SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Luovuudella lisää iloa elämään

Marjaana Kaakinen - meedioSanotaan, että tieto lisää tuskaa. Onko sitten parempi olla tietämätön? Ei, meillä kaikilla on oma elämä elettävänä, omat oppiläksymme tässä elämänkoulussa, samoin kuin omat elämäntehtävämme. Ei ole tarkoitettu, että kantaisimme murheita ja huolia itsessämme. Ei, vaikka se on toisinaan vaikeaa. On aika alkaa elää itsensä näköistä elämää, ilossa ja rakkaudessa.

Jos ja kun ilo on elämästä hukassa niin on vaikeaa olla murehtimatta. Mukava tekeminen tuo iloa. Luovuus lisää myös iloa elämään. Tätä viestiä on tuotu hyvin vahvasti esille viime aikoina – löydä luovuus itsestäsi. Vaikka et mielestäsi olisikaan tarpeeksi hyvä piirtämään tai maalaamaan – kokeile silti. Minulla ei tässä elämässä ole juurikaan noilla taidoilla siunattu, mutta pelkästään se, että saa käyttää värejä, vaikka en mitään tunnistettavia muotoja saisi aikaan, tuo jo iloa. Ei pienillä lapsilla ole tällaisia rajoituksia, eivät he mieti, etteivät he osaa! Älä aseta itse itsellesi paineita vaan kokeile asioita. Mitä sinä tykkäsit tehdä lapsena? Sitä paitsi aikuisillekin on omia värityskirjoja.

Musiikki tuo myös iloa elämään. Jos et soita mitään instrumenttia kovin hyvin, älä seuraa nuotteja lainkaan vaan improvisoi, tee omaa musiikkia. Laulaminen tekee hyvää niin mielelle kuin keholle. Käsitöiden tekeminen ilman mallia tai mallin kanssa – mikä mielihyvä siitä syntyykään, kun on omin käsin saanut jotain aikaiseksi. Kokeile erilaisia materiaaleja, erilaisia tekniikoita. Kun teet jotain mistä pidät, uppoudut sen tekemiseen niin ettet huomaa ajan kulua. Luova voi olla niin monella eri tavalla – kokeilemalla löydät oman tapasi olla luova.

Ilon energia vahvistaa yhteyttä henkimaailmaan

Luovuus, on se vaikka kodin sisustamista tai jotain uuden luomista, vahvistaa ilon energiaa, ja ilon energia vahvistaa yhteyksiä henkimaailmaan. Jos olet taiteilija, hyvin luova ihminen, mutta jostain syystä luomisenergia on tukossa, et saa inspiraatiota niin hiljenny ja meditoi, pyydä apua henkimaailmasta, pyydä henkimaailmaan siirtyneitä taiteilijoita avuksesi.

Jos olet henkisen tien kulkija, parantaja ja auttaja, mutta et tunne yhteyttä omiin auttajiin, hiljenny, meditoi ja elä hetkessä. Kun olet ja elät aistit avoimena tässä hetkessä, olet tietoisempi henkimaailman auttajista. He eivät ole sinua hylänneet. Mutta olet ehkä saattanut tipahtaa 5D-tasolta takaisin 3D:hen – korkeammissa energioissa, korkeammalla värähtelytasolla täytyy opetella toimimaan eri tavoin kuin kaksinaisuudessa. Liikut tasolta toiselle – ylös ja alas, ja takaisin ylös, kun opettelet uutta taitoa elää korkeammissa energioissa.

Hetkessä eläminen, kiitollisuus, ilo ja nauru, positiivisuus, myötätunto ja pyyteetön rakkaus – ne luovat elämästä sellaisen, jossa on hyvä olla. Voit pyytää valoa ja rakkautta itsellesi ja muille, ja erityisesti sinne tai siihen, mikä sinua huolettaa. Kukaan ei ole virheetön, mutta voit silti oppia nauramaan itsellesi, älä ota elämää liian vakavasti.

Valjasta luovuutesi käyttöön tuomaan iloa elämääsi, kokeile uusia asioita. Olet elänyt ihmisenä jo niin monta kertaa, että sinulla on taitoja ja lahjoja vaikka mihin. Älä kuitenkaan vertaa itseäsi toisiin, äläkä mieti, mitä toiset sinusta ajattelevat. Sinä olet sinä, ihana oma itsesi, joka on tärkeä osa tätä maailmankaikkeutta, kaiken olevaista. Luo elämääsi iloa ja sitä mitä haluat, sinä olet oman elämäsi luoja, joka päivä.


Haluaisitko jutella artikkelin kirjoittajan kanssa? Katso milloin Marjaana Kaakinen on linjoilla ja soita (puhelu maksaa 2€/min + pvm).

Voit myös tilata Marjaanan kirjallisen tulkinnan tai kaukoenergiahoidon Kuudes Aisti Puoti -verkkokaupasta. Katso esimerkiksi kirjallinen tulkinta: Kanavoitu henkimaailman viesti.

mm
Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa