen aikaa mökkisaaressa, tuijottelen kalliolla istuen merta ja luontoa, auringon kajoa vedestä. Olen jossain entisessä elämässä saanut kuolla auringonlaskua tuijottaen rakkaitteni ympäröimänä. Rakastan toki auringonnousujakin, mutta illanvirkkuna ne jäävät usein valitettavasti kokematta.

Keväinen luonto on upea. Se parantaa. Joka kevät saa ihastella ja ihmetellä luontoa sen puhjetessa vehreyteen ja kukkaan. Tätä kirjoittelen tammen alla istuen – pikkulinnut laulavat, tuuli suhisee puissa, aurinko lämmittää, koivut vihertävät, valkovuokot kukkivat. Anna itsellesi aikaa olla luonnossa ja nauttia siitä – kiireettä! Löydä oma yhteytesi luontoon, löydä oma voimapaikka, missä voit ammentaa rauhaa sydämeen ja mieleen, paikka missä voit rentoutua ja rauhoittua.


Haluaisitko jutella artikkelin kirjoittajan kanssa? Katso milloin Marjaana Kaakinen on linjoilla ja soita (puhelu maksaa 2€/min + pvm).

Voit myös tilata Marjaanan kirjallisen tulkinnan tai kaukoenergiahoidon Kuudes Aisti Puoti -verkkokaupasta. Katso esimerkiksi Henkiparannus kaukoenergiahoito 30 min.

mm
Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa