SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 24 – Harkitsevaisuutta

Maanantaina 10.6 työssä saattaa tuntua, että pomo ei arvosta, saatat jopa saada tarpeeksesi nykyisestä työpaikasta ja haluaisit vaihtaa sitä. Mitkään rajoitukset eivät miellytä ja muutenkin voit tuntea olevasi levoton. Mielialan vaihtelut optimistisesta pessimistiseen kuuluvat tähän hetkeen.

Saturnus neptunus harmoninen kulma auttaa sinua suhtautumaan elämään realistisemmin ja voi auttaa sinua laittamaan ihanteita käytännön tasolle laskelmoiden ja järjellisesti. Tämä voi tehdä sinusta totisemman ja vakavamman joten hyvä olisi hiukan keventää huumorilla muistan että nauru pidentää ikää. Tänä aikana intuitio herkässä tilassa jolloin sisäisen vaiston tai äänen kuuntelu voi johdattaa sinua menestymään liiketoimissa tai työssäsi käsittämättömän hyvin.

Sinusta voi tuntua että joudut taistelemaan ihanteidesi ja oman näköisen elämäsi puolesta ja että aivan kuin koko maailma olisi sinua vastaan. Jos sapettaa niin varo purkamasta vihaasi ja ärtymystäsi läheisiin, vaan hyvä konsti on urheilla tämä sapetus pois. Käytöksesi voi aiheuttaa myös agressiivisuutta ja hyökkäävyyttä myös muissa, joten maltti on valttia ja pahaimpaan tulokseen pääsee kun ei mene mukaan toisten kiukkuun tai itsessään jos harmituksen huomaa niin purkaa sen fyysiseen suoritukseen vaikka mätkisi tyynyä.

Mielikuvituksesi ja luovuutesi uusille ulottovuuksille jolloin henkiset asiat voivat nousta etusijalle ja sinulle voi tulla tarve auttaa muita ihmisiä jolloin on varottava olla nostamatta itsensä jalustalle ”suurena pelastajana”.

Venuksen ja pluton välissä harmonen kulma jolloin voit saada kokea poikkeuksellisen paljon romantiikkaa ja rakkautta, kiinteät suhteet vahvistuvat ja yksinäiset aktiivisella etsimisellä voivat löytää uuden suhteen. Syvällisemmässä rakkaudessa haavat paranevat.

Keskiviikko 12.6. kannattaa olla erityisen tarkka mitä sanoo, kirjoittaa tai viestittää sillä  sinusta voi tuntua että joudut taistelemaan ihanteidesi ja oman näköisen elämäsi puolesta ja että aivan kuin koko maailma olisi sinua vastaan.

Lauantai 15.6. kuuluu levottomuutta ja haastellisuutta ja voit joutua sanomaan hyvästit ihmisille jotka kohtelevat sinua kaltoin. Kannattaa miettiä mikä itselle on parasta eikä suostua kuuntelemaan muiden ohjeita kuinka elämää kuuluu elää, sillä jokainen elää oman näköistään elämää. Jupiterin ja neptunuksen välinen haastekulma on tarkka jolloin voit uppotua haaveilemaan ja rakentelemaan pilvilinnoja jotka voivat aiheuttaa itsepetosta ja voit sortua turhan päiväseen vetelehtimiseen.  Neptunuksen ja saturnuksen välinen harmoninen kulma on myös tarkka jolloin saatat suhtautua elämään paljon vakavamelisemmin ja auttaa sinua hahmottamaan realiteetit.

Sunnuntai 16.6. ilmaisu saattaa olla jähmeää ja harhailevaa, mutta älä anna sen masentaa, vaikka kaikki eivät ymmärrä sanomaasi. Tyydy kuitenkin mieluummin kompromisseihin kuin väkisin viemään oman mielipiteesi maaliin.

Hyvä on myös kieltäytyä liiallisista tehtävistä mitä et pysty hoitamaan.  Tämä aika on hyvä käyttää luovuudelle ja mielikuvitukselle, jotka toimivat moitteettomasti vaikka ajatuksen juoksussa voi olla katkoksia.

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa