SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 23 – Kepeä kesän aloitus

Kesäkuu alkaa soljuen kaksosten merkeissä, vaikka pientä petollisuutta on ilmassa. Viikonloppuna on hyvä aika tehdä muutoksia elämässä ja heittää toimimaton malli ulos elämästä.

Viikko alkaa mukavasti kaksosten merkin teemoissa, kepeästi ja sosiaalisesti, keskustellen avoimesti ja uusiin ihmisiin tutustuen. Auringon ja kuun oppositio kehottaa välttämään kuitenkin kaikenlaisesta tärkeilyä. Myös ulkokultaisuus ja teeskentely paistaa helposti läpi.

Todellisuudentaju on koetuksella ja kannattaa välttää antamasta turhanpäivisiä lupauksia, samoin kannattaa itse katsoa kehen luottaa. Perhepiirissä tulee helposti myös kinaa arkipäivän asioista kuten rahasta ja parisuhteesta ja saatat kokea olevasi neuvoton.

Rakkaudessa hyvää aikaa, muista kuitenkin pitää jalat maassa.

Tiistai 4.6. kannattaa kaivaa kynät ja vlogit esiin, sillä merkurius innoittaa herkkään, nostalgiseen ja kauniiseen kommunikointiin, joka parhaillaan tulee suoraan sydämestä. Uusille asioille ja ihmisille avautuu tilaa, muistuttaen aidosta toisten ihmisten auttamisesta.

Viikonloppuna liian sitovat ja rajoittavat tekijät saattavat aiheuttaa levottomuutta, joka on merkki siitä, että jotakin on muutettava. Nyt olisi hyvä aika vaihtaa se vanha toimimaton käytäntö tai ajattelumalli uuteen, vaikka muutoksen teko pelottaa.

Muutenkin tuntuu, että koko maailma on sinua vastaan ja joudut taistelemaan omien oikeuksien puolesta, joka nostaa vihan tunteen.

Sunnuntaina pieni flirtti piristää kummasti, sillä venuksen siirtyessä kaksosiin, tuo se kaipuun älyllistä eroottisuutta kohtaan ja ihmiset ympärillä vaihtuvat. Lupauksia ja kauniita sanoja, mutta joukkoon mahtuu myös aitoa, parantavaa rakkautta, se on vain osattava tunnistaa.

Vastaa